Myrtila Posilam velky soucitny objeti. O rok pozdeji uz tech cernejch der hodne ubylo, navic se zacinaji zabavovat spolu, no proste vidim svetlo na konci tunelu
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila tlapkam moc. Nespavost z nevyspání je strašná.
Ale u mne se to srovnalo, ted většinu noci přespím bez probuzení.
Myrtila u mňa je to už lepšie, občas prespim aj celú noc.
Myrtila mne se uz nikdy prospat celou noc nepodarilo - nicmene vetsinou zas hned usnu. moc ti preju, at se to brzy upravi
Evaevauž jste byli u nás na těch letadlech, co jsem ti posílala tu mapku kdysi? Nebo vám to teď dostatecne litá i nad barákem.
![]()
Ještě je můžeš vzít na letiště na vyhlídkovou terasu. Akorát je tam teď v sezóně už docela živo.
https://www.pragueairport.co.uk/cs/vyhlidkove-terasy/
Lepsi asi ta na T2.
My byli s dvojčatama v tom POP centru, nakoupila jsem jim tam nějaký hadry, Oliver se hnal podívat na výstavu aut, dinosaury odmítli anžto jako větší lákadlo vyhodnotili místní malej vláček a jiný hejbací atrakce... a při občerstvení na terase byl na letadla dobrej pohled. Aneb jak spojit příjemné s užitečným.
barbucha ten pop je od nás špatně dostupný MHD, dinosauři by naopak byly velké lákadlo. (Nebo majaland
)Ale ta Šestka není špatná, tam jsme za chvíli, je tam zdarma taková herna a tobogán, letadla taky uvidíš, a jinak tam chcíp pes oproti jiným obchoďákům
Mám pocit že tam nějakej autobus jede
ale odkud a jaký má intervaly netuším. Možná ze Zličína?
Tam je dobrý že je to outlet, čili oblíkneš ty haranty za malej peníz, no.
barbucha jede, ale z Veleslavína, to už je pro nás moc velký výlet, za to to zase nestojí![]()
Nebo říct taťkovi ![]()
Ja nevím ten pop, když jsem tam byli předloni naposledy, byl to celkem dum duchu, prodavačů víc než zákazníků a koupili jsme tuším jedny kraťasy.
Normálně bych tam nešla, ale muž chtěl vracet kalhoty do e-shopu, který bere přes prodejny a tohle jsme měli nejblíž.
barbucha no já potřebuju hlavně vykrýt tu dobu, kdy jsem na ně sama. I když oni sice pořád někam chtějí, ale kolikrát si pak doma hrají, že je nemůžu dostat ven, a pak z hřiště to samý.
continuity nakupovat bych tam taky nešla, to ani na tu šestku. S dětmi teda nejlíp nikam, maximálně do dekáče![]()
Já tam byla snad třikrát... jako moc lidí tam nebylo, ale to je za mě výhoda!
Suya continuity letfenixa viktorka_od splavu Ženy, děkuji za naději, taky doufám, že jak bude probouzení dítěte ubývat, zvykne si na to i můj mozek a zase se naučím prospat noc. Nespavost z nevyspání, to je úplně přesný popis.
Dítě si hraje u stolu a je naštvaný - Jsem roztočil magnet a není elektřina! ![]()
continuity barbucha to je právě ta výhoda, že je to dům duchů, mně se tam teda bez davů nakupuje velmi dobře. Minulý víkend jsem cestou z kina musela projít narvanou Metropolí (food court vypadal, jako když tam dávají něco zadarmo) a z toho množství lidí a aut jsem normálně měla úzkost
Líbí se mi, jak elegantně se Rosťa naučil kreslit pejsky a kočičky.
Myrtila a pres den neusnes? Ze by ti partner vzal deti treba na prochazku a dospala bys? Me tohle dost pomaha. Malicky sice spi uz lip, takze spim i 5-7h s asi 5xbuzenim, ale nezvedam se z postele, tkze rychle zase usnu. Ale o vikendu si davam 2h dopoledne na dospani a je to bozi. Dnes mel starsi rano nohy v mem obliceji a mladsi byl nalepen z druhe strany, takze jsem se skoro nenarovnala
. Jinak nevim, mozna ma nekdo zkusenost s melatoninem treba.
Myrtila drzim palce, at se to zlepsi! A verim, ze se v zivote jeste dobre vyspis;) Mam v zive pameti, jak jsem byla uplne v pytli, kdyz byl prvorozeny syn mimino. Kdyz pominuly doby, kdy se k nemu po 2-3 hodinach vstavalo, byla jsem tak rozbita, ze jsem stejne nespala, parkrat jsem dokonce neusnula vubec, psycho to bylo! Ted spim jsko spalek, trvalo to, ale spravilo se to 100%. Ja bych prioritizovala ten spanek, delala bych vse pro to, abych se vyspala, i za cenu ustupku v osobnim presvedceni (deti jsme nechavali spat dlouho s nami, mi to sice vadilo, ale spali jsme trochu lip, nebo taky spim se spuntama v usich, aby me nebudilo kazde jejich frknuti...).
Gatita No, to úplně znám, člověk je tak vyřízený, že ani usnout nemůže. U prvního syna se mi to stávalo dost často, už jsem se únavou klepala, svědilo mě celé tělo, a přitom jsem nemohla zabrat. Až tak se mi to teď naštěstí už neděje.
A ano, spánek je pro mě priorita, a zároveň jsem se naučila přestat stresovat tím, že "za 2 h nejspíš vstáváme a já už zase x hodin nespím", naladila jsem se na to, že i když jen ležím a maximálně u toho podřimuji, tak odpočívám. To mi hodně pomohlo. A taky teda vystrčit staršího s mužem do pokojíčku (mají tam dvoulůžko, takže tolik nestrádají), což je odpověď i pro Jos , muži je přes den moc nechat nemůžu, protože on teď vyfasoval toho nespavce
co spí 22-7, víc ani minutu, a během spánku muže sem tam prokopne do různých částí těla
takže muž na moje dospáváni nemá moc kapacitu. Ale když je starší ve školce (přes prázdniny teda ne), občas si přes den pospím s miminem, to je moc příjemné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí