Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30122 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 09:30
Reakce na Catherinne:

Pinot Noir Mrzout

​Jo! Já pořád, že Bručoun, ale nesedělo mi to. Mrzout, to je náš R.

Offline Karja
45026 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 09:33

notna No to by nešlo, protože ona je zvyklá chodit ven a není štastná, když je jen doma no, škrábe dveře a tak, nenecháváme ji delší čas zavřenou. Hotel nebo k našim, to nevím, jestli je dobrej nápad, ona fakt se strašně bojí furt těch jiných lidí, nedá se chytit, když tu někdo je a tak a aby ji měli 7 dní zavřenou někde v zahradním domku, to by mi jich bylo líto všech. Ona dcera je schopná to riziko akceptovat, ale ta poslední dovolená a její delší nepřítomnost byla prostě nedávno a bylo to pro ní extra takový stresový, hodně brečela a tak. Plus prostě jako nechtěla vubec no, netěšila se i z jiných duvodu, ale kočka byla to hlavní.

Kokoska sambovi se chtělo tak normálně jako na rodinou dovolenou, ale on prostě s touhle starší drží hodně....No co ti budu povídat, taky jsem si říkala, že spíš jednu přemluvíme, pomůžeme jí to překonat, ale on měl strach, že to bude na pytel a že nechce aby byla takhle vystresovaná. Jako fakt jsem měla blbou noc z toho a hodně to ve mně je no, že to takhle zaříznul.... A samozřejmě že ta kočka zdrhá i tak, vloni jsme byli pryč asi ty jo na dvě noci a ona byla pryč 3 týdny!!!!! 

Online Pinot Noir
30122 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 09:33

letfenixa děkuji, ATB zabrala a už zase slyší. Ale pořád má hroznou rýmu, nebo ani ne rýmu, ale zahlenění, takovou tu hustou zelenou, kdy posmrká několikrát denně velký látkový kapesník a táhne to až z paty. Budu s ním muset asi na alergologii, i když mi to jako alergická rýma nepřipadá. Fakt nevím, co s tím. 

Online JankaM
3146 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:09

"Dovolili" byste skoro 13leté dceři koupit si adventní kalendář za 4250Kč? Jako má na něj peníze, ale mám je u sebe já, jsou to peníze co dostávala od babiček k Vánocům, narozeninám atd. Kapesné a peníze třeba za jídlo dostává na účet, ale tolik tam nemá, takže si to úplně sama nekoupí .

Tak drahou věc tohoto typu nekupuju ani pro sebe ani pro druhé.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:13

Pinot Noir mandle mu, předpokládám, vyšetřovali? On už je teda na zvětšené mandle možná i velký. Staršímu ta operace hodně ulevila, měl prakticky furt žlutou rýmu.

Offline DruI
5621 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:19

JankaM No, jestli má na něj ušetřeno, tak dovolila. Udělat něco marnotratného podle mě k učení se jak zacházet s penězi patří. Ale asi bych jí udělala přednášku o tom, jak jsem si připadla strašně marnotratná, když jsem si poprvé sama pro sebe bez důvodu koupila knihu ;o)

Offline Tabea
8363 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:31

Taky mi naskakoval Bručoun, ale ten byl asi v Gumídcích.

Beru zpět, to byl Brůča. 

Offline notna
9583 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:33

Karja Těžký to máš. Úplně to chápu. My právě máme ten ohradník jako kompromis. Já nechci kočky jen doma, venku jen tak je nechce nechat dcera. Popravdě ani nám s mužem nedělá dobře ta kočičí úmrtnost. A to jsme na to v podstatě zvyklí z mládí, že ty venkovní kočky nebyly žádní kmeti. Každý si klepe na čelo, jaký psí kusy děláme kvůli kočkám. Ale teda na dovolenou bych jela s mladší. Ovšem jestli by to byl pro tebe větší stres než ta současná situace, tak to za to nestojí.

Offline Karja
45026 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:40

notna No víš co, my pojedeme někam na prodloužený víkend a samba necháme doma, ještě přemýšlím o podzimních prázdninách na horách a taky necháme samba doma.  My jsme na dovolené moc hezké, byli před měsícem, tohle byl takový bonus navíc,že máme čas a děti o moři v létě hodně mluvily, ale v sezoně se nám tam nechtělo. Jen s mladší jet nechci, ta starší za to taky uplně nemůže, ona je hrozně přecitlivělá, a je to dítě, to sambo měl vzít tak jako víc rozum do rukou a říct si, že jí s tim pomůže jinak no.

Offline notna
9583 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:43
Reakce na JankaM:

"Dovolili" byste skoro 13leté dceři koupit si adventní kalendář za 4250Kč? Jako má na něj peníze, ale mám je u sebe já, jsou to peníze co dostávala od babiček k Vánocům, narozeninám atd. Kapesné a peníze třeba za jídlo dostává na účet, ale tolik tam nemá, takže si to úplně sama nekoupí .

Tak drahou věc tohoto typu nekupuju ani pro sebe ani pro druhé.

​Dovolila, ale okomentovala bych to svým názorem. Ale taky jí řekla, aby si to hezky užila. Pak bych se jí po čase zeptala, jestli má pocit, že to za ty peníze stálo. Hele, stejně ty peníze mají jen na svoje radosti. Ať se rozhodně, jestli si udělá radost za jednu věc nebo si za to koupí těch věcí 40 /to by měla takových běžných masek z DM třeba/.

Dcera v tomto věku uvalila všechny své dosavadní úspory za sluchátka. 

Offline notna
9583 příspěvků moje polička 11. zaří 2026 10:48

Karja Jo, to se měl domluvit nejdřív s tebou. To by mě na té situaci naštvalo asi nejvíc. Ale zase chudák nepojede na dvě dovolený? To je velkej trest