Jos ja ted mela sraz z gymplu a tak jsme tam vzpominali na to, co kdo delal.
Bylo nas 32. Jedna holka cely gympl s ppp, premiatka tridy, same jednicky, takovy ten typ seda mys, u ktere nikoho ani nenapadlo, ze by ppp mela, protoze to maj prece jen ty holky, co chteji byt krasne a stihle. Vsem celou dobu tvrdila, ze s mamou obiha doktory kvuli nefunkcnimu metabolismu, ale nikdo moc nevidel, ze za cely den ve skole snedla jen jeden kelimek jogurtu.
Pak kluk, co pred maturitou skoncil na psychiatrii a antidepresivech, na vysoke se pak pokusil o sebevrazdu.
Holka, co se ve tretaku, hned v osmnacti odstehovala od rodicu k priteli, ktereho driv z gymplu vyhodili, protoze byl nonstop zhulenej. S rodici se do konce gymplu vubec nebavila, proste je odstrihla.
Kourila snad tretina tridy, chodili ven pred skolu na cigaro i o velke prestavce. Alkohol na skolnich akcich jel ve velkem, doted si pamatuju, jak jsem na skolnim vylete v Regensburku popijela s kamarady rum z lahve od coly, ucitelce jsme tvrdili, ze to je caj...
Kdyz k tomu pridam nejake lidi z gymplu z jinych trid na odvykacce, holku, co v prvaku v patnacti necekane doma porodila a tak, tak mi neprijde, ze to za nas bylo nejak jine.
Mam i kamaradku v mem veku, co se ve ctrnacti pokusila o sebevrazdu a dodnes ma ruce plne jizev od sebeposkozovani.