MPLee prosím tě, máš pro děti pátéřáky? Malý dítě má před sebou druhou sezónu, je dost pravděpodobný, že přejdeme z koberce na větší sjezdovku, tj. mezi lidi, kteří jezdí rychleji, ale ona má teď velikost 98 a já našla pátéřáky až od 115 cm (+-), ten máme doma po starší a malé je ke kolenům ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka v dekáči mají ty páteřáky tak o dvě velikosti menší
MPLee hodně super!
Ale to je asi trochu jiné zmrznutí, ne? To mám taky, že potřebuju vanu a čaj. Mívám to v zimě, i když je mi venku teplo. I když nevím, jak se s těma dětma zahřeješ. Asi jak s kým, co?
Prosím, čím nejlépe ošetřit miminkům pokožku hlavičky od těch stroupků? Vím, že se to tady párkrát probíralo, ale není v mých silách to najít. Díky
Catherinne timhle hřebenem od fridy, navlhčí se to, namasíruje a pak je tam takovej malej mekkej hřebínek, kterym to jde skvěle odrbat

Catherinne Babysquam od Biodermy
Catherinne Olivový olej.
Chci dceři koupit ty volací hodinky. Máte nějaké tipy a postřehy k výběru? Jako my nejsme moc chytrá domácnost, máme se sambem nějaké prehistorické androidy, které teda řekla bych ani moc nefungují, takže nějaké párování těžko říct zda vyjde. Já si vyhledově kupuji nový mobil, takže pokud by to přinášelo nějakou výraznou výhodu, tak jeho výběr urychlim a zvolim třeba i iphone, pokud by to bylo něčim lepší.
Karja My jsme hodinky měli, ale záhy skončily bůhví kde. Abych se stresovala, že ukazují dítě v rybníku, když má býtve škole (asi 750 m rozdíl), na to nemám nervy. Kolega teď pořídil jedny synovi a nakonec to taky vzdali.
brrr proč ukazovaly polohu takhle blbě? Syn má mobil a poloha se zobrazuje přesně.
Karja My máme Carneo GuardKid+ a jsem spokojená. Máme je asi rok a půl a za tu dobu ukázaly polohu blbě asi 2x (ale hodně blbě, Mnichovo Hradiště nebo tak něco), tak jsem to refreshla a bylo to zas ok.
Mobil mám nějaký jednoduchý Samsung, párování bez problémů, ale není prehistorický, ony mi mobily rády padají na zem
takže každé dva tři roky potřebuju novej.
brrr my polohu vůbec nepoužíváme, ale využíváme je pro volání, pro mě je to lepší než mobil (chytrý), že je to vůbec neláká využívat jinak.
Karja muž je má napárované na android, to problém nebyl. Otázka je to stáří, ale to uvidíš.
My jsme dneska začali s výchovou malého lyžaře. Dál pár sjezdů, pak půl hodiny bruslil a ve čtyři usnul na gauči ![]()

A protože šel domů s mužem a kluci měli na ledě kamarády, tak jsem si dala hodinku bruslení, vyloženě me-time. Bylo to boží, docela mně bolí nohy ![]()

Tohle mladší ve středu vybruslil na ledě a úplně to vystihuje náš dnešní den ![]()
Pinot Noir Ty jo, nevím. Popravdě jsem nešla ani moc do hloubky po té, co je mládě permanentně zapomínalo doma (odcházel sám). No a pak byl konec školy, prázdniny a pak dostal mobil. Takže tak. Ale nebyly to úplné šunty.
Karja Já mám mobil starý už skoro šest roků a funguje na něm vše, i ty hodinky před léty.
Mohučanka v dekáči mají ty páteřáky tak o dvě velikosti menší
prosím tě, co to znamená v praxi? ![]()
Já tam našla nejmenší jen na 6 let a vůbec jsem nenašla, na jakou výšku postavy to je...
2x
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí