"Rybo, rybo, zjev se znova, vystrc hlavu, slys ma slova : ma zena chce byt papezem!"
Tak ted uz by mela byt na rade ta lahev od octa, ne?

"Rybo, rybo, zjev se znova, vystrc hlavu, slys ma slova : ma zena chce byt papezem!"
Tak ted uz by mela byt na rade ta lahev od octa, ne?

Strašnej debil.
Kokoska Jak praví divadelníci: A toho lva mi dejte taky!
Ja vlastně nevím, jestli sem nebo do kolonky, čemu jsem se dnes zasmála. Ale Alena si nechala na předloktí vytetovat lva ![]()
brrr Bleh
brrr ty kráso, to je lvice:D:D:D Ježiš, ted jestli se to začne nosit nějak víc, to bude jinej cejch, jak česká vlajka na profilovce:D:D
brrr a neni to jen nalepovací? divadýlko s pistolí zahrát mohli...
je to hnus! zoufale se přetahujou s SPD o voliče asi...
RoSa taky me napadlo, jestli to nebude umejvaci ![]()
Tohle okazaly "vlastenectvi" je nechutny.
brrr Není to už hanobení českých symbolů?
brrr a co příště, Only Fans?
Ty komentáře
prý si měla dát ještě vytetovat násobilku a základy angličtiny ![]()
berush To ani nevyslovuj!
Právě jsem nechtěně nahlédla do dezinfoscény a udělalo se mi hodně špatně... ![]()
brrr :-)

andulka01 je v kóme?
andulka01 to je tak hrozný, že by se se mělo udělat špatně i umělý inteligenci
Dyk je to nějakej škorpión kříženej se stonožkou

no comment, na to nejsou slova
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.