tv Je to složitá situace, ale zdá se mi, že ex to vcelku dovede pochopit? Asi bych si s ním v klidu a rozumě promluvila, že se jako snažíš, ale lámat kluky nechceš a je asi pochopitelné, že je nebaví trávit čas s miminem. Upřímně myslím, že to uvítá i macecha, mít první mimino a k tomu dva skoro cizí kluky je nářez (vím o čem mluvím, taky jsem strávila jedny prázdniny s miminem a šestiletým polovičním synem a otcem obou dětí, který musel dopráce. A to jsme měli moc hezký vztah a myslím, že mě v tu dobu měl vlastně raději než tátu). Ono si to časem zase trochu sedne a možná jak to malý dítě povyroste, vytvoří se tam nějaký vztah.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa dcera měla na woomu tohohle plasťáka. Pořád mi to tu stojí, je mi blby nerozbitou věc vyhodit.
Asi bych ho mela někdy za šera odnést před školku.
nemate nejaky reuse centra nebo charitativní obchody? Tady je obchod Charity, kde to berou a musim rict, ze se mi tim hodne ulevilo, popelnice je pro me taky az posledni možnost
Potrefenáhusa jo, ale jet tam 20 minut extra autem se mi nechce. Tady to často lidi řeší tak, že něco někde postaví, napíšou "k darování" a ono to zmizí. Ja takhle jednou dotáhla domu pukylino pro příbuzný. ![]()
Tabea nějaká krabice ve školce nebo tak někde na tyhle věci není? Do popelnice by mně to taky mrzelo.
Lukáško kedysi chodieval v soboty doobeda k našim, dávno už nechodí, je tam len keď musí , napr teraz s rýmičkou alebo na začiatku prázdnin, kým som v robote. Lebo - on nezdravi! Nevie jesť príborom! Nechce ostať sám! - včera na obed sa s babkou presunuli ku nám domov - má neporiadok na stole! Čo si ty za matku, nič si ho nenaučila!
Ono je to všetko pravda, ale niečo robí naschvál, napr ten príbor.
Nevíte někdo, kde v Praze propichují dětem lalůčky? Ale fakt propichují, ne nastřelují. Předem díky.
dzizisketa piercingové studio poblíž nemáte?
dzizisketa myslim to chválili fakt v Hellu.
Tabea nase puky taky ceka na odvoz do charity, odvozilo uz minimalne 5 deti, ale uz ho nemam bohuzel kam posunout
ty popelnicový nálezy jsou nej, my teda bydlime v chudý oblasti, ale kamarádka z porodnice našla na Břevnově vyhozenou židli Stokke (i bazarova nejmíň 3 litry), z těch Dejvic často sady lega apod.
dzizisketa taky jsme byli v Hellu. Nastřelení nedopadlo vůbec dobře, tohle bylo absolutně bez problémů. Akorát to nedělejte před létem, nejde se s tím docela dlouho koupat.
continuity taky nas to ceka, ted to teda trochu usnulo, ale myslim, ze bude chtít jit rovnou i mladsi
My tu nějaké reuse obchody máme, ale vše dávám ke kontejnerům, buď to zmizí, nebo to někdo, já, přesune do kontejneru. Ale nic většího jako židle, odrážedla a tak to není, my jsme vše oddělali nebo poslali dál do rodiny. Jen mi tu straší 2 helmy na lyže, těch se furt nemůžu zbavit.
Taky bydlíme v chudý oblasti, sestra byli na Ohradě a co nosí od popelnic, často zpeněžuje na vintedu, kolikrát to jsou značkový věci, např. GANT, TH, Guess atd
Loni jsem dala k popelnicím starou 4 roky nošenou aktovku a pak jsem vídala jednu místní asi polobezdomovkyni, jak s ní chodila po sídlišti.
dzizisketa my jsme byly v Hellu.
Dcerka má momentálně ortézu a fr.hole, diagnóza něco možná zlomené/nalomené v koleni. V příštím týdnu jdeme na kontrolu a rentgen, pokud to bude dobré, ortéza půjde dolů. Co bude dál, rehabilitace? Na jak dlouho? Je reálné že pojede 12.7. na tábor?
.
A dcera je v pohodě? už ji to nebolí? Jestli nebolí, tak to bude asi dobré a pokud dostane rehabilitace, většinou nemají místo hned, tak by mohla začít po táboře. Jestli jí to bolí nebo ji něco diagnostikují na kontrole, těžko říct. Moje dítě je už rok s přestávkama o berlích /kyčel a koleno/, ale zvládla v lednu lyžák.
Dokud jsem to neřešila u dcery, ani jsem netušila, jak velký problém s koleny má mladá generace. Existuje dokonce projekt zachraň koleno, zaměřují se hodně na doléčení i prevenci. Jsou do toho zapojení lékaři a fyzio celorepublikově, můžu doporučit využít to.
JankaMšvagrová takhle zpeněžila kočár na dvojčata
Ty helmy bych před sezónou dala za odvoz do nějaké místní fb skupiny
Potrefenáhusa ani za odvoz to nikdo nechce? Já zatím tyhle větší věci všechny prodala. Menší odrážedlo po miminu jsem prodala za skoro stejnou cenu, jako jsem ho koupila. To druhé, větší, je taky po x dětech, ale pořád v pěkném stavu, akorát chce vyměnit gripy. Tak to počítám, že taky za pár stovek prodám. Já teď scháním malé kolo na chalupu a zatím nic. Potřebuju totiž ruční brzdu vzadu a nechci za něj dát víc než 500
Tak nevím, jestli teda nemám začít obcházet popelnice ![]()
Evaeva u nas je to za odvoz docela komplikovaný a hlavne ja se fakt nechci s nikym domlouvat a scházet! To je pro me snazší ho odvezt do te charity. (Ale ztraceny plyšák byl díky mistni fb skupině doma hned)
tyhle kola a odrazedla prodat uz ani nechci, obe jsme zdědili, a i kdyz jsou funkcni, jsou ruzne rezavé a omlácené.
mame hodně malo používanou plastovou motorku, obě děti na ni jely párkrát, ale vystipli jsme v aute kus pneumatiky, tak počítám, ze bude taky spis do charity
ale ted jswm udala zdarma náš sporťák, ten uz ma taky dost, ale kamaradka potrebuje na dovolenou
notna na kontrolu jdeme příští týden, zatím to sama neohýbá, tak nevím. Ale dnes ráno jsem viděla, když jště spala a posunula se jí ortéza, že to ohnuté měla
, tak uvidíme.
Potrefenáhusa no právě takhle na chalupu nebo k prarodičům tyhle otřískané stroje vyhledávám, kupovat něco za 1000, když to tam použijí párkrát, nechci. My se takhle zbavili i toho kočárku po třech dětech, valca taky počítám, že se někdo ujme.
JankaM Držím palce, ať je to dobré a dcera si může užít prázdniny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025