Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
45022 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 22:26
Reakce na Aranel:

Karja To je situace blbá.pro.všechny.kromě.kočky.teda

​Jo, ted si na to kápla...i když, hele třeba ona to dobrodružství chce. Je o ní vždycky postaráno, plus pak vezme roha no!

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 22:30

Gatita ty jo to mi přijde skoro dost, dcera jede za chvíli autobusem do Švýcarska na 5 noci a je to za 11. 

Online Pinot Noir
30119 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 22:35

U nás to bylo kolem osmi tisíc, ale vždycky byli v hotelu, v Peci, Dolní Moravě, loni na Vysočině, ale zase s plaveckým výcvikem s instruktory, hotely poměrně luxusní. Letos to je bez pár korun 9 tisíc, ovšem v kempu v Sedmihorkách, což mi teda připadá jako úlet. Ne kemp, ať jedou třeba pod stan, na luxusu nelpím vůbec, ale ta cena se mi nelíbí.

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 22:50

Pinot Noir Nebudou bydlet tady?

https://www.campsedmihorky.cz/ubytovani/penzion-podhaj#cenik-ubytovani

Podle mne je cena problém všech českých kempu na trochu atraktivnějším místě. Tuhle jsem platila za chaticku na Kokořínsku na víkend 5000 + elektřina.

Online Pinot Noir
30119 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 22:53

continuity právě, že v chatkách.

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:17

Pinot Noir

Ty chatky právě o moc levnější nejsou, ale spíš jestli tam nebudou chodit na jídlo. Polopenze pro dítě 250 je taky něco, ale jídlo tam je všude masakr. K tomu někde oběd. 

Mne ta cena přijde vysoká, jak píšu, dcera pomaly za to jede do Švajcu, ale je to dáno hlavně tou lokalitou. Ale je tam krásně. Syna bych přemlouvala spíš s ohledem na kolektiv. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:26

Pinot NoirSedmihorky tě vyjdou skoro stejně jako hotel 

Online Pinot Noir
30119 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:28

Evaeva no, to je otřes teda. Čtyři noci v chajdě kousek od Prahy skoro za 9 tisíc, nevím, nevím, jestli ho budu přemlouvat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:29

Aranel tak to jo. Přijde mi totiž docela důležité, aby ty věci probíhaly pořád stejně. (I když v herně asi svačina natož procházka probíhat nebude.) V naší školce letos docela pěkně funguje, že některé maminky čekají v šatně a děti se tam občas přiběhnou podívat. Ale nevím, jestli by to zvládli i menší děti.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:31

Pinot Noir tak na švp jde především o zážitky, že jo Ale je otázka, proč nevybrali něco levnějšího.

Proč se Ríšovi nechce?