Karja je to blbý, že zrovna tam byste měli ochotné hlídání. Ale lepší jí nenutit, že jo.
Vše o těhotenství a dětech
Karja přehoď to na samba, komplet. ať komunikuje se svejma rodičema on, organizuje návštěvy, přemlouvá děti. prostě všechno, co se týká jeho rodičů, je jeho agenda
Evaeva Ona se tam má dobře, ale na začátku těch prázdnin mi pak byla schopna ještě týden brečet a neustále nahazovat tema, jestli už tam fakt skutečně nemusí nikdy jet. Takže to prostě asi není dobrý. Když jsme ji takhle nutili někdy v těch cerstvych 4 letech, tak pak z toho byl akorát problem i s běžným chození do školky, to se fakt nevyplatilo (ale učitelky byly nastetsi fakt zlaté a ze to tam stalo za to). Takže už jsem spíš za to ji nenutit, když to není nutné kvůli našemu zaměstnání.
moora Tak to on dělal, ale jako to nemelo zadnej vysledek, vůbec, akorát deti chodily za mnou, jestli fakt musej a jestli i já pojedu...pekárna hadr. Podle mě je lepší být za jedno a dělat to spolu
Karja no asi se tam nemá tak dobře. Ano, má tam zábavu, servis,... ale jí tam asi něco vadí, když tam nechtěla ani a tebou na jedno odpoledne. Ty sama si chtěla odjet v půlce oběda, tak to asi nebude úplně úžasné prostředí. Děti vnímají i to, co nás třeba nenapadne.
Karja a co se stalo behem toho obeda? Pribuzni meli nejake blbe pripominky nebo co? Jestli nechces, neodpovidej.
Karja Ja jsem rozhodně tým dítě zbytečně nenutit. Ale mně už letos v létě naštvali tchánovci a švagrová, kterým můj přístup k dětem připadá moc benevolentní a dneska mě ještě vynadal můj táta, že dceři věci moc vysvětluju a navíc jí dovolím chodit po zahradě bosky, takže já jsem tak nějak taky v momentálním stavu se na všechny rodinné připomínky zvysoka vykašlat ;)
DruIchození bosky a ještě vysvětlování, to bych zakázala ![]()
no lituju ![]()
Jos Presne tak, byly tam neustále nejake připomínky k té starší dceři, k tomu, jak my si to necháme všechno líbit, od dětí diktovat, pak se tam zhadali uz proste se sambem. No jako wtf alles už od začátku, takový to komentování pod vousy včetně, jakoby hotovo proste:D:D
Karja Jestli ti to pomůže, tak u nás taky probíhají takové krize. Teď naposled se tchán rozhodl, že nás musí osvítit a začal nám vysvětlovat, že to jako není jeho věc a nechce nám do toho mluvit, ale že kdybychom dceři občas vrazili pár facek, tak by všechny její výchovné problémy zmizely. No a manžel s ním teda chvíli zkoušel diskutovat, ale nakonec se zvedl, dal tchánovi pohlavek a zeptal se ho, jestli to pomůže, aby už neměl takové blbé kecy (a nepomohlo, takže teorie o neúčinnosti tělesných trestů byla prokázána v praxi ;o)
Karja
jako,nedivím.se.ti.
Karja Jestli ti to pomůže, tak u nás taky probíhají takové krize. Teď naposled se tchán rozhodl, že nás musí osvítit a začal nám vysvětlovat, že to jako není jeho věc a nechce nám do toho mluvit, ale že kdybychom dceři občas vrazili pár facek, tak by všechny její výchovné problémy zmizely. No a manžel s ním teda chvíli zkoušel diskutovat, ale nakonec se zvedl, dal tchánovi pohlavek a zeptal se ho, jestli to pomůže, aby už neměl takové blbé kecy (a nepomohlo, takže teorie o neúčinnosti tělesných trestů byla prokázána v praxi ;o)
Nene, manžel je hustý, uvedení snů všech frustrovaných rodičů do praxe![]()
DruI
Tak to je hodně hustý! (Myšleno pozitivně)
DruI Pecka
To bych fakt chtěl vidět. Manžel je borec ![]()
Myslím, že takové plácnutí dospělého se úplně mine účinkem, protože on bude vždycky přesvědčený, že na rozdíl od těch dětí si to přece nezasloužil.
Pinot Noir No ono to u muže byl víceméně výsledek dlouhodobé frustrace, protože s jeho otcem je to momentálně dost složité. Takže je to vlastně úplně stejné, jako když rodič plácne dítě. Je to selhání toho frustrovaného rodiče a ničemu to nepomůže.
Pinot Noir ja se v těchto situacích zvednu a odcházím, minimálně na zahradu, když nemůžu odjet úplně. má to celkem efekt, určitě větší než brachiální násilí na komkoliv.
Frustraci chápu, já se spíš divím těm reakcím tady, že je manžel hustý.
DruI no hustý teda!
continuity Problém je, když v té situaci musíš něco udělat s tím dítětem, které se třeba rozčiluje, brečí a není úplně snadné ho přemístit mimo dosah. Ale letos jsem se rozhodla, že dokud děti nebudou větší a schopnější kompromisu, tak už s nima ke tchánovcům nejedeme (a potom ať si tam jedou sami, jestli budou chtít), protože letos mi to fakt už stačilo a když je člověk půlku času v křeči, co zase udělá špatně a pokaždé než něco řekne se radši preventivně kousne do jazyka, tak se to fakt nedá počítat jako dovolená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí