Vše o těhotenství a dětech
Já valím Pegresy co to jde teď už u obou, zejména zimní kožené s kožíškem se mi opakovaně osvědčují.
dzizisketa my je měli loni a jsou fakt super.
Potrefenáhusa tak takovýhle věci dělají kluci běžně
první týden mně to štve, pak už je to jedno. Ale starší má ty boty vždycky zničené i oproti mladšímu. Letos poprvé mají stejnou značku, tak jsem zvědavá.
Evaeva jo, jde o to poprvy
ona prave taky běžně, nevim, co mě napadlo poridit rezervní žlutou bundu ![]()
Potrefenáhusa
žlutou jsme měli přesně jednou ![]()
MPLee ta stavebnice s podvozky vypada skvele, z to jsem jeste nevidela. Pro vas vek to vypada idealne. Ja porad nevim s tou Kaplou, jestli nemam zrusit objednavku. prijde mi to skvele, ale neumim odhadnout uspech u nas doma. Oba kluci stavi radi, myslim, ze jsou ten typ deti, ale tohle jsou preci jen uplne obycejne vypadajici drevicka, muze to byt slusne fiasko. Muz se zhrozil nad cenou a ja mam taky nejaky moralni blok davat tolik tisic za hracku. Pritom to resit nemusim, taky se skladame cela rodina a prarodice jsou hodne stedri.
Gatitanemáš možnost je to nechat někde vyzkoušet?
U nás se hodně osvědčila Seva, i jako starší si z toho stavěly různé poličky nad postel a tak.
Potrefenáhusa A jakou měly ty boty původně barvu? ![]()
continuity od kolika let si s tou sevou hrály?
žluťásek Já už jsem to objednávání přes eshopy vzdala a šla osobně, ten vysokej nárt to dost komplikuje a málokde se o něm píše. Paní ale byla skvělá, hned věděla a našla mu ještě jeden sedící pár. Naštěstí teď vyrostla noha dvakrát za sebou a to jen do délky, což nám otevřelo nový možnosti (a já si toho vůbec nevšimla, nový celoročky má jen pár týdnů).
A konečně je osobní zkoušení nulovej stres, z toho mám velkou radost.![]()
Jo a k tý velikosti - pro jistotu všechny boty přeměřila a říkala, že se občas i ve stejný velikosti liší, takže asi tak je to s tou velikostní tabulkou...
Gatita já jí viděla u mamky ve školce. Ona je taky dost zapálená do hračkových novinek a prosazuje rupzný novinky u vedení. Prý je tam hodně oblíbená, ta stavebnice. Ale zase ani chalupa neni nafukovací (domu by se nám to nevešlo tuplem).
S dřevěnou stavebnicí neporadím, vaši kluci už jsou přeci jen starší. My s chalupou dostali i bednu klasických dřevěných kostek a baví je dost. Už jsem 2 další sady dokoupila. Ale dcera je mladší, to může hrát roli.
B/p a y/a/u na konci slova se mi v psaném projevu plete pořád.
Já mám zase problém s r/l. Na střední jsem měla v sešitě žlarok a nechápala, čemu se kamarádka směje. Velrybu si musím vždycky odvodit
.
Pinot Noir já bych si myslela, že to souvisí s tím, že se rozmlouvá později. Na jaře o tomto dětském patlání měla na insta príspěvek @logopediejinak, že je to běžná fáze učení (radila děti neopravovat, ale ani to po nich nenapodobovat, jen to zopakovat správně, ať mají šanci to pochytit). Jinak na logopedii by asi poradit uměli, ona hrozně prosazuje klinické logopedy, já se v tom prd vyznám...
Anema konečně poznávám někoho s podobným problémem ![]()
Pinot Noir toto dost robi aj mladsi aj ked v mensom meritku ako Viktor. Napriklad vcera sme mali na obed klednu :) A dlhsie slova uz vobec nema sancu vyslovit spravne chudacik :) Niekedy sa snazi aj tri krat nez pochopim co vravi. Obcas na to nepridem vobec a on to s povzdychom vzda.
711990Prosím tě, jak s Tondou cvičite tu logopedii, my nijak. Nechtěla jsem ji nějak jako rozhodit před tou zubarkou, ale já ji asi zmydlim nebo nevím. Má udělat ,,ččč, a je z toho ,,blueblable,, schválně. Jedinej, kdo se významně zlepšuje je mladší dcera, protože ta ta cvičení dělá.
Takže nějaký nápady?:D
Evaeva Potrefenáhusa Takhle sundavala ségra synovce z hromady hlíny, že má novy boty a on ji v první třídě říká ,,tak asi jsem dítě ne, vidím hromadu hlíny, tak na ni lezu ne,asi to je přirozený, to jsem já, prostě Kuba,, . Možná je ta drzkatost z naší strany rodiny.
Karja teda uplne se mi vybavujou vzpominky. Jak starsi chodila uz do skoly a mladsi skolkarka ji napovidala pri cteni, pricemz ji koukala do toho slabikare pres stul, vzhuru nohama
Len ja som si vlani kúpila jedny Tom's, ktoré sa museli trochu roztiahnut a boli super. Tak som si tento rok kúpila tie isté podľa stitku, len ina farba, a sú mi veľké ![]()
Anema to je ale hrozne zajimavy, ze tak maly dite slysi ty hlasky jednotlive, ze je zvladne prohodit. Ze to slovo neslysi jako zvuk, rozlisuje tam ty pismena!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články