DruI to je jedna věc, zapnout to ve správnou chvíli. Ale já bych třeba chodila častěji cvičit, šla si zaběhat nebo do kina, to s dětmi moc nejde nebo to stojí víc sil než tím načerpáš. Ale vidím naději, malý má teprve dva roky, všechno bude ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja právě taky nejvic relaxuji pri chůzi, běhu, plavání... takže venku. Nebo teda taky u knížky a televize, což mi prave moc nejde kvůli atmosféře doma. Na to bych se právě také ráda zaměřila:)
Pinot Noir Mně nevadí, když je u nás více dětí, ani mi nevadí tam ty děti zavést. Ale jak se neumí ještě pořádně domluvit, nemají pojem jestli je pondělí nebo úterý, jestli mají odpoledne flétnu nebo ne, dokonce jsou některé schopné změnit plán cestou domů, tak to jako to doumlouvání za ně, pro mě je to hrozně nekomfortní, obepisovat ty maminky.
Gatita ty už máš kluky větší, to půjde!
Já se teď pokoušela číst si zatímco si mimiňák hrál, když už nespí po obědě, měla jsem rozečtenou knihu. No jako dočetla jsem to, ale že by to byl nějaký relax. A to ještě bylo výjimečné odpoledne, kdy jsme nikam nešli, to taky nebývá.
Jo! A to bych učila fakt už v té porodnici, že tchány, švagra a spol. můžu, nebo spíš mám v den návratu z porodnice vypakovat fofrem z domu a ne jak kráva tiše trpět.
No a to je taky důležitý!
DruI ano, presne. pozadavky, pozadavky.. takze nejvetsi vyzvou je naucit se posilat lidi do prdele zaverem
Zrovna tohle mi problém nedělá ![]()
DruI ano, presne. pozadavky, pozadavky.. takze nejvetsi vyzvou je naucit se posilat lidi do prdele zaverem
Jo! A to bych učila fakt už v té porodnici, že tchány, švagra a spol. můžu, nebo spíš mám v den návratu z porodnice vypakovat fofrem z domu a ne jak kráva tiše trpět.
![]()
To dítě má snad neštovice ![]()
Evaeva i přes očkování? ![]()
Tabea nejmenšího jsme ještě naočkovat nestihli ![]()
Studničku si pouštět nebudu. Na tyhle teorie o trans lidech (dětech!!) jsem moooc citlivá.
Aranel Ono to zas tak špatný není, on to nerozporuje nijak vyrazne, jen rika, že by s těmi zásadními rozhodnutími počkal až ty děti dospějou, že se za tím může skrývat v tom dospívání něco jiného.
Karja jo, ono to tak opravdu může být. Ale víš co, každé trans dítě (ať už je to jakkoliv) k tomu psychologovi stejně pošleš, protože to není snadná situace a pomoc bude určitě na místě.
Rosťa před deseti minutama: Maminko, mě bolí ouško! ![]()
Já si teda ten rozhovor poslechla (jinak ho vůbec neznám, já ani v životě neslyšela žádný podkast o dětech a výchově, jsem hrozný barbar a nepotřebuju poslouchat, co všechno dělám špatně, to si asi dovedu vygenerovat sama
) a nepřijde mi nijak kontroverzní. Nebo možná to o těch dárcích...v principu chápu, o co mu jde, ale asi jsem sobec a ráda vidím reakci, i přes psychický nátlak, kterému podle něj děti vystavuju. ![]()
Ale když se tady ještě zmiňovaly ty dárky, tak teda nejsmutnější přání od Ježíška jsem slyšela letos o Vánocích od synovce, který prý si nejvíc přál, aby se dostal na osmiletý gympl a nezklamal rodiče...
Říkal mi to ráno poté, co mě jeho matka předešlý večer hodinu vysvětlovala, jak jsou dnešní děti přetěžované a jak je na ně vyvíjený neúměrný tlak a nejdůležitější ze všeho je bezpodmínečná láska....tak aspoň to mě pobavilo.
Garfienepsala jsem, že tenhle rozhovor je kontroverzní. Naopak jen tak klouže po povrchu. Proto jsem se divila tomu, že by se informace v něm měli rodiče učit už v porodnici. Čekala jsem něco zásadnějšího než obecné poučky.
Kontroverzní je pro mě Studnička kvůli jiným věcem než je tento rozhovor.
Pinot Noir Jo, tak to se shodujeme, myslela jsem to tak, že to prostě nestojí za debatu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí