Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 17:02

viktorka_od splavu ja groundies mam, nekolik paru. Ale ja chci presne tyhle

Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 17:05

rasaNori vzdycky jsem chtela nohu 37. Driv kvuli tomu, ze moje 39/40 byva prvni vyprodana a ty mensi zustavaji do slev. Ted abych mohla nosit detske bf tenisky

Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 17:09

Potrefenáhusa nevim, jestli to tu nekdo z littleshoes necte

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 17:17

JankaM Barcu mělo Pepco, ale nevím, zda se z toho sestavil dres, jestli k tomu byly i kratasy. Jinak vietnamci nějakej větší krámek určitě zkus.

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 17:18

Zuzuliuseknout palce jako v Popelce s mas je

Offline žluťásek
8912 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 18:16

JankaM já je synovi kupuju v HM. Jsou s názvy zemí a číslem, bez jména sportovce

Tady

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 18:43

Zuzuli beda šifra je to proste pro rodiče,

co rádi hrajou na schovávanou 

Offline JankaM
3163 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 18:47

Evaeva rasaNori  děkuju, na objednání je pozdě a v pepcu poblíž už neměli 

Offline JankaM
3163 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 18:48

Evaeva rasaNori  děkuju, na objednání je pozdě a v pepcu poblíž už neměli 

Offline JankaM
3163 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 18:50

Karja žluťásek děkuju, docela velký Vietnamec tady kousek taky nemá. Zkusím to HM, to vypadá dobře 

Offline slniecko admin
19823 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 19:18
Reakce na Zuzuli:

MPLee ja si ted posledni dobou dost casto rikam, ze lituju, ze ty detske tenisky nemaj i ve velikosti pro dospele. Treba tyhle, brala bych je hned. Ale obecne mi prijde, ze jak ty bf se stavaji vic mainstream, tak se dost vylepsuje nabidka a mnohdy se od jine "modni" obuvi lisi jen tou sirsi spickou. Takze dokud nebude trvat na podpatcich nebo treba na nejakem konkretnim modelu nejake znacky, asi si holka vybere.

​Hlásim, že detské Campery sú až do č.38 a sú to najpohodlnejšie topánky, aké som kedy mala. V rôznych dospeláckych barefootoch ma až bolí chodiť, ako tenkú podrážku majú, toto je ako na obláčiku.

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 21:43

Tak jsem hodinu vybírala bačkůrky, aby to byl nějaký kompromis mezi všemi, pak jsem to šla ukázat dceři a ona mi někdy při čtvrtém obrázku říká ,,Ale mami, však já už bačkůrky mám, podívej, mám je tady v aktovce". Ty vado, však já je kupovala v květnu!!!

No tak jo;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2026 22:25
Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 22:27

Evaeva No, ale fakt bych je koupila znovu, nastesti jsem scrollovala k tomu modelu co má a tím se jí to pripomnela. Tak snad už jen botičky na telocvik....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2026 22:30

Karja jo, vlastně to potěší. Ale mohla sis ušetřit to vybírání, že jo. Ale furt dobrý. Já teď vytáhla z krabice dvoje bačkory vel. 33, jedny úplně nenošené, jedny v obstojném stavu. Jako ještě čekají na dvě děti, tak snad najdou využití, ale tvl.

No a všechny tři! děti mají schůzky v jeden den. Už to začíná

Offline Gatita
8771 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 23:22

Karja

Může být hůř.  Mladší dítě mělo celý půlrok  nějaké trable s botama. Několikrát mi syna vyreklamovali z fotbalu pro nevhodnou obuv (kopačky padaly, tenisky nedržely na noze, o číslo menší kopačky byly moc malé a jela jsem je vrátit...), sandály se mu rozpadaly (měl staré po bratrovi), tak chodil celé léto v takových tvrdých a neprodyšných trekových gtx  botách, které mu aspoň nějak sedely. No takže jsem pracně koupila do skoly jedny celoroční boty. Ale pořád mi harašily v hlavě ty sportovní boty, co bude potrebovat na tělocvik, na fotbal atd. A tak jsem se vrátila do obchodu, kde jsme minulý týden vyzkoušeli kde co (a odešli s prázdnou, protože to nejal nebylo ono), a koupila boty. Boty s trekovou podrážkou, ale letní. Boty, co nejsou kopačky. Boty, co se nesmí nosit do tělocvičny, protože mají černou trekovou podrážku se vzorkem. Boty, co jsou do suchého teplého počasí. Ale jak mu sedí! Je mi tak trapně.

Offline Gatita
8771 příspěvků moje polička 20. srpna 2026 23:53

A jedna velká radost: Mladší dítě dnes začalo slyšet/skládat hlásky do slov. Ještě minulý týden jsme to cestou autem trénovali a nic, vůbec to neslyšel, nespojil si to, ani jedno slovo netrefil, když jsem mu ho vyhláskovala. A dnes přišel, že to chce zkusit, a dal 9 z 10. A byl hrozně spokojenej. Tak snad to nebyla náhoda a tu první třídu nějak dá... 

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 21. srpna 2026 05:01

Gatita nase to jeste neumi, doufam taky v nejsky skokový zlepšení, i přečte písmena v napise, ale smysl ji to vubec nedává 

Offline Gatita
8771 příspěvků moje polička 21. srpna 2026 07:23

Potrefenáhusato asi přijde ze dne na den. 

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 21. srpna 2026 07:43

Gatita jako skoro všechno