Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43519 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 14:38

Tabeanebo bude dědičné, máme ty kostry často takové bytelnější. Třeba tady se plošne před zavedením ultrazvuku používalo to balení mimin naširoko, ale nikde jinde v Evropě. Jenže taky je u nás nějak větší predispozice k různým špatným kyčlim. Takže to sice znělo jako vopruz, ale racio v tom bylo, že se část těch případů vůbec neprojevila. 

Já žádný zastánce Barefoot bot teda nejsem, sama tu tenkou podrážku mít nemůžu. Ale chápu, že lidé se širší nohou s tím můžou mít problém. Já mám vyšší nárt už v těch kloubech a musím si vybírat boty dost pečlivě. Ale s nějakým zkoušením jsem schopná sehnat i lodičky, ačkoliv boty od Ecco nosit nemůžu. 

A třeba druhá dcera má tu nohu hubenou, řeší úplně opačný problém a lodičky ji často sednou i o číslo menší, prostě do ty úzké špičky bez problémů zapluje. 

Online Potrefenáhusa
38977 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 14:38

Tabea to je v Praze, treba v Dejvicích to bylo snad 90% deti 

na horách jsem ted opravdu hodne videla altry

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 14:39

Potrefenáhusa dceři se strašně líbily ty skechers se srdíčkama. Moc po nich toužila, dokud je nevyzkoušela. Vůbec jí neseděly. 
Místo nich si vybrala jediný plátěný barefoot, co tam měli, protože byly v duhových barvách a zavíraly se BOA. Ale chtěla by teď už něco stylovějšího (čti Nike/adidas)

Online Zuzuli
3841 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 14:50

Tabea takhle bublina, u dcery ve skolce v botniku pro dve tridy (cca 40 deti) byly troje bf backory. Bf tenisky na ven mely jen dve deti.

Online Zuzuli
3841 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 14:55

Potrefenáhusa i kdyz dejvice potvrzuju. Kdyz jsem pred lety byla na dod ve skolce na hanspaulce, tak tamni satna byla prehlidka bf obuvi, nejen detske, ale i tech dospelych, co prisli na prohlidku. A na hristi tam behaly deti plosne bose. Ty hriste tam byly ciste, udrzovane, zadne odpadky a oplocene. To mi ted dost chybi. Prijit na hriste a bez obav se zout na cele odpoledne

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2026 15:24

Tabea jo, je to celkem dost. Půlka to nebude, ale málo to není. Bačkory bych řekla, že možná i půlka má.

Já v těch horách viděla vivo třeba, nebo děti měly bf a rodiče klasiku. Samotnou mně to překvapilo. Ale byl to zlomek lidí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2026 15:28

continuity já s lodičkami a balerínami měla vždycky problém, že mi padaly. Úzká pata, nízký nárt, myslela jsem si, že mám úzké nohy. Až teď s bf jsem zjistila, že ne, že mám široké nohy přes prsty. Vysvětlilo to mnohé

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2026 15:28

Potrefenáhusa jo, altry taky

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2026 15:29

Zuzuli já se klidně zuju

Akorát nemůžu chodit po těch kamínkách, to nechápu, jak to ty děti zvládají.

Online continuity
43519 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 15:45

Evaeva

My chodíme hodně na boso celá rodina, ale chození po kamínkách chce trénink, i předtím jsem zvládala naboso leccos, ale u mne se to fakt vylepšilo těmi ortopedickymi podložkami. 

Straší si aktivně budovala "pocitové chodníčky" už tak od pěti let a jediná má ploché nohy. Nepůsobí ji to žádné problémy, chvíli i cvičila, ale efekt žádný. 

Ale tohle co zmiňuji byl napůl písek, spis to bylo příjemné akorát trochu hrbolaté, než cokoliv jiného.

Online viktorka_od splavu
49415 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 15:47

Tabea potkavala jsem v satne posilovny jeden cas mladou asiatku, uplne vek neodhadnu ale chodila s kamoskou ceskou max 25 let. nosila ruzne balerinky, velmi stylove obleceni. kdyz ty boty zula mela priserne ale fakt priserne zdeformovana chodidla, co vidam u duchodkyn

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2026 15:56

continuity jojo. Já ráda i různé ty mufíky, ale kamínky jsou zlo. Ploché nohy nemám, ačkoliv se dlouho myslelo, že jo. Vložky jsem nosila celé dětství, ale bohužel to neřeší problémy, jen koriguje. Do lyžáků třeba se bez nich neobejdu.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 16:09

Potrefenáhusa Zuzuli Tabea Ještě, že ty bf už dělají pro holčičky Dcera měla na jaře tenisky do tělocvičny z decathlonu a ač nemá nohu nijak širokou, měla malíčky do krve. Teď to obrečela, že chce zase ty z Dekáče s barevnou podrážkou... ale naštěstí jsme sehnali důstojnou náhradu

na fotce to nevynikne, ale celé se třpytí

Online Zuzuli
3841 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 16:22

MPLee ja si ted posledni dobou dost casto rikam, ze lituju, ze ty detske tenisky nemaj i ve velikosti pro dospele. Treba tyhle, brala bych je hned. Ale obecne mi prijde, ze jak ty bf se stavaji vic mainstream, tak se dost vylepsuje nabidka a mnohdy se od jine "modni" obuvi lisi jen tou sirsi spickou. Takze dokud nebude trvat na podpatcich nebo treba na nejakem konkretnim modelu nejake znacky, asi si holka vybere.