Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 15:49

DruI to je jedna věc, zapnout to ve správnou chvíli. Ale já bych třeba chodila častěji cvičit, šla si zaběhat nebo do kina, to s dětmi moc nejde nebo to stojí víc sil než tím načerpáš. Ale vidím naději, malý má teprve dva roky, všechno bude

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 15:59

Evaeva ja právě taky nejvic relaxuji pri chůzi, běhu, plavání... takže venku. Nebo teda taky u knížky a televize, což mi prave moc nejde kvůli atmosféře doma. Na to bych se právě také ráda zaměřila:) 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 16:05

Pinot Noir Mně nevadí, když je u nás více dětí, ani mi nevadí tam ty děti zavést. Ale jak se neumí ještě pořádně domluvit, nemají pojem jestli je pondělí nebo úterý, jestli mají odpoledne flétnu nebo ne, dokonce jsou některé schopné změnit plán cestou domů, tak to jako to doumlouvání za ně, pro mě je to hrozně nekomfortní, obepisovat ty maminky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 16:18

Gatita ty už máš kluky větší, to půjde!

Já se teď pokoušela číst si zatímco si mimiňák hrál, když už nespí po obědě, měla jsem rozečtenou knihu. No jako dočetla jsem to, ale že by to byl nějaký relax. A to ještě bylo výjimečné odpoledne, kdy jsme nikam nešli, to taky nebývá.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 16:20
Reakce na Pinot Noir:

​Jo! A to bych učila fakt už v té porodnici, že tchány, švagra a spol. můžu, nebo spíš mám v den návratu z porodnice vypakovat fofrem z domu a ne jak kráva tiše trpět.

​No a to je taky důležitý! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 16:20

DruI ano, presne. pozadavky, pozadavky.. takze nejvetsi vyzvou je naucit se posilat lidi do prdele zaverem

​Zrovna tohle mi problém nedělá

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 16:20

DruI ano, presne. pozadavky, pozadavky.. takze nejvetsi vyzvou je naucit se posilat lidi do prdele zaverem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 16:25

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 16:49

Offline viktorka_od splavu
49387 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 18:04
Reakce na Pinot Noir:

​Jo! A to bych učila fakt už v té porodnici, že tchány, švagra a spol. můžu, nebo spíš mám v den návratu z porodnice vypakovat fofrem z domu a ne jak kráva tiše trpět.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 19:05

To dítě má snad neštovice

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 19:17

Evaeva i přes očkování?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 19:56

Tabea nejmenšího jsme ještě naočkovat nestihli

Offline Aranel
6644 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 20:26

Evaeva

Studničku si pouštět nebudu. Na tyhle teorie o trans lidech (dětech!!) jsem moooc citlivá.

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 20:28

Aranel Ono to zas tak špatný není, on to nerozporuje nijak vyrazne, jen rika, že by s těmi zásadními rozhodnutími počkal až ty děti dospějou, že se za tím může skrývat v tom dospívání něco jiného. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2026 20:32

Karja jo, ono to tak opravdu může být. Ale víš co, každé trans dítě (ať už je to jakkoliv) k tomu psychologovi stejně pošleš, protože to není snadná situace a pomoc bude určitě na místě.

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 04. ledna 2026 22:07

Rosťa před deseti minutama: Maminko, mě bolí ouško!

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 05. ledna 2026 02:18

Já si teda ten rozhovor poslechla (jinak ho vůbec neznám, já ani v životě neslyšela žádný podkast o dětech a výchově, jsem hrozný barbar a nepotřebuju poslouchat, co všechno dělám špatně, to si asi dovedu vygenerovat sama ) a nepřijde mi nijak kontroverzní. Nebo možná to o těch dárcích...v principu chápu, o co mu jde, ale asi jsem sobec a ráda vidím reakci, i přes psychický nátlak, kterému podle něj děti vystavuju.

Ale když se tady ještě zmiňovaly ty dárky, tak teda nejsmutnější přání od Ježíška jsem slyšela letos o Vánocích od synovce, který prý si nejvíc přál, aby se dostal na osmiletý gympl a nezklamal rodiče...

Říkal mi to ráno poté, co mě jeho matka předešlý večer hodinu vysvětlovala, jak jsou dnešní děti přetěžované a jak je na ně vyvíjený neúměrný tlak a nejdůležitější ze všeho je bezpodmínečná láska....tak aspoň to mě pobavilo. 

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 05. ledna 2026 06:54

Garfienepsala jsem, že tenhle rozhovor je kontroverzní. Naopak jen tak klouže po povrchu. Proto jsem se divila tomu, že by se informace v něm měli rodiče učit už v porodnici. Čekala jsem něco zásadnějšího než obecné poučky. 

Kontroverzní je pro mě Studnička kvůli jiným věcem než je tento rozhovor. 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 05. ledna 2026 07:04

Pinot Noir Jo, tak to se shodujeme, myslela jsem to tak, že to prostě nestojí za debatu.