Gatita jj, ale pozor, na konci září zavírají. Ty prolety ptáků jsou vždy v poledne a pak nějak po třetí hodině. Když jdeš sama, máš to projité do hodiny a je to takové o ničem, chce to tam být na ty prolety;). Plus je nějaká novinka, že to můžeš jít s výkladem, to se objednáš předem a mužeš ta zvířata krmit, víc ti toho poví. Zámek je taky moc hezký, třeba by to kluky bavilo, prohlídka je s výkladem, ale my šli vloni nějakou cestu od podzemí po věž a bylo to takové svižné, děti se nenudily.
Vše o těhotenství a dětech
Karjadekuju! Ja tam zamluvila nejaky program, píšou na hodinu s průvodcem a pak ukázky dravců, byla tam zmínka o nějakém krmeni... to bude asi dobre. Kluci na zvířata docela jsou (kdyz vidim, jak jsou porad hin z té kočky), tak myslim, ze se to za zkoušku stojí. Fakt dekuju, ani to neni tak tak hrozne daleko.
Gatita Stojí. Jo, to je ono, ti pruvodci jsou hrozně fajn, milí, vtipní kluci. Naše holky naopak na zvířata ani nějak nejsou, ale tady je to hrozně baví a i ví hodně informací odtamtud. Já teda taky:D:D:D. My jsme na těchto ukázkách dravců byly i v Zoo a pak v jiné záchranné stanici, ale to se vůbec nedá srovávat, tady je to hodně edukativní a zážitkové;)
Ja bych potřebovala nejake tipy, co dáváte dětem (skolkoveho veku) jako takové ty zdrave svačinky/mlsání. Konkrétní výrobky. Dcera ted extra moc neji, vetsinou to cestou nekde na kroužek odflaknu nejakou kapsičkou, ovocem, rohlikem nebo brumikem do ruky, ale toho sladkého ma proste dost. Potřebovala bych dost rozšířit repertoár, fajn byly tipy co tady nedávno sdilela Pinot ala cockove chipsy atd, jeste měl u ni ted úspěch takovy ten mini baby Bell syr nebo jak se to jmenuje (protoze jsem neřekla, ze je to syr, ona sýry a nic bílého neji).....jde mi o nějaký výrobek,neco co jen doma capnu do kabelky s sebou
https://www.dm.cz/dmbio-bio-malinove-ryzove-chlebicky-p4067796214314.html
Zrovna dneska jsem kupovala tohle, dcery to milují. Jinak jedeme dinosaury a ty čočkové chipsy měly taky úspěch.
Muslikjá jim dávám kolikrát takové ty kukuřičné chlebíčky, ale asi to není nic moc zdravého nebo vyzivneho. Mají to rady ale. Pak mi docela dobře dřív jedly copánky syrové a nebo takovy zatoceny syr, já jsem to vždycky nakrájela a byly z toho takové dlouhatánské nitě. Olivy na zobání černé, někde se prodavaji už i slité jen se to načne z pytlíku.
Muslik ja kupuji na prileoseni ke skolni svacine toto
https://www.dm.cz/semix-mini-musli-tycinky-visne-a-datle-p8595674910011.html
Muslik ty malw musli tycinky maji v v Albertu pod tou jejich znackou, nebo je dela Emco. To je dela i Slane
Nebo tohle od Moglia obecne vsechno z Lepsislozeni.czale je to drahe. Pak maji radi Baby jerky a Klobasky
Muslik u nas chutnají křupky od Jihlava natural, třeba ty pohankové. Dále biosauri. A nejvíc asi miniuheracky Pick
Ovsem
zdrave není ani jedno, uherák už vůbec, zdravé instantní svačinky také neumím. Upřímně, ja ty naše minisvacinky moc nemam ráda, nic moc to dětem nedá, křupky se akorát lepí na zuby, byla bych nejraději, kdyby mezi jídly nic moc nejedly. Jinak objev roku pro mě byl, že v Bille u pultu mají male kuřecí řízečky. Kluci jsou na maso, tak v případě krize je přihazuji k nákupu. Ale jako fakt bych tyhle věci raději moc nedávala.
Muslik kupujem mini ovocné tyčinky Frukfetta.
A minule na akcii som videla deti neustále niečo jediace - plnené tyčinky sladké, nejaké chrumky, chipsy, potom tocenu zmrzlinu a potom išli domov na obed ![]()
Moc děkuji vsem za tipy, jdu studovat:)
Muslik fajn je taky lyofilizované ovoce, ale trochu to poleze do peněz ![]()
letfenixa my teď měli školní piknik (a předtím pár různých narozenin a akcí s dětmi) a mně oči vždycky přecházejí z toho, co cizí děti dokážou ztláskat. A to i na pikniku, na který ty děti přišly rovnou ze školní jídelny. Nejvíc barevných hnusů, které bych na první pohled ani neidentifikovala jako jídlo, snědly holčičky, jejichž mámy opakovaně řeší, že jídlo v jídelně asi není dobré, protože to holky nechtějí jíst. Nakonec někdo sežral i Viktorovy suchary. ![]()
Muslik Evaeva To lyo ovoce mívají občas v akci v Penny marketu za docela pěkné ceny...no i když pytlík 30g za 35 Kč, tak jako je to pěkná cena, není?:D:D:DAle někde jsem o tom četla, že by to malé děti stejně neměly jíst na denní bázi, že ty lyofilizované věci jsou často dost plné pesticidů, ale zřejmě produkt od produktu, prostě nemít to jako pravidelnou svačinu ale prostě občasné zpestření.
Naše děti mají rády sušené, hrušky, banány, křížaly, ale i goji, rozinky, ale to taky spadá do škatulky sladké,
Děkuji všem za rady, nakonec jsme skončili u Bedy. Hlavně, že jsou modré, to je zjevně nejdůležitější parametr![]()
Pinot Noir Tak to popisuješ moje děti, ty barevné hnusy, to je přesně pro ně.....nevzpomínám ráda na jednu akci, kde jsme přišly a viděla jsem poměrně velkou hojnost řízků a takových těch klasických zákusků typu indiánek, špička...tak mi zasvítily oči, jak si dám to kafe, k tomu špičku, pohodička...Ty jo, dojídala jsem asi dva řízky, završila třema jen nakousnutýma zákuskama a myslela, že jedu na pohotovost:D:D:D.
Karja myslím, že jak které. Moje děti 30g zpráskají na posezení
ale moc jim to nekupuju. Pak mají rádi takové ty ovocné hadíky, dělají to i formě "bonbónů", ale to jsou spíš takové věci do kočárku nebo auta než na hlad.
Evaeva No, můj nežerka jí ty ovocné plátky i na hlad. Ale vzhledem k tomu, že tyhle plátky a občas kapsičky s přesnídávkou je jediná forma ovoce, kterou je ochoten pozřít, tak je holt dostává často.
Karja já se nedivím, že to ty holky sní, ale divím se, že jim to na ten piknik přinesou vlastní rodiče. Rodiče, kteří na každém školním setkání vytáhnou "problém školní jídelny". Obě holky přitom začínají mít očividnou nadváhu. Tak mě zaráží, že dítěti, o kterém předpokládají, že zase v jídelně nejedlo, nepřinesou na piknik pizzu, řízek, rohlík se sýrem, nebo jabka, ale pytel duhových hadů.
Ale to jsem ani nechtěla, zabrousit do konkrétních případů, jen jak jsem se tam válela na dece a pozorovala, tak do některých dětí to padá fakt páté přes deváté, pizza, nanuky, gumídci, Fanta, ovoce, dort, chipsy... Když jsem po skončení vyzvedávala R. v lese (do kterého pak za dva dny spadlo to letadlo, uf) a ptala se, jestli něco jedl, úplně se zhrozil a prý šel na piknik, aby se bavil, ne aby tam něco jedl. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí