Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. února 2024 18:23
Reakce na barbucha:

​Tady je to něco jinýho, když máme speciální vlákno na zjevy. Co tam chceš dávat? V rámci drbárny a nekorektní zábavy cajk

Ale já si ani na lichotky od cizích nijak nepotrpím, nějak mě nezajímá co si o mně myslej. Ať si to nechaj pro sebe. I to "zlatá" (nebo ještě hůř "hodná" - jak na psa ) mi přijde takový... nevím jak to říct... jo, třeba blahosklonný a podobně, a to velmi těžko snáším takovej přístup. 

„​Hodná" říkala babička krávě po dojení a ještě „malá" :D Já jsem teda ráda za každé vlídné, lidské slovo a za pochvalou nevidím hned touhu mě znásilnit.:D V tom vidím výhodu feminismu, rozhodnu se s dovolením sama za sebe tak, aby se mi to líbilo a maximálně vyhovovalo, to je moje svoboda.

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 11. února 2024 18:48

Kan já zase už několikrát někomu napsala, že je zlatý, zvlášť bývalým účetním nových klientů (které jsme vlastně připravili o kšeft), od kterých něco potřebuju a oni mi to obratem pošlou, přitom by mě klidně mohli poslat někam. V tu chvíli mi fakt zlatí připadají. Taky jsem netušila, že se to někoho může dotknout. 

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 11. února 2024 18:51

Ja sa teda priznám,ze kľudne poviem neznamemu človeku, ze ma napríklad pekný kabát alebo šaty. Vobec ma nenapadlo, ze by to bolo obťažujúce, dotyčný vždy vyzerali potesene, veľakrát sa rozbehol rozhovor. 

Sa divím, čo všetko môže vadiť.

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 11. února 2024 18:57

Pinot Noir já myslím, že problém je v tom hodná a zlatá, bez zbytku věty?

Vy jste strašně hodná, moc vám děkuju. Nebo Vy jste fakt zlatá, moc jste mi pomohla... To používám úplně v klidu a poměrně běžně a jestli to někomu vadí, tak to není můj problém.

Hodná (a nic víc), to je jak pro fenku

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:07

žluťásek tak to jo, hodná bez ničeho je fakt blbý. 

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:13

Pinot NoirJak píše žluťásek fakt jde o to říct to celou větou. 

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 11. února 2024 20:02

žluťásek Jo, ,,díky, hodná,, je fakt strašný 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. února 2024 12:52

continuity Karja

"moc díky, hodná" mi tuhle napsal jeden klient. Vytočilo mě to, fakt nejsem jeho pes. On si to nejspíš neuvědomuje, takže už chvíli přemýšlím jak se ohradit, aby byli všichni spokojeni, nic mě nenapadá.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:16

Nevím, jestli je to tím, že nemám krávu, kozu, psa ani jiné zvíře, ale mě nad "díky, hodná" nějak nenapadlo, že by mě to mohlo/mělo urážet. 

Offline Mrs.Robinson
585 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:21

Kokoska ta spojitost se zvířetem mě až do teď taky nenapadla, ale jinak mi tyto jednoslovné výkřiky hodná, zlatá apod taky strašně vadí. Z podobného ranku je ještě pozdrav - Dobreeej. K tomu mám takovou averzi, že mám problém odpovědět. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:23

Kokoska Ono totiž hodně záleží na tvé bublině a z jakých poměrů jsi. Já až tady zjistila co všechno může vadit.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:48

Kan no nevim, asi "hodná, děkuju" už mi někdo řekl, ale fakt jsem se do teď nad tím nějak nepozastavila. V době, kdy se říká "dobře ty" a podobné perly, mi tohle fakt nevadí.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:49

Mrs.Robinson já nemám ráda "zdravím!" :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2024 13:52

Kokoska to se říká, když nevíš, jestli vykat nebo tykat

Mně to hodná taky vadí, ještě chybí poplácání po hlavě 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:53

Evaeva presne, Zdravim pouzivam ked neviem ci vykat alebo tykat :)

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. února 2024 15:13

Mrakoplas 

Co je špatnýho na Dobrý den?! Tím taky nevykáš ani netykáš. Když řekneš "zdravím", tak tím leda oznamuješ, že něco činíš (a v podstatě ale nečiníš ).

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2024 15:30

Je mi jedno jak kdo pozdraví, hlavně, že pozdraví. V obchodě už zdravím zákazníka první já a na odpověď pořád čekám. Začíná se to stávat normou.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 12. února 2024 15:57

Evaeva Mrakoplas A co Dobrý den? Moc formální? Já už asi musím jedině zalézt do nory, nějak tomu přestávám všemu rozumět. Ale zas teda už mám pomalu nárok být potrhlá stařena, tak třeba mě časem někdo i po tý hlavě poplácá

barbucha přesně, na to mám vždycky chuť říct "Tak do toho!"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2024 16:03

Kokoska já Zdravím nepoužívám, ale vím, že tohle se říká

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 12. února 2024 16:16

Kan u nás sú ešte stále obchody, špeciálne pobočky Jednoty, v ktorých predavačky nezdravia, neprosia, nedakuju, ešte aj sumu za nákup musím vyčítať z pokladne.