Samantha Mne nejvíc zaujalo, že se k tomu vyjadřuje Sándor. To už je taky úplnej zoufalec, mluvící hlava, ochotná vyjádřit se k čemukoli.
Bitka hrozná, ale fakt je to jinde jiné?
Samantha Mne nejvíc zaujalo, že se k tomu vyjadřuje Sándor. To už je taky úplnej zoufalec, mluvící hlava, ochotná vyjádřit se k čemukoli.
Bitka hrozná, ale fakt je to jinde jiné?
Sweet Potato tak to fakt nevím, nikdy jsem se podobného sportovního utkání neúčastnila a pokud budu mít mozek, tak ani neplánuji ![]()
Sweet Potato Šandor patří do party k Cílkovi a Vondruškovi. Vyjadřujeme se ke všemu.
brrr Tak tak. U něj je to nebezpečnější kvůli tomu přídomku "bezpečnostní expert".
To je ten co propagoval ty bunkry?
Firma, v které jsem kdysi chtěla pracovat, si na fcb udělala reklamu na té nehodě mexické školní plachetnice
doufám, že tohle se jim hodně nevyplatí
andulka01 jak si na tom nekdo muze delat reklamu?![]()
Před nějakou dobou se tu řešila výměna manželek. Je to ještě větší dno než se zdá.
Mulen okomentovali: Za dva týdny kurzu z vás udeláme kapitány aby se vám něco takového nemohlo stát. Dostali hroznou čočku z celé komunity a smázli to.
barbucha hele já nevím, to jsou totální sociální případy, nemyslím si, že se to dá takhle smáznout
No a? Normální člověk by tam nelez. Oni to viděj jako snadno vydělaný peníze, hlavně "bez práce"... i když se musej předvádět jako totální idioti a celýmu národu ukazovat svůj špinavej hajzl. Jejich volba.
barbucha Njn, o to jde, je to jejich volba, ale ne volba těch dětí. Bohužel.
To jo, ty by do toho tahat neměli, ale zas bez nich by to nebylo vono. Já teda neberu žádnou "reality" show, je to všechno naprostá zhůvěřilost a účastníci debilové. Holt někomu ukážeš pár drobnejch a přerazí se...
Karja no v té smlouvě je řečeno, že nemusí dostat celou částku, když nebudou spolupracovat. Ale není tam řečeno, co přesně to znamená. Takže po nich můžou chtít, aby třeba vyvolávali konflikty, měli rasistické poznámky atd a když to neuděláš, dostaneš třeba jen deset tisíc. Já pochybuju, že většina těch lidí vůbec rozumí tomu, co podepisují. Hrozný hyenismus. A ty děti, to je kapitola sama pro sebe.
barbucha Výměna manželek je jasná ukázka toho, jak u nás nefunguje úřad pro ochranu dětí a mládeže. U těch reality show jsem na tvé straně, koukaj na to akorát zoufalci, co maj sami mizerný životy.
a teď si představte, že ty lidi maj volební právo!!!
andulka01 to bylo jak ta loď vjela pod ten most a zlámala stěžně, co na nich stáli ti kluci? To bylo strašný na to koukat. Jestli je to ono, tak měli fakt dostat pořádnej ceres, to je hyenismus.
Kan to byste se asi vcelku divili, kdo všechno realne na ty reality shows tohoto typu, i tuto konkrétně, kouka. Nutne zádný životní zoufalci. Vždyť i tady ostatně ma leckdo evidetne přehled, co Výměna manželek je :)
To je uplne stejne, jako když nikdo by Babise nevolil, nikdo ho nevolí, a pak dostane spolehlivě takové šílene množství hlasů
To, že vím, co je výměna manželek, ještě neznamená, že na to koukám - neviděla jsem ani dva celé díly.
Ale to už bylo popsáno v tom článku - je to pořad pro chudobu o ještě větší chudobě, asi aby se necítila tak blbě. Já nikoho, co na to systematicky kouká ani neznám, ani to není běžně předmětem mých hovoru s rodinou nebo kamarády.
Jinak Ano má kolem 1,5 milionů voličů, zatím co na výměnu manželek kouka kolem 350 tisíc lidí věku 15+, takže kdyz nás tady diskutuje 20 i jeden pravidelný divák by byl moc. Voliče Ano znám (i Smeru bohužel).
Naštěstí u nás víc lidí jde k volbam než čumí na bednu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.