Já jezdím v půl osmé na kole. Celý týden v sukni, holé nohy. Triko, otevřenou džísku. Dneska mi přišlo trochu chladněji, ale na zmrznuti to nebylo. A potkala jsem skoro u práce paní v tlustým svetru a prošívané vestě.
Ted je ta doba, kdy jsou krabice s nalezenými oděvy ve škole plné k prasknutí. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea Dneska se se mnou do školy svezl starší. Jen v triku, protože dvě mikiny zapomněl tenhle týden ve škole.
Tabea já odcházím do práce okolo 6 a ještě jsem letos letní šaty nesundala (k nim teda ráno džísku nebo koženou bundu, odpoledne bez), v Praze je léto už 5 měsíců v kuse a kdoví, kdy to vůbec bude na punčocháče nebo rukavice. Ale ty péřovky taky vídám, což vysvětluje ten odpolední smrad v mhd (právě teď je 24 stupňů, to bych se v kalhotách a bundě uvařila)
Mermaid no tady je právě vidět, jak jsou lidi rozdílní, protože nám, kteří celé léto nenadáváme na počasí, je naopak teď ráno už hrozná zima, na rukou už se mi začíná dělat chladový ekzém a už dva týdny nosím pod trikem tílko. To, že odpoledne bude 24 mi v té ranní zimě jaksi nepomůže (a jestli je někde 24 nevím, u nás je právě teď 20,5 stupňů).
Pinot Noir u nás je na slunci 50
ve stínu tak těch 20, na tričko a kuloty úplně v pohodě, za mně nejlepší počasí. I ten ranní chlad mám ráda, zatím je to tak akorát příjemná zima. Ale jsem venku dvacet minut max ještě s přestávkou ve školce. Léto bylo celkem fajn, když si odmyslím ty dny se čtyřicítkami. Ale teď je mi líp. (Ale vy máte doma klimu, to je dost rozdílný pohled na horko pak.) Hlavně je teplota, na kterou se dá v pohodě obléct, jeden má bundu a rukavice, druhý šaty a všem může být příjemně. .
Jasná obloha, ověřovala jsem to v několika aplikacích, všechny uvádí 23/24

Mermaid ale tak je potřeba uznat, že ten peak je v tomhle období dost krátký, navíc v době, kdy je většina v práci.
Evaevavýhodu klimatizace nepopírám.
Ale pro mě jsou věty "ten ranní chlad mám ráda" a "tak akorát příjemná zima" naprosté sci-fi. Myslím, že lidi, kteří fakt těžce snášejí vysoké teploty, a lidi jako jsem já, se nikdy nemůžou vzájemně pochopit.
Pinot Noir víš co, podle mě je rozdíl v tom, že já jdu v osm po sluníčku ![]()
Mermaid tak já koukám na teploměr, pořád ještě přesnější nástroj než aplikace, řekla bych.
Evaevatak my vyrážíme o půl osmé. Rozdíl je v tom, že někdo dokáže chlad označit za příjemný, zatímco mě úplně vyřadí z provozu, vypne mozek, zvýší stres a vzbudí pocit, že nenávidím celý svět. ![]()
Nevím, jestli psát sem nebo do cestovatelského vlákna. Ale zkusím sem, ono se to prolíná. Plánuju letět s holkami s Ryanair, musim dokupovat místa na sezení? Nebo nás 3 usadí k sobě? Zatím co jsem dohledala, tak by nás měli dát k sobě.
Karja Líp to bude vědět continuity , ale mám pocit, že tě musí posadit vedle dítěte.
Pinot Noir
ja mam chladovou alergii, ktera se projevuje tak, ze kdyz je zima, nonstop mi tece z nosu. V teple to prestava. Tak ted rano uz se mi to zase deje a tech petadvacet odpoledne to fakt neresi
Evaeva ale na sidlisti mezi rondely je vzdycky o dost tepleji. Tam mi vzdycky prijde horko, prece jen ty domy dost tepla udrzi. Ani v karline mezi domy neni zima. Ale doporucim ranni prochazku podel jeremiasky, idealne stinem, a ted jak fouka, je fakt kosa ![]()
Pinot Noir no ale taková zima snad ještě není, ne? Já bych se určitě neoznačila za milovníka zimy, navíc z životu potřebuju slunce. Vtipné taky je, že okolí mně považuje za zimomřivou, takže pak kolikrát fakt koukám. (Dřív jsem normálně lyžovala ve dvou mikinách a dvojích rukavicích, když ještě v zimě bylo pod nulou
)To, že někdo si radši vezme bundu než, aby mu byla trochu zima a já to mám naopak, fakt chápu. Teď je teplo, ale minulý týden jsem už doma nosila dvoje ponožky
Karja musí vás posadit spolu
Karja Myslím, že jednoho dospělého musí posadit k dětem. Pokud chceš mít jistotu, napiš na zákaznickou linku.
Zuzuli tak ale na severní straně rondelu tepleji není, akorát že já jdu svižně a je to chvilka. Samozřejmě že kdybych se šla projít, tak si bundu vezmu. Z nosu mi ráno taky teče, to jsem nevěděla, že je ukazatel něčeho![]()
Mermaid tak já koukám na teploměr, pořád ještě přesnější nástroj než aplikace, řekla bych.
sorry, v kabelce teploměr nenosím
JankaM u nás bolo ráno o 8 14-15 stupnov, slnko svietilo, nefúkal vietor. Občas mi v tieni bolo trochu chladno, ale nič čo by potrebovalo mikinu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY