Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:04

Výměnu manželek asi opakují teď nějak odpoledne, když někdy přijdu domů z práce, děti to měli zapnuté. Teda vysvětluju že hodně lidí do toho jde pro peníze a že třeba u nás by neměli o čem točit

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:06

JankaM u nás jsou děti dost haklive na svoje soukromí. Minule jsem fotila uklizený pokoj a dost mi vynadaly. Vstoupit kameraman Novy do neuklizeneho stavu, škody jdou do statisíců

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:09

Tak to ja takých, čo pozerajú výmenu poznám a žiadna chudoba to teda nie je. Tým že robím, kde robím, premelie sa tu veľa ľudí a vypočujem si hodne rozhovorov. A teda niekedy mi ide sánka dolu. Nielen o seriáloch. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:11

continuity jo tak nepořádek a úklid, to by bylo na samostatný díl i u nás. Já mám děti mladší, tak to tak neřeší, včera synek dělal živý přenos a popisovaj jejich pokoj do skupiny pro pár dětí ze třídy, předpokládám že v jeho podání viděli jen rozmazané fleky

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:22

continuity mozna by bylo lepsi, kdyby nekteri volici radsi doma cumeli na bednu, nez aby sli volit.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:30

JankaM moje děti to řeší zhruba od osmi let, někdy ve druhé třídě se ujišťovaly, že nikdy nevyfotim jejich sešit na facebook. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:45
Reakce na RoSa:

a teď si představte, že ty lidi maj volební právo!!! 

​To mají i ti, co v reality show nebyli  a podívej, jak to dopadlo.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:49

Samantha jak to dopadlo? dopadne to na podzim, bohužel tušim jak...

asi by fakt nebylo od věci stanovit nějaký minimální IQ, nebo nějakej test volební zdatnosti, něco jako řidičák...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:56

RoSa 

... a taky podel výše odvedených daní, věku, a co třeba pohlaví?

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 23. května 2025 10:12

dzizisketa jo vidíš, daně, to jsem zapomněla, máš pravdu! 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. května 2025 10:58
Reakce na dzizisketa:

RoSa 

... a taky podel výše odvedených daní, věku, a co třeba pohlaví?

​No proč ne

https://blog.idnes.cz/ziegler/za-cisare-pana-volili-jen-platci-dani-nebylo-to-vubec-nespravedlive.Bg25020580

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:06

barbucha tak hlavne, ze autor blogu nechce vyradit duchodce, velkou cast ceskych volicu, byt ti prijem zdaneny nemaj

Ja bych jen rada podotkla, ze zrovna vyse zaplacene dane z prijmu (a to nepocitam jakekoliv dalsi, at uz dph pri jakemkoliv nakupu cehokoliv, nebo treba z nemovitosti), fakt nema moc spolecneho s tim, jake volebni preference volic ma. Treba takovy Musk nejaky ten dolar na danich urcite zaplati

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:07
Reakce na RoSa:

asi by fakt nebylo od věci stanovit nějaký minimální IQ, nebo nějakej test volební zdatnosti, něco jako řidičák...

​Beru to tak, že to myslíš v určité nadsázce, ale stejně mi obecně takové řeči přijdou poměrně nebezpečné, stejně jako když při výročí sedmnáctého listopadu Bára Hrzánová mluvila o tom, že senioři dejme tomu nad šedesát by měli před volbami podstoupit test, zda jsou jejich kognitivní schopnosti dost dobré na to, aby mohli volit - a myslela to vážně. Když se podíváme na podstatu takových úvah, jedná se v podstatě o návrhy na omezování svéprávnosti. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:07

RoSa 

Nevim proč by měli ovlivňovat využití státního rozpočtu lidi, co do něj v životě nepřidali ani korunu a naopak z něj jenom čerpaj. A někdo by jim měl srozumitelně vysvětlit, že Andrejko ani Pitomio jim socdávky nezvýšej - kde by na to vzali?

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:09

RoSa ono by mozna stacilo, kdyby se ti "lepsi" snazili aspon nejak komunikovat a vzdelavat ty s nizsim IQ. Ono je strasne snadny si rict, ze ty dezlolaty, chcimiry a koblihy nema smysl nijak resit, stejne to nebude mit pozadovany efekt. Pak se nelze divit, ze jdou za tim, od koho maji pocit, ze s nimi pocita...

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:10

Zuzuli 

Autor blogu zřejmě překvapivě předpokládá, že onen důchodce za svůj život již něco do státní kasy přinesl...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:18

Každopádně dementní návrhy jsou to všechny.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:18

barbucha jeste bych nesmele dodala, ze socialni davka od uradu prace, ktera je v cechach nejvyuzivanejsi a stoji nemale penize, je rodicovsky prispevek... pobira ho okolo 300 tisic osob. Plus se jako socialni prispevky pocitaji i podpora v nezamestnanosti nebo nemocenska, na kterou maji narok jen zamestnani a stoji nas rocne tretinu rozpoctu na davky...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 11:26
Reakce na Zuzuli:

RoSa ono by mozna stacilo, kdyby se ti "lepsi" snazili aspon nejak komunikovat a vzdelavat ty s nizsim IQ. Ono je strasne snadny si rict, ze ty dezlolaty, chcimiry a koblihy nema smysl nijak resit, stejne to nebude mit pozadovany efekt. Pak se nelze divit, ze jdou za tim, od koho maji pocit, ze s nimi pocita...

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. května 2025 11:28

Zuzuli 

To je jasný a já je nevyjmenovávám/nevyděluju úplně konkrétně jen kvůli vrozený lenosti, ale snad víme, že je drobnej rozdíl mezi rodičovským příspěvkem (notabene časově omezeným) a celoživotním pobíráním nejrůznějších příspěvků na bydlení, hmotnou nouzi a tak podobně.