Evaeva Jj, ale v tý Praze je to snazší mi přijde, větší základna. Ale zvážím to
Vše o těhotenství a dětech
continuity taky nas to ceka, ted to teda trochu usnulo, ale myslim, ze bude chtít jit rovnou i mladsi
Pokud můžu nevyžádanou radu, vem tam rovnou obě. Je potřeba o ty dírky trochu pečovat, moje děti to pak už zvládly sami - třeba u babičky na prázdninách, ale bylo lepší, že trochu na sebe navzájem dohlédly. A bude to mít z jedné vody, asi jediná nevýhoda je, že to musís najednou zaplatit 2x, ale zas stačí jedna desinfekce.
Jinak, když si vzpomenu na moji anabázi s náušnicemi (hnisalo a zlobilo to snad rok) a s těmi nastřelenými, které jsem nakonec vyndala, tak tohle bylo fakt úplně bez problémů. Slečna byla hrozně milá.
continuity mne by nejvíc vyhovovalo, kdyby tam dělali obě dírky naráz, prý to někde dělají, jinak čekám právě, až bude ta motivace tak velká, že nebude tolik hrozit, že odejdeme jen s jednou dírkou
oni v nejakym rozhovoru psali, ze ty deti pod 5-6 let nedelaj uplne radi, protoze jeste nemaj dostatečnou motivaci to vydržet
Potrefenáhusa tak to mne vůbec napadlo, že by odešly jen s jednou. Já nevím kolik jim bylo, ale chtěly to pár let než se konečně dočkaly, starší si to nakonec přála k narozeninám. Laxní matka no.
Potrefenáhusa zase by tam mohli být přímo ti prarodiče. Ale určitě máš pravdu, že je tady větší šance
Evaeva mne přijde, ze je to u nás spis naopak, buď cely rodiny, nebo jako my chudý Pražáci s prarodicema v Praze
continuity tak starsi to chce uz taky aspon dva roky, ale maly jsou 3
Potrefenáhusa jo, tak ta je ještě malinká.
Já teď na ten Hell koukala, a propicují uši buď miminkům po 10 měsíců, nebo až dětem starším 6 let. To nevím, jestli vydrží tak dlouho čekat, už ji to drží pár měsíců a je dost urputná
I když ví, že to píchne, že jí poteče krev, že bude muset držet, na všechno tvrdí, že zvládne, ale já mám tedy pochybnosti.
Potrefenáhusa ja něco dávám v rodině, ted poslední dobou do dětskýho domova, něco jsem donesla do prace. Stokke židle mam dvě a taky uz přemýšlím, kam s nima. ![]()
Potrefenáhusa dcera se bála hodně moc, a bolel jí ten piercing strašně. Odešly jsme s jednou dírkou. Po hodině po obchodech si to rozmyslela a došly jsme pro druhou náušnici. Bylo jí osm a bylo to velký drama, i když ty náušnice strašně moc chtěla.
dzizisketa No, dcera si náušnice strašně moc přála, píchání vydržela (ani tam moc té krve neteklo) ale pak nevydržela mít náušnice nasazené, takže jsme náušnice po týdnu vyndavali (ale dírky se zahojili moc krásně, ani není vidět, že tam někdy byly ;o)
Tři roky posloucháme, že nechce do školky, aby se teď rozbrečel, že už jenom týden ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025