Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 19:11

koupila jsem si konecne novy notebook, mam ho k narozkam i vanocum od sebe sobe haha.

ale uz jsem zacinala byt trochu nervozni, starej notebook se prehriva, nahradni nemam, zalohu samozrejme take ne (asi mam rada ten adrenalin nebo co) a cela situace uz byla i nam muj vkus az prilis dobrodruzna :D

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:04

Já jsem byla za poslední dva dny snad ve všech cenově přijatelnejch obchodech (typu mango, promod, orsay, CaA apod.) Moje zoufalost neznala mezí, protože jsem zavítala i do Tally Weil a Jannise na Václaváku:-D.

No byla jsem prostě všude a mám jednu blůzku a objednávám jeden svetr. Co to je za hrůzné období toto, nic kromě svetrů se snad nedá koupit.

Boty taky nemám, ale tam jsem měla asi nízky finanční strop, chtěla jsem nějaké šik ala pánské polobotky do cca 1500 und das ist wenig asi.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:08

A NEkoupila jsem si Loccitane adventní kalendář. Normálně jsem vyhodnotila, že jsem velká holka a nemám prachy na kraviny (to hlavně) a nekoupila a to jsem ho i v Pallladiu viděla!!!. Místo toho ale padly ty prachy na jinou kosmetiku, pořádnej hydratační krém, odličovací olej, nějaké masti a bylo to v pytli tak jako tak!

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:11
Reakce na Lilly_Ku:

Mně čeká v blízké budoucnosti nákup mobilu a tak do roka notebooku. A to jsou nákupy, které teda obrečím lítostí, všechno přepočítám na boty či šaty a už je mi do breku.:-D

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:23
Reakce na Karja:

:D

Ja ntb potrebuju k praci, ale priplatila jsem si za maly, odolny a celkem vykonny model, ktery v kancelari budu pripojovat na externi monitor a zaroven ho budu mpct tahat s sebou na cesty. a navic se mi libi designove. musela jsem si to dost oduvodnit ruznyma rozumnyma argumentama (typu odectes si to z dani, dyt u toho sedis furt, tak at mas radost :) ale kde je vule, tam se da argumentu najit spousta :)))

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:26
Reakce na Lilly_Ku:

To ja delala taky a pak mi jednoho dne ten notebook proste chcipnul, bez varovani, uplne z niceho nic. Hodny pan v opravne z nej dokazal vytahat moje data, ale k zivotu uz ho neprobral. Zalohovaci disk ted sice mam, ale pouzivam ho, jen kdyz vim, ze by to byl fakt prusvih. No a nedavno mi dite shodilo pocitac z gauce a on za par dni chcipnul a hodny pan v opravne z nej vytahal moje data a vymenil cosi za nove a pocitac funguje. Takze ono se to vzdycky nejak zachrani :-D

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:31
Reakce na Karja:

A NEkoupila jsem si Loccitane adventní kalendář. Normálně jsem vyhodnotila, že jsem velká holka a nemám prachy na kraviny (to hlavně) a nekoupila a to jsem ho i v Pallladiu viděla!!!. Místo toho ale padly ty prachy na jinou kosmetiku, pořádnej hydratační krém, odličovací olej, nějaké masti a bylo to v pytli tak jako tak!

To jsme na tom stejně. Já dneska držela v ruce adventní kalendář Loccitane, Douglas, Clinique, Clarins - ale zavřela jsem radši oči a šla shánět synovi džíny.

Mimochodem kde se dají koupit pánské černé prodloužené džíny? To hubený vyžle má velikost 31/36. 

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:35

zkuste levis a s oliver. ja mam 29/36, to je jeste vetsi bojovka :-)

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:35
Reakce na Jordaan:

Jeziiiisi nestras, ja ted komp üotrebuju kazdej den a uz jsem fakt dost vynervovana, dneska jsem musela nahodit jeden narocnejsi program, vetrak okamzite uplne na plny obratky a znelo to, jako kdyby vedle me nekdo vysaval :)))

Novej ntb uz vyexpedovali, tak zejtra snad bude memu utrpeni konec. Pak se taky ukaznim a budu pravidelne zalohovat :)

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:37
Reakce na Lilly_Ku:

jo, to hlasity vetrani delal ten prvni taky. Neprikladala jsem tomu dulezitost :-D

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:40
Reakce na Jordaan:

zachrání no. pokud to, co zhavaruje, není právě disk:-) ono se to dá i pak, ale je to fakt drahý:-(

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:42

Já jsem si totiž dělala minulý týden pořádek v kosmetice a málem mě omylo, kolik toho doma mám a nepoužívám. Tak jsem se rozhodovala, že něco dám třeba sestře, ale mně to bylo tak líto:-D. Ale upotřebit to sama nezvládnu, takže to budu muset rozdat.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:46

Když jsme u těch kalhot, sháním černé "lepší"  slim kalhoty .Prostě ne džíny ani z leginovytého materiálu. Ale aby byly dlouhé, všude mají jen 7/8 (mám 168 cm).

Jedny 7/8 mám z manga, jsou super, ale jen do kozaček a hlavně potřebuju nutně zhubnout tak 1-2 cm přes zadek, jinak to rupne a nebude to dobrý. Stejný letos nemají, že bych je vzala ve větší velikosti. Pešek prostě.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:54
Reakce na Jordaan:

Dík za tip. Modrý jsme sehnali někdy na jaře u nás mimo Prahu, teď chce černý a zatím jsme nikde neuspěli.

Boty šestačtyřicítky, kalhoty kilometr dlouhý - proč já jsem si ho dělala s metr devadesát osm vysokým chlapem? 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:57
Reakce na Karja:

To já bych si nějaký i koupila, ale až tak v únoru :-)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 21:58

Loccitane už mám a douglas jsem marně vnucovala dceři. Koupila bych jí ho, ale prý ho nepotřebuje.

Mám se od ní co učit.

Ale koupila jsem si rtěnku lip magnet od Armaniho- odstín 506. Měli ho až v Palladiu, byl to  3. douglas. Na Václaváku a Na příkopě už byl vyprodaný.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:00

Kde mají ten clinique a clarins?

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:08
Reakce na Karja:

Já jsem si teď jedny velmi pohodlné a příjemné kalhoty koupila v MaS. Měla jsem je na sobě včera k tomu zelenému svetru. Chtěla jsem kratší nad kotníky ( tyhle jsou regular, měřím 175-6 ). Mají ale i prodlouženou délku. Kupovala jsem je teda v UK, nevím jestli jsou i v ČR. A pravda je, že na mně jsou o něco víc slim než na fotce. 

http://www.marksandspencer.com/modern-slim-leg-trousers-with-secret-support/p/p22472680?image=SD_01_T59_6086M_Y0_X_EC_90&color=BLACK&prevPage=plp#

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:08
Reakce na ionicera:

V Douglasu na Chodově. 

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:23

Ceka me neco podobnyho, zatim mu jsou jen 3, ale jasne priznaky uz ma, vcetne tech velkych bot a vysokeho tatinka. Muj temer dvoumetrovy a hubeny pribuzny (20) se obleka v s. oliveru, pry tam vzdy neco najde.