moora zalezi jaka je povaha ten mazel. My jsme meli pred 3/4 rokem hnusnej vystup s tchanem a ja se zarekla, ze timto smerem odmitam mrhat energii a at tam deti jezdi jen s muzem. No a vysledek je, ze muz se taky definitivne nasral a zadne smirovaci kroky nehodla cinit. Takze tu mame dva nasrany chlapy, sebereflexe u tchana nula a deti ho skoro rok nevidely. Nejlepsi je, ze dalsim pribuznym tchan rekl, ze vi, ze to prehnal, ale omlouvat se nam nebude, ze by to jeho ego neprezilo![]()
Vše o těhotenství a dětech
DruIjá to mám podobné s mojí rodinou a Vánocemi a to vlastně nikdo nedělá nic extra hrozného, jen ten setup je hodně vychýlený v jejich prospěch. Vůbec to nezvládám, takže jsme tam byli od narození dětí celkem asi 3x.
Není na tom nic špatného.
DruI asi jsem to špatně pochopila, dospělému člověku , otci dal facku ?
DruI Jj,já jsem po průpovídkách, proč dcera nejede na tábor (mz bychom ji tam se sambem ani nechtěli dávat, nejsme toho zastánci) si říkala, že babičce koupím nějaký organizovaný pobyt s cizima lidma a pak se budu divit, proč jako se jí nechce jet:D. Nevím no, o mě jde v poslední řadě, nějaký, že mi někdo něco radí,jak co mám dělat, to už je mimo mě, ale tohleto tvoření dusné atmosféry a poznámky přímo k těm dětem, různé výčitky před nima, jaký jsou či nejsou,to už mě fakt nastavalo.
Tak Betty kdyby jí dal dítěti, tak je to v pohodě?
DruI vy jste tam byli na dovolené?![]()
Tak Betty Jo, ale teda není na to pyšný.
Karja Já zas, alespoň slovně, posílám babičky do exotických restaurací, když si stěžujou jak jsou naše děti vybíravé v jídle :o)
Evaeva No jo, já nějak trpěla pocitem, že je naše povinnost dopřát dětem kus prázdnin u prarodičů, aby si mohli budovat vztah. Jak říkám, příště už se na to vykašlu :o)
DruI chápu!
ne , tak jsem to proboha nemyslela.
Edit. Ale čekala jsem , že se na tom bude někdo točit.
a když dá dospělý syn otci pohlavek, tak je to v pohodě?
olte já ale nikde nepíšu, že to schvaluju. Akorát nechápu, proč vypichovat, že dospělému.
DruI husté!
Mojej mame môžem ako chcem vysvetľovať, že ako s Lukáškom kooperovať, sú to všetko výmysly.
Včera sme boli pozvaní na tortu (naši majú behom 1 týždňa obaja narodky) a naozaj čakala torta a punčovy rez, pričom vie, že nič z toho nesmiem a bola veľmi prekvapená, že si nedám, veď jasne povedala, že na tortu, tak iné nie je. A moje potravinové intolerancie sú výmysly a nič by sa mi nestali, keby som si kúsok dala.
Na záhradke jej rastie šalvia vo väčšom množstve, nonstop, roky, mi ju núka, a ja nonstop, roky, odmietam, že som na ňu silno alergicka. Že kto mi to povedal, že som na ňu alergicka.
Chráň ma boh byť raz taká!
dzizisketa gratulujem k úspešným 2 týždňom!
letfenixa teda že je někdo schopen shazovat i ty alergie a potravinové intolerance, to je fakt peklo.
My dnes měli malou neshodu s mužovou maminkou ohledně výletu bez autosedačky. Že už je osmiletej syn velkej a kdybysme mu dali pod zadek polštářek... Ani argument zákonem o povinné autosedačce do 12 let nebyl dost platný
já nevím že se to furt musí řešit, jsme tu bez auta, na pěší výlety, všichni spoko v lese, vůbec nepotřebujeme, aby nás někdo bral autem na výlet jinam. Ach jo.
žluťásek polstarek je blbost, ale na podsedaku uz by mohl?
žluťásek já chápu, že se třeba někdo zeptá. Ale že nestačí odpověď, že ne, a ta situace přeroste v "neshodu". To mi hlava nebere.
No ty intolerance. Ségra jednu dobu nesměla vejce a čokoládu. Ta situace, že babička pozve tříletou vnučku a pak jí nabídne akorát buchtu s vajíčky a jako dárek čokoládu (to ani bílou?), se nestala jednou.
Kokoska jakoby nepovažuju to moc za bezpečný, ale nouzově už bych ho na tom podsedaku si nechala. Ale my tu nemáme ani ten podsedák, takže ta debata byla úplně bezpředmětná a bylo kvůli tomu zbytečný brblání co bylo kdysi a jak auta ani neměla vzadu pásy a taky se jezdilo... A fakt úplně nesmyslně, jsou tu s námi příbuzní dva dny, z toho jen jeden celý den na pořádný výlet, šli jsme lesem, přesunovat se autem vůbec nebylo potřeba.
žluťásek zbytecny to je a kazi to naladu.
žluťásek teď jsi mě překvapila tím argumentem s autosedačkou do 12 let. Zdá se, že to už neplatí, sedačka nemusí být pokud je dítě vyšší než 150cm nebo těžší než 36kg. (Což, zdá se, moje děti tak v těch 12 letech dosáhnou...
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí