Ja porad hlidala, kdy naskladni backory, slecna si vybrala beda baleriny. Minuly tyden je v little shoes naskladnili, nekolik kusu na eshopu, 4 pary na prodejne v pisku a dva v praze od kazde velikosti. Tak jsem si rikala pohoda, nevadi, ze minuly tyden se kvuli zadum nehnu z bytu, backor je dost. Takze jsem ted v pondeli objednala rychle posledni par ve 30 a predposledni 31 a jak se koncem tydne ditko vrati od prarodicu, bezi je zkouset. Zmizely silene rychle.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli no ja jsem s těma botama taky nahlodaná, prijde mi to předčasný to kupovat ted (potřebuje nejaky kotnikovy), ale loni uz pak vubec nikde nebyla barva, co si vybrala a zimni jsem objednávala posledni z nejakyho obskurního eshopu
Potrefenáhusa u nás na VV kupují téměř vše hromadně, tak třeba to tak bude i u vás.
Taky mi vychází jiná čísla, když měřím, větší
já mám teda to měřidlo.
Gatita jako boty jsou fakt problém. Mladší nemá ideální držení těla a stěžuje si na bolest pat i v keenech, takže jsem se snažila najít nějaké kompromisní. Docela jsem uspěla s bf geox, ale zase mají divné zapínání. Plus on má pro mě nesmyslné požadavky občas, všímá si různých minidetailů a kvůli nim ty boty pak vyloučí. A zkoušení a měření samozřejmě probíhá stejně jako u vás
Aspoň jsme se po týdnu dobrali k tomu, že teda ty dvoje tenisky po starším by na tv šly. Celoročeky snad teda vybereme z těch, co jsem objednala, ale jsem asi psychicky připravená na další objednávku. Do obchodu se mi s ním nechce, ale možná nebude zbytí.
čím jsou blby ty geoxy? Ty mam v merku taky
ja budu asi dost zoufala, az ty bf začne odmítat, ma širokou nohu, ted i ty keeny, co mívaly kulatou širokou špičku, delaj všechny nějak uzky
Kdyžtak na tělocvik se mi povedlo sehnat bf boty ve sportissimu, značka lewro, mají širokou špičku a trochu silnější podrážku. Stály asi 7-8 stovek. Pak tam za podobnou cenu měli ještě jedny tenisky head, taky měly bf tvarovanou špičku. Syn nosí běžně koel, Froddo nebo keen. Jenom bych doporučila je zkusit, koukala jsem na 3 velikosti a měly mezi sebou hodně nepravidelné rozestupy, něco jako mezi dvěma bylo 5 mm a pak mezi dalšíma dvěma přes 1 cm.
Myrtila ja jsem na ty lewro ted koukala na nejakym diteti na horach a vypadaly, ze maj i docela vzorek do terénu
Myrtila my měli heady i ty druhé podobné a ano, starší je má rád, ale ty geox nebo třeba jomy mají podrážku ještě silnější, jsou to spíš klasické tenisky bez dropu se širší špičkou. Právě jsem je chtěla pro staršího na atletiku a teda mladší asi taky bude potřebovat něco takového i na běžné nošení. I když spíš doufám, že dostane předepsané nějaké ty půlvložky.
Potrefenáhusa mají ten suchý zip našitý na vnitřní straně boty a jde na vnější, není jako bývá vedený přes takové to kovové očko. Starší by to určitě nechtěl, že nejdou tolik utáhnout. Na ty hubené kotníky to není ideální. Ale máme ty kožené, co nejsou tak sportovní, nevím, jestli to mají i ty klasické tenisky, to musím ještě prozkoumat.
Myrtila ale jako ty heady mužů doporučit.
Potrefenáhusa Moje třetačka má velikost nohy 35:D ono jim to hrozně rychle roste, jim nebude nic! Jinak já někdy papírenské zboží řeším i Alzou;)
já taky loni do třetí třídy kupovala velikost 35. Letos zatím tvrdí, že jí všechno je. Protože jestli se to ještě změní, tak mě šlehne. Tenisky musí mít troje (skola, družina, basket), bačkory dvoje (škola, družina), ...
Tabea to je blbý, když v obou těch místech tráví hodně času. Kluci vždycky potřebují nějaké druhé bačkory na kroužky, ale to jim koupím v Deichmannu, na ty dvě hodiny týdně by stačily i kroksy od Vietnamců
Zuzuli na hůrce je Blatnička, paní má takovou všehochuť bf i nebf, a bačkory teprve naskladňuje. Po fb ti řekne, co má, schová ti tvůj vybraný model, je moc milá. Tak kdybys neuspěla, ty bedy by mohla mít.
Potrefenáhusa když se to podaří, tak zimní máme
kotníkové nepotřebují, ale zklamaly mně letos ty trekovky od Keen, takže budeme potřebovat jiné a nevím, jestli to řešit teď nebo až na jaře, právě aby byly a nejlépe za nějakou dobrou cenu.
Evaeva ty joma maj myslim taky nějaký trekovy? Mne se taky libej moc, ta tenká podrážka mě na bf bere nejmíň
Potrefenáhusa Jj, má to trochu i vzorek, říkala jsem si, že je příští rok koupím i jako lítací tenisky na léto, vypadají docela univerzálně.
Evaeva My jsme zkoušeli oboje, synovi líp sedly na nohu ty lewro, podle mě mu tam líp sedla pata, jinak mi přišly oboje podobné a vyhovující.
Potrefenáhusa mají, ale nemají membránu. Zkusím asi ty nízké primigi. Ale ty jomy se mi taky líbí, a je to podle mě novinka na našem trhu, tak třeba dodají i nějaké membránové.
Myrtila my jsme měli ještě Saguaro, ty mi přišly taky stejné.
Potrefenáhusa když se to podaří, tak zimní máme
kotníkové nepotřebují, ale zklamaly mně letos ty trekovky od Keen, takže budeme potřebovat jiné a nevím, jestli to řešit teď nebo až na jaře, právě aby byly a nejlépe za nějakou dobrou cenu.
zimní!!! ![]()
Ale vlastně v poho, starší dítě už je v modu, že nosí jedny tenisky v zimě/v létě/venku/uvnitř. Za tři měsíce jdou do popelnice (každý den ve škole o velké pauze, polední pauze, popr. družině v nich hraje fotbal) a nahradí je nový tenisky. Ve škole se nepřezouvají. Ochoten by byl místo nich občas vzít adilette, z těch má ale velký ujímání muž. ![]()
Evaeva Ty jsem neznala, díky
a taky jsou za takovou lidovější cenu
už to totiž vidím, jako minulé roky, vždycky kupujeme větší boty uprostřed zimy (se zimními s tím už počítám a beru větší, ale měníme třeba bačkory) a pak znova na přelomu jara a léta (typicky kupuju další větší bačkory v květnu, v září je pak potřeba zase další velikost
). Takže ty tenisky budeme minimálně jednou během školního roku měnit taky.
U nas kazda dvoje přezůvky, skola a družina, starší beru kožené birkenstocky, s páskou pres patu, je v těch botách od půl 8 do skoro 4 každý den. Potřebuje dvoje tenisky, atletika a tělocvik, vyrostla i z lezecek, uz koukám po podzimních, no mazec. Mladší nepostoji, změřit nohu je boj, ale boty po ségře ji nejsou![]()
Tabea zimní mám ze slev z jara.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY