Čeština - chrám i tvrz
RoSa Krab - krabice
![]()
RoSa A ještě koala-koalice a chobot-chobotnice ;)
Na tomhle principu byla postavená jedna loňská šifra na Tmou.
RoSa jojo, a tohle nas pry ma nahradit![]()
viktorka_od splavu ne, AI nás nenahradí, ale lidi, co s ní budou umět nahradí ty, kteří ne.
Jako sranda dobrý, ale tady nevíme jaký byl prompt, každý sdílí jen ten výsledek. A to umění je prompt.
Teď zrovna koukám naslajd, který říká: s AI se musí zacházet jako s Co-pilotem ne s auto-pilotem.
continuity ale jo to byla jen takova zkratka, muj chlap s ni pracuje a je to jak pises. no tak snad me to pak nauci![]()
viktorka_od splavu za mě je to mnohem lepší než naše asistentka, protože neobrací oči v sloup a neodmlouva. co po ní chci, ji musím vysvětlit zrovna tak a kdyz se to nepovede, bez řečí to předělá.
continuity Tak až se naučí strkat papíry do skeneru a do skartovačky tak ji beru taky!![]()

Zu jaký pán, takový krám, no.
Kopítko :D

Najdeš všechny?
"Hráli jsme s kamarády pantonimu. Dostal jsem typ, ať předvedu verlybu. Nechtělo se mi, ale hold jsem se přemohl, kord když to jsou kamarádi. Standartně tyto hry nehraju, takže mi to samozdřejmě nešlo, respektivně jsem moc nevěděl, jak to předvézt, ale vzal jsem sebou svou 30-letou kamarádku, která to hraje pernamentně, čímž pádem by to určitě zvládla, tak jsem jí spontálně vzal za ruku a prohodil si s ní místo. Celé to bylo trochu bizardní, hlavně když po nás začala stříkat hořticí, ale aspoň u toho všichni zapoměli na své starosti. Byl to vyjímečný večer."
RoSa Haha, tam je všechno
.
hold - můj oblíbenec, bizardní je taky dobrý a když vidím vyjímečný, končím.
a kord, to je vitez!![]()
a nechybí tam i zde oblíbená HOŘTICE ![]()
hele, kolik jste jich napočítaly?
RoSa 18
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“