Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 12:39

Zuzuli Nepůjčil by vám někdo v sousedství malou přenosnou branku? Takovou tu plastovou,  s tou by to určitě šlo taky. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 13:29

Evaeva tak kdyz ji koupim, dam vedet.

Ja si vybavuju, ze me rodice pred hodne lety vozili mezi sebou na hokejce. Ale to bych musela presvedcit muze, at jde s nama. K te brance nastesti asistence treba neni. Drzeni v predklonu moje zada nedavaj

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 13:38

Zuzuli ona už je velká, takže si myslím, že jí vezmeš normálně za ruku nebo za horní část paže a bude to stačit. S tou hokejkou by to šlo možná i jen v jednom dospělém Já si vůbec nepamatuju, jak nás to naši učili, ale hrazdu, židli ani hokejku jsme neměli

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 14:51

dzizisketa Lukáško má tiež pracovné učebnice, na všetko, od prvej triedy. Našťastie ako druhaci dostali aj učebnicu na SJL, tak aj do zošita píše. Nebude mať megašok na 2.stupni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 18:03

letfenixa u nás taky používají převážně pracovní sešity, ale to jsme podle mě měli i my Akorát my měli klasický slabikář, on do něj psal. Ale používají i sešity, na celý rok jim teda vystačí jeden nejtenčí A5, maximálně dva. Občas se tam objeví nějaký pokus o zápis.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 18:04
Reakce na Zuzuli:

Evaeva tak kdyz ji koupim, dam vedet.

Ja si vybavuju, ze me rodice pred hodne lety vozili mezi sebou na hokejce. Ale to bych musela presvedcit muze, at jde s nama. K te brance nastesti asistence treba neni. Drzeni v predklonu moje zada nedavaj

Zuzuli běžte, bylo to boží!

Edit: proč je tam ta citace, nevím 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 18:52

Evaeva my tam dneska chvili byly, zdrhla jsem brzo z prace a jeste za svetla jsme sly bruslit. Ale byly jsme tam tak do ctyr maximalne. Ja tam teda dneska nechtela, ale dpd mi bal balik do boxu u jezera a ne do toho blizko k nam, tak kdyz uz jsme tam musely jit...

A muj muz uz ted naplanoval navstevu hornbachu a vyrobu hrazdicky z trubek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 19:01

Zuzuli tak to jsme se tak nějak minuly. My přišli nějak před čtvrtou, do tři čtvrtě to bylo dobrý, pak už byla tma, ale kdyby neměl syn ještě kroužek, jsme tam možná do teď

Já zas naplánovala, že by hrazdu mohl koupit tchán, jestli naskladní, má to kousek a nemá celé dny, co dělat

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 19:10

Evaeva dceri se pryc rozhodne nechtelo, ale ja uz byla uplne vymrzla, jen v obleceni z prace

Vcera jsem ji mohla vyzvednou ve skolce po o, takze jsme tam byly uz v jednu za slunicka a to bylo skvely

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 19:17

Zuzuli já už naštěstí můžu bruslit normálně, tak se zahřeju. Tohle je bohužel jediný den, kdy to vůbec zvládáme, a to si ještě muž musel vzít ho. Ale třeba to půjde i o víkendu.

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 20:36

My chodíme teď taky bruslit, je to paráda, jsem nabalena jak jak pumpa a stejne zmrzlá jak hovno, děti nechtějí odejít dřív než se tmou, tak to řeším tak, že jdeme radši později. Včera jsem tak řvala na tom rybniku odchod, odcházíme, že se z toho sbalily i cizí děti...ale je to takový malebný, za vsí koukáme na zasněžené louky a pole, jsou tam prohrnute takové ty pesinky klikate, děti spolu hrají nejake hry, fakt kouzelny...A dneska se vytáhl děda, vzal tam všechny tři malý vnučky. Synovci si přijdou taky a hrajou všichni spolu mrazíka;-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 20:44

Karja mně zima nebyla, až na nohy. Tak vyhlížím ty nový brusle (Kluci jednak už jezdí skoro jak já, a pak já tak kroužím okolo nich, jak je to tady malé.) Ale jinak je to paráda, loni se tu bruslit nedalo, tak jsem si to teď fakt užila a doufám, že ještě půjdeme. Když si ještě přičtu, že jsem konečně po dvou dnech mohla opustit to nemocné dítě, tak to byl skoro jedinečný zážitek

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 20:49

Evaeva Jo, jako naše děti jsou tam prakticky samy, takže můžu jezdit jak chci, ale je mi zima, já jsem prostě zmrzlik:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 20:49

Nebyl jste náhodou někdo s dětmi v muzeu Story of Prague nebo Back in time?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 20:53

Karja aha, tak to je blbý. Já jsem taky dost zmrzlina, ale jen když stojím. Jakmile se můžu rozpohybovat, tak se naopak rychle zahřeju.

Z mladšího vysloveně lilo, jak mu to přecejen dá zabrat, sundal si mikinu i kuklu, ale stejně měl pod helmou totálně mokré vlasy. Moc nevím, co s tím, že by měl mít jen větrovku se mi taky nezdá.

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 20:58

Evaeva Nevím, u nás je větší zima. Děti mají normálně oteplovaky a teplou mikinu a zimní bundu. Možná ta kukla ve spojení s helmou je moc. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 21:03

Karja dneska tu bylo asi tak -3, -4. Starší měl legíny, softshellky, mikinu, zimní bundu i tu kuklu (mají jen takové tenké z nějakého funkčního materiálu, já nosím podobnou na lyže.) Mladší teda chtěl kombinézu, ta je teplá, ale jinak měl jen to tričko. On fakt maká, normálně se u toho zadýchá Jenže pak si sedne a svačí, tak zas nechci, aby vychladnul. 

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 14:43

V baráku malují společné prostory, začali v pondělí nahoře,dnes byli kolem poledne u nás. Rosťa malířům povídá: "Ó, vy jste už tady? Ale hezky to vymalováváte!"

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 13:46

Evaeva Ja nikdy zmrzla nebyvala, ale ted teda ucim jako instruktorka lyzovani a maraton pred 8 pesky s detma do skolky, pak cele dopoledne na svahu a rychle pro ne do skolky a s nima ven, nebo do 4 na svahu a pak do vymrzle chalupy... no cele vecery jen rozmraam u kamen a rano na novo cely tyden jsme tu teda meli -7 az -16. Ale je to bozi a tesim se na dalsi tyden! 

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 13:51

MPLee No jakoby lituji tě, na druhou stranu je to hrozně super! Příští rok se k vám jedeme učit lyžovat:D.