Pinot Noir tak moje děti chodí na školkové akce stláskat tyhle věci
Bavit se teda stihnou taky, ale nejdřív se pořádně nadlábnou, ani pak nevečeří ![]()
Vše o těhotenství a dětech
DruI já je taky docela kupuju, kvůli miminu, ale samozřejmě, jak to vidí, chtějí taky. Ale já si myslím, že děti energii potřebují, v cukru z těhlech ovocných věcí nevidím problém.
Evaeva Ježiši přesně moje děti se tam chodí najíst! jednou jim i učitelky zabalily něco domů, protože děti se tvářily, že vidí popcorn poprvé v životě!
Pinot Noir Rozumím no, někteří rodiče to prostě mají prostě jinak, asi by braly tu pizzu k obědu taky, hlavně at dětem jídlo chutná. U nás jsem zachytila taky názory, že jídelníček je moc zdravý a dětem obědy nechutnají (jsou objektivně moc dobré). Mně ty obědy přijdou uplně normální, ukrok pryč od toho "zdravého" by byl fakt plátek masa s hranolkama, pizza... Vaří takovou klasickou českou jídelnáckou kuchyni, žádná dýnová rizota či pohankové nákypy... Tak to se tak někdy zamyslim, co ty lidi vaří doma.
Karja popcorn na skolkovy slavnosti zmizi hnedka:D a tortilovy chipsy. U nas se teda bonbony nosit nesmej, jen ovoce, buchty, nekdo prinese vzdycky vajickovou pomazanku, pizza sneky. Bude mi to chybet:)
711990 Jako co si budeme povídat, taky máme se sambem tyhlety akce rádi:D:D:D.
Já bych teda malým dětem nedala nic z toho, co tady na posledních stránkách proběhlo. Chápu Pinot Noir , to je ale jiná situace a než nic, tak cokoliv. Ale i ona správně upozorňovala na to, že je to třeba plné tuku. Jsou to průmyslově vyráběné věci, spousta soli, cukru, konzervantů. Velkým písmem je tam napsáno velké procento bílkovin, ale přečtěte si ten zbytek. Myslím, že než hledat tyhle pochutiny, držela bych se svačin typu chleba s něčím, nakrájené ovoce a zelenina, domácí buchta a tak.
711990 já vždycky brala popcorn na školní tvoření, ale když jsem posledně viděla, jakej bordel s tím v těch třídách udělali, tak jsem tiše doufala, že si nikdo nevšiml, kdo to donesl, a na příště musím vymyslet něco jiného. ![]()
999 naprosto s tebou souhlasím.
999 no jo, když ony někdy strašně špatně jí i děti, které nemají papíry na hlavu. I u nich občas platí "radši toto, než nic".
Myslím, že než hledat tyhle pochutiny, držela bych se svačin typu chleba s něčím, nakrájené ovoce a zelenina, domácí buchta a tak.
Děkuji ,že jsi to napsala, přesně tohle jedly běžně moje děti , plus jogurty a přesnídávky . Vlastně i vnuci.
No školkové akce jsou něco jiného, tam asi tyhle věci patří.
Pinot Noir to sice mas pravdu, ale ujidanim tech dobrutek se ten problem spis prohloubi, ne?
Pinot Noir samozřejmě nic neberu jako že bez vyjímky. Spíš ten trend různých křupek v pohotovosti po taškách, je mi dost proti srsti. Já vím že to bývá často těžké. Jde mi spíš o ten směr.
Manuka tak když máš na výběr řvoucí dítě v kočárku nebo křupky, tak je volba jasná
ne vždycky je čas nebo chuť honit batole po obchodě.
U nás teda padlo u mimiňáka už kde co, zdravou stravu jako prioritu už udržet nedokážu, člověk holt nemůže zvládat vše![]()
viktorka_od splavu tak ujídáním... Ty svačiny jsem pochopila tak, že třeba je potřeba dát dítěti něco do krabičky na výlet, dejme tomu (u nás ve školce jezdí na výlety často a musíme jim dát vlastní jídlo). Můžeš tam dám rohlík se šunkou a jablko, ale když víš, že to nesní, radši dáš kukuřičnou placku a křížaly, protože energii na výletě prostě nějakou potřebuje. Neřeší se tu přece celodenní strava, ale svačiny, které je potřeba sníst mezi školkou a kroužkem, na výletě atd. Taky jde kolikrát o trvanlivost. Dát ráno do tašky dítěti jogurt a šunku, když to má jíst o půl čtvrté?
Tak Betty moje děti tohle taky jedí, ale taky mají skoro každý den nějakou sladkost od babičky (což moc neovlivním). Mastné křupky teda nedostávají, ale jako doženou to jinde bohužel. Já se teda přiznávám, že kolikrát si na svačinu sebou vzpomenu až ve dveřích, ale většinou to spasí kapsička a banán.
Pinot Noir já vůbec nechápu, co je špatného na tom sušeném ovoci. (Jasně placky jsou asi diskutabilní)
My z tých slanych pochutin jeme len slané chipsy, aj to len občas, ani slané tyčinky u nás nejdú. L si drží mieru vo všetkom, aj lyo ovocie má len navrch niečoho, takže tých 30 g mu vydrží kľudne 3 týždne. Ale tak jedák z neho asi nikdy nebude, som zvedavá na pubertu. Kupils som mu desiatovy box Sistema, čo odporúčala Mohučanka a nakoniec je môj, lebo keď mal obloženy rožok, ovocie a malú sladkost, tak z rožka bolo len odhryznute. Tak si nosí rožok v servitke a sacku, ako ja kedysi a ovocie v mini krabicke.
Pinot Noir samozřejmě nic neberu jako že bez vyjímky. Spíš ten trend různých křupek v pohotovosti po taškách, je mi dost proti srsti. Já vím že to bývá často těžké. Jde mi spíš o ten směr.
Tyjo, proč ? ![]()
letfenixa ty doporučované křupky nejsou vyloženě slané, ne? Chipsy jsem dětem nikdy nenabídla, i když už je samozřejmě několikrát ochutnaly.
Evaeva možná sušených jablek člověk nesní tolik, ale všechny ty ovocné tyčky pro děti... vždyť to je jen komprimovaný cukr. Stejně jako džusy, smoothie apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí