Já samozřejmě vím že existují dobrý a špatný domovy. Ale to existují i dobrý a špatný nemocnice atd. Ale ty spíš hledáš jak všechno nejde, než jak to jde.
Že jsou dobrý a špatný, to tak asi je (možná to tkvi taky v ceně toho zařízení, co já vím). Jenom - a ne, nehledám jen zápory - vycházím z toho, co jsem zahlídla v médiích a hlavně co slyším od přímých účastníků, a to teda není nic, o co by člověk stál! Musím říct, že nikdo ze známých nebyl s péčí o svého seniora spokojenej (a pokud mohu soudit, tak oprávněně), ať už to bylo kdekoliv... nakonec i tady si členky v historii parfumanie spíš stěžovaly než by si to pochvalovaly. Osobně pak holt nevidím žádný "domov", jak se to vznešeně nazývá, ale spíš ústav.
A co je zajímavý - ty DD jednoznačně chválí a s programem i péčí jsou spokojení jen zaměstnanci těch zařízení, jak je vidět na jejich zdejších reakcích (jsem netušila, kolik jich tu máme) ![]()
To se pak prostě v tom pohledu/názoru neshodneme, ani nemůžeme. Tak bych toho už radši s dovolením nechala... v naději že se dožijeme konce v domácím prostředí a že to bude konec rychlý. Konec optimistického okénka ![]()