Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline barbucha blogger
35801 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 20:34

Konečně jsem si koupila externí paměť, tak přetahuju filmy a seriály jak divá 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 21:03
Reakce na 0zero7:

No tak myslim, ze pujdu do te Ameriky :) haha

Tak jsem ten váš seznam věcí zkusila nacpat do retreatu a až na ty krabičky s jídlem by se to tam snad i vešlo, akorát skoro praskal ve švech :-) Takže pro vás bude určitě vhodnější little america.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 21:33
Reakce na Karja:

Když tě tu vidim, prosím tě nemáš nějaký tip na krém na zimu? Nejde mi ani o značku, ale o tip, co má ten zimní krém obsahovat. Stahuje se mi nepěkně pleť, mám nějaký na dehydratovanou pleť od LaRochePosay, zdá se mi dobrý, ale v práci říkali, že hydratační na zimu není vhodný.

Stačí mi nějaké heslo, tip, složka po čem se mám pídit:-). Když se zaměřím vyloženě na zimní krémy, vyjedou mi jen samé neutrogeny a indulony na hory:-).

Já si teda dovolím odpovědět, i když to nebyla otázka na mě 

Já jsem moc spokojená s krémy od Baboru. Je mi přes 40 let a před pár lety mi přestaly vyhovovat krémy z lékárny typu Avene. Prostě jsem měla pocit stažené a dehydrované pleti (nejenom v zimě). Začala jsem chodit ke kosmetičce, která používá Babor a už pár let ty jejich krémy používám. Účinek byl okamžitej, fakt to bylo strašně rychle znát. Těžko se to popisuje, ale pleť je po nich taková "naducaná" a dost se mi zmenšily i póry. Používám od nich i dvoufázovej odličovač do sprchy (olejová a mycí báze) - ten teda střídám s mycí pěnou Amia, která stojí pár korun a je taky dobrá - a adventní kalendáře s ampulema.

Asi teď vypadám jako jejich agent, ale za sebe tuhle značku fakt vřele doporučuju.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 21:53

ja dnes doplnila zasoby kremu na ruce v l'occitane. kdyz clovek v mesic svych narozenin nakoupi nad 550 korun, dostane ten s bambuckym maslem zdarma, kdybyste nahodou tuto akci neznali:)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 22:58
Reakce na Edge:

To zní téměř zázračně. Který krém Babor vlastníte? Díky. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 23:00
Reakce na razorblade:

Neznám, ale je to dobrý tip, jak si zpříjemnit pro mě tak (v posledních letech) nepříjemné datum a dny před. K tomuto kroku je asi potřeba nějaká registrace, že? 

Online Dadoo
11678 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 09:02
Reakce na whiskas:

Karja Já používám krémy řady Anti-age od Salvusu už několik let a naprostá spokojenost.

Zrovna dneska ráno jsem si před zrcadlem libovala, že po použití liftingového séra nevidím ani jednu jedinou vrásku. Úplně vypnutá pleť.

A navíc česká firma a velmi příjemná cena.

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 10:30
Reakce na Dadoo:

Cena tedy velmi pěkná, vůbec nikdy jsem o nich neslyšela! Já si teď koupila hyalorunové sérum od Saloosu a zatím spokojenost, používám ho místo nočního krému. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 12:45

Další Vagabondy, asi mě ty boty zruinují. Tento víkend je opět 20 % sleva na eobuv.

Moc se mi na nich nelíbí to prošití přes špici, ale lepší s kožíškem jsem nenašla. Opět se mi rozpadají další Lasocki koupené předminulou sézónu, takže jsem je nosila jen jednu zimu a půl.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 14:26
Reakce na whiskas:

Já střídám asi 3 druhy, teď mám hutnější Daily Revitalising Cream a přes jaro a léto střídám ten s arganovým olejem Argan Nourishing Cream a pak ještě jeden, ale už si nepamatuju jeho název. Nechám si vždycky poradit od kosmetičky.

Offline slniecko admin
19554 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 14:27
Reakce na razorblade:

ja dnes doplnila zasoby kremu na ruce v l'occitane. kdyz clovek v mesic svych narozenin nakoupi nad 550 korun, dostane ten s bambuckym maslem zdarma, kdybyste nahodou tuto akci neznali:)

Všetko najlepšie! Tiež sa na narodky vždy zásobím tými krémami na ruky. A ešte BB a CC majú super.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 18:19
Reakce na Edge:

Díky, prozkoumám tu značku, já teda póry stahovat nepotřebuji, spíš nějaký opačný efekt. Mám dle kosmetičky pory uplně mikro, proto se mi ucpávají a vypadám tak jak vypadám!

Dadoo Kdeže vrásky, jestli to znamená, že přestanu mít konečně ksicht jak puberťák a dojdu nenamalovaná i dál než k popelnici, beru nějaké všema deseti hned. (ale už jsem zde byla poučena, že se to zřejmě nakombinuje dohromady a to nebude dobrý).

Offline Brutální_Nikita
92 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 18:20
Reakce na nonemy:

Jsou krásné! A bez toho prošití by to nebylo ono.

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 18:23

@edge

Možná, že se pletu. Nekupovala jste perka Kamir? Pokud ano, osvědčily se? Už o nich uvažují od jara, ale nemám kde ozkoušet. Pokud jsem se sekla, omlouvám se.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 19:56
Reakce na kocoureksuggy:

Já mám hnědý perka Cavaliero z jezdeckých potřeb, tahle značka mi nic neříká 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 20:34
Reakce na Edge:

prosim te a ten adventni kalendar. nekde jsem nasla, ze je to komplexni kura, takze se to ma aplikovat kazdy den, jedno za druhym? 

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 20:39
Reakce na Edge:

Jo, to jsou ony, jen jiný název. Jen bych potřebovala vědět, sedí velikosti? Mám čistou 38.

Děkuji za odpověď.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 20:56
Reakce na :

Ty jsem si koupila, když na ně byla sleva posledně, a jsou ÚŽASNÉ, pohodlné, měkoučké, no jsem nadšená! Mám je teda asi pět dnů...

Tak to mám radost, těším se na ně.

Brutální_Nikita Děkuji.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 21:11

A nekoupila, ale dnes dostala k narozeninám dárkovou sadu oblíbeného parfému. Dosud jsem nerozeznala, která složka mi v něm nejvíce voní, ale je tam od začátku až do konce.

Obdivuji parfémové znalkyně, jak v parfémech rozeznávají jednotlivé složky.