Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2674 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 23:47

continuity Ne, ale extrakce je tady zbytečný výkon se všemi jeho riziky (včetně poškození toho stálého zubu, je tu hodně málo místa). Dolní řezák se tlakem jazyka dostane na správné místo a tím se pomalu vstřebá kořen toho dočasného. 

To zanedbání orto problémů bohužel není vůbec vzácný. Pokud na jedný straně prořeže stálý zub, limit do kdy můžeme zůstat v klidu je 6 měsíců. Pokud po půl roce nezačne prořezávat, hledá se příčina. Třeba jestli je vůbec založený, nebo na není nějaká překážka v cestě (to může být i ten dočasný zub). 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 23:57

Catherinne Rostou strašně rychle! Tohle lehátko jsem zrovna dneska vyprala a zabalila kamarádce, která bude mít co nevidět malýho skřítka. A moje předevčírem narozený miminko se přesouvá do sezení pro větší. Ani nemrkneš a budeme tomu sladkýmu miminku vybírat školní tašku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2026 09:20

Dítě nosí velikost 98, jsou mu dva. Jakou velikost palčáků reima nebo didrikson mám vzít ? Předem díky 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 10:46

Evaeva díky za vyfocení toho pátéřáku, teď vím, že je velkej dceři budou 4 a taky nosí velikost 98

Palčáky jsem vždycky kupovala Reimy, ale myslím, že ani s Didrikson nešlápneš vedle.

Offline Aranel
6644 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 10:55

Len Catherinne Nejlepší lehátko! Chválím! To naše taky bývalo takhle čisťounké, to je vidět, že na příkrmy teprve dojde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2026 11:27

Mohučanka mně šlo o velikost. Upravím to tam.

Mimiňák je velký, nosí věci, co bráchové nosili o rok později. Je i takový statný.

Jinak ten páteřák na 6 let je šestiletému jen tak tak, jsou dost štíhlé. Mladší je vyžle a jen tak tak ho dopne. Ale koukala jsem, že je stejně nemají.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 11:30

Evaeva jo aha, velikost, to bych se musela podívat doma, to ti určitě někdo odpoví dřív.

Ty malé páteřáky už nejsou asi nikde, nejspíš je potřeba nakupovat v říjnu

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 11:34

Catherinne nase to pak mely i dost v obočí, na cele...musi se to necim změkčit (ty oleje), aby to nedělalo strupy a nebralo se to i s vlasama. Starsi se s copem pomalu narodila, byl to dost vopruz 

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 11:36

Evaeva 

Taky se budu moct podívat, až ty rukavičky i s dítětem vyzvednu ze školky

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 11:43

Catherinne já bych s očistou hlavičky nečekala, z ovlasený hlavy se to dostává o hodně hůř. A samo to neopadá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2026 12:07

Mohučanka klasika no, to je jako plavky začátkem srpna

Jestli chceš, vyfotím to v tom mimiňáka a můžu ti ho případně půjčit, jestli se trefíme termínem.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 13:12

Evaeva díky, jsi hodná, my větší (xxs ) pátéřák máme po starší, já právě myslela, že bych sehnala ještě menší.

Bohužel malá je fakt malá, velikostně o víc než rok pozadu za starší. Třeba zimní boty ještě nedokázala podědit, starší má obří nohu a první zimní po ní jsou 26.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2026 13:17

Mohučanka no jak bych to, mimiňák má hrozný lodě

Tvoje malá asi bude celkově drobná, však to nevadí. Boty na ní počkaj, akorát nesmí minout sezónu, no.

Offline 999
19842 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 18:22

Přijde mi paráda, jak jsou dneska vychytaný ty dětský zimní hadry. Vnuk je pořád venku, i v těch mrazech a když ho doma svlíkám, je úplně teploučkej :-). 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 20:40

999 jo, já jim to hrozně přeju. To pohodlí a teplo. Pamatuju ty ledový rudý zadky, co jsme měli v promočených oteplovákách my

Offline 999
19842 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 20:48

žluťásek Já si to taky pamatuju, jak mi byla hrozná zima, i dceru jsem vždycky svlékala s obavou, jestli nebude studená, ale tohle je skvělý :-).

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 21:28
Reakce na Karja:

Chci dceři koupit ty volací hodinky. Máte nějaké tipy a postřehy k výběru? Jako my nejsme moc chytrá domácnost, máme se sambem nějaké prehistorické androidy, které teda řekla bych ani moc nefungují, takže nějaké párování těžko říct zda vyjde. Já si vyhledově kupuji nový mobil, takže pokud by to přinášelo nějakou výraznou výhodu, tak jeho výběr urychlim a zvolim třeba i iphone, pokud by to bylo něčim lepší. 

​Pokusím se napsat SZ

Offline Karja
44782 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 21:59

Anaj Ooo, děkuji, zas tak moc to nechvata, tak jak ti to vyjde, už jsme i něco předběžně našli;-).

Edit: Už jsem ti odepsala. Ale asi tak pětkrát:D promiň, ale pokaždé mi to napsalo ,,error,,. Takže až mi to na popáté nic nenapsalo, tak jsem přestala odesilat:D

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 22:10

Evaeva nase deti maji palcaky reima s vlnou vel 2, meli je teda od vel ca 86, ale mladsi ma ty 2 i letos, kdy nosi 104/110 a starsi je ma uz 3. Rok od cca 92 do 116. 

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 23:47
Reakce na Karja:

Anaj Ooo, děkuji, zas tak moc to nechvata, tak jak ti to vyjde, už jsme i něco předběžně našli;-).

Edit: Už jsem ti odepsala. Ale asi tak pětkrát:D promiň, ale pokaždé mi to napsalo ,,error,,. Takže až mi to na popáté nic nenapsalo, tak jsem přestala odesilat:D

​Přišly 4 SZ :-), odpovím do SZ