Dnes dorazil set, jsem zvědavá. Ovšem obdivuju zdejší parfumaniačky, jak dokáží popsat jednotlivé vůně. Pohybuji se na stupnici voní/nevoní, nepoznám ani kosatec, ani nic jiného, ale recenze čtu s chutí!!!!!
Co jste si dnes koupili/y?
Jsem na tom podobně, ještě mám svoje kategorie "hořká vůně, citrusy, sladká vůně, kadidlo" a šmytec ![]()
vy pozdnate kadidlo a horkou vuni? to jste dobra:D ja poznam jen "to chci" "nuda" a "fuj" :D
Já nevím, jestli moje kadidlo je opravdu kadidlo, je to, jak jsem psala, jedna z mých kategorií ![]()
Dobrý výber, vidím tu potenciálnu spriaznenú dušu na jednoduchosť a na kvetinky. No to rozoznávanie zložiek atď, to príde časom. Ja keď som si prehadzovala svoju policu sem z predošlého fóra, tak na starých pokusoch nejako zúfalo tú vôňu popísať som sa dobre zabavila. Proste skúšaj a raz to príde.
Kolektivní svetr z Tchiba dorazil, vypadá to, že kousat nebude. Velikost jsem trefila, mám S a i tak bude spíš oversize, jak jsem chtěla. Barva dobrá a vypadá, že bude teplý. Jsem spokojená ![]()
Zkouším a hlásím, že tedy La Tulipe - ten tulipán je tam fakt cítit!!!!! A líbí se mi i po "rozležení" na kůži.
La Tulipe je jedna z mojich srdcoviek
.
Koukla jsem na tvou poličku - no páni! Se tu pořád očichávám, vůně je to velmi příjemná. Stejně ale ještě budu experimentovat a objednám nějaké odstřiky. Je to dost návykové tedy!![]()
JE to návykové...
jsem OT, ale nevím, kde se lépe zeptat a navíc sem určitě chodí nejvíc lidí ![]()
nevíte, jestli existuje eshop, kde by prodávali hezké hrací skříňky/stromy/vesničky...? nejspíš německý, protože tam jsou na to dost zaměření.
sháním carousel, kolotoč s koníky, ideálně.
e-bay nechcete? Kamarádka si tam koupila krásný, jinak takový malinký má tuším Sevt.
https://www.amazon.de/Karussell-Spielzeug/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A12950651%2Ck%3AKarussell
ze by na to v Nemecku byli nejak zamereni jsem si mmch. nevsimla, to je podobna predstava, jako ze Holandani chodi porad v drevakach atd.
Vždycky toho bylo hodně v Drážďanech, třeba je to krajová záležitost.
Asi jo, neco jako kukackovy hodiny. Nektery jsou docela hezky.
A na druhé straně Krušných hor, tam mívají vesničky několikametrovou okrasu vyřezávanou z překližky nejspíš, a často i obchod, krásy, až oči přecházejí :-)
Jen namátkou Oberwiesenthal, teda tohle je tématická výzdoba, ale ty mnohametrové jsou nastálo.

Jj, je to roztomily, docela bych mela chut na Vanoce neco koupit, hodne jsme tam jezdili, kdyz jsem byla dite, tak to mam s tim spojene. Tady, co bydlim, je to ale spis exoticke :-)
Ten spodni mame doma :-). Jezdili jsme vzdycky do takove diry jmenem Morgenröthe, je tam nadherne. Narodil se tam Sigmund Jähn, prvni vychodonemecky kosmonaut. A ja mam jeho podpis :-)
edit: ted koukam, ze dokonce prvni nemecky kosmonaut.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články