Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 22:44

potvrzuju s. oliver

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:14

Konečne nový mobil. Ten starý bol fajn, pošlem ho ďalej, chcela som ale taký čo lepšie fotí a je aj trochu menší. Po dlhej dobe som zhodnotila že 5,5 je na moje mini ruky fakt lopata. Minuloročný model a bol za super cenu. A odkrývam, čo všetko môj starý mobil nevedel a čudujem sa. :D

Edit: aj som mohla napísať aký :Galaxy s6

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 23:27
Reakce na 0zero7:

Mám ten Retreat a ten výčet věci, cos napsala. . .  Nevím nevím , jestli bych to tam všechno nacpala Možná ale jo, já tam teď nosím brusle ,  tlustý legíny ,  tlustý ponožky a tlustý svetr a je až po vrch . Ale na zádech je moc pohodlný . 

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 23:29
Reakce na Mulen:

No tak myslim, ze pujdu do te Ameriky :) haha

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 13:50

pár věcí v zaře, ten svetr v černé, ale na fotce nebyl v černé dobře vidět

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 15:28
Reakce na Lilly_Ku:

No a jakej stroj jsi nakonec vybrala? :) 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 15:32

A jinak já jsem někde slyšela, že první výplata se má probendit... 

Nike Air Max Thea Mid, kožený svršek, teplý vnitřek a hlavně ta barva!! Láska prostě.

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 15:50
Reakce na Karoleena:

nakonec prece jen ten dell xps 13. zatim jsem spokojena, ten malej monitor je trochu nezvyk, ale v kancelari budu pouzivat externi monitor a ergonomickou klavesnici. pozadavky na mobilitu splnuje dokonale, je fakt malej a kompaktni, pritom pro moje potreby dosstatecne vykonnej (mam verzi s 8gb ram a 256 gb ssd a musim  priznat, ze to bylo poprve, co jsem se temito parametry vubec sama zabyvala :D)

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 16:01
Reakce na Emerald:

Děkuji, mrknu do MS, tam většinou nechodím, protože ty malé velikosti mají hned pryč. 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 16:04
Reakce na 0zero7:

Když tě tu vidim, prosím tě nemáš nějaký tip na krém na zimu? Nejde mi ani o značku, ale o tip, co má ten zimní krém obsahovat. Stahuje se mi nepěkně pleť, mám nějaký na dehydratovanou pleť od LaRochePosay, zdá se mi dobrý, ale v práci říkali, že hydratační na zimu není vhodný.

Stačí mi nějaké heslo, tip, složka po čem se mám pídit:-). Když se zaměřím vyloženě na zimní krémy, vyjedou mi jen samé neutrogeny a indulony na hory:-).

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 16:29
Reakce na Karoleena:

Ty jsou perfektní! Dobře umístěná výplata.

Já dnes koupila dva adventní kalendáře, čajový a DM.

A něco jako bundu, dost úlet pro zmrzlíka. https://egoistin.pl/47359-produkt_medium/kurtka-feronia-piumino-beige.jpg

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 17:02
Reakce na Sweet Potato:

Jé, jaký čajový kalendář a kde? Zatím jsem potkala jen takové, kde byly mixy černých a zelených čajů s příchutěmi a to my neradi. Nejvíc by se mi líbila nějaká směs bylinkových čajů - různé směsi i jednodruhové. Loni jsem ho vyrobila, ale stálo to hrozných peněz, protože jsem musela nakoupit spousty krabiček a z každé použila jen pár. (Samozřejmě ve výsledku to vyšlo mnohem levněji než hotový kalendář, protože jsme ty zásoby pili až do jara, jenže přeci jen ten hotový kalendář má svoje kouzlo a hezké obaly s vánočními motivy a... :)

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 17:31
Reakce na žluťásek:

Ve Vodičkově, TeeGschwendner. Ty aromatizované černé a zelené jsou tam ale taky. A levný tedy nebyl. Ale čaje tam mívají dost dobré. Je to impozantní obří krabice a hlavně, je to dárek 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 17:38

Já to chci právě taky jako dárek. Impozantní obří krabice by se mi líbila :)

Jenže jsem právě na pinterestu našla asi milion super nápadů, jak si udělat efektní adventní kalendář doma. Co teď? :-))

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 17:41
Reakce na žluťásek:

Nooo, to je dilema. Řekla bych, když máš čas, vyráběj.

Ale abych ti to rozhodování zkomplikovala, ještě napíšu, že to nejsou žádné umrněné pytlíčky na jeden hrnek, ale porce na půl litru a více.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 17:54
Reakce na Sweet Potato:

Nějak se mi teď začal víc líbit ten nápad vyrobit si vlastní. A kromě čajů zakomponovat ještě jiné dobroty, jako oříšky, sušené ovoce a tak. Ale v tom dobrém čajovém obchodě bych se mohla zastavit pro nějakou náplň. Nevíš, jestli vedou i bylinkové, nebo jen takové ty opravdické čaje, jako černý, bílý, zelený, popř. rooibos a ovocný?

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 18:03
Reakce na žluťásek:

Vedou, mají jich asi 30 druhů. Třeba v tom kalendáři je ale bylinkový jen jeden. Koukni na stránky.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 18:33
Reakce na Lilly_Ku:

Já jsem si Dell koupila jako svůj první laptop a byla jsem s ním hodně spokojená. Potřebovala jsem ho na práci, chtěla jsem na něm mít možnost i hrát nějaké hry a zásadní podmínka taky byla, aby byl co nejlehčí. Což všechno Dell splňoval, ale taky to byla díyk tomu v té době druhá nejdražší věc, co jsem si pořídila :-D. Ale byl super a měla jsem ho asi 8 let, než jsem ho vyměnila. Tak ať vám dobře slouží! 

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 20:25

Dnes slevy u Gino Rossi!

NOC ZAKUPÓW ONLINE - skorzystaj z rabatu 25% na buty i torby z kolekcji jesień/zima. Hasło e-sklep: NOCGINO obniża ceny tylko do 24:00. Udanych zakupów! :)
 OBUWIE DAMSKIE: https://www.gino-rossi.com/ona/obuwie
 OBUWIE MĘSKIE: https://www.gino-rossi.com/on/obuwie
 TORBY DAMSKIE: https://www.gino-rossi.com/ona/akcesoria/torby
 TORBY MĘSKIE: https://www.gino-rossi.com/on/akcesoria/torby