Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:00

Pinot Noir tak ta nestřídmost asi není nutné spojená s eshopy? Já nakupují přes eshopy tak 80% spotřebního zboží a moje děti mají každá jedny zimní boty a teď na hory si mladší bere moje zimní turistické. S tím, že jsme je koupili na eshopu to přece nijak nesouvisí. 

Já když něco koupím, tak v naší domácnosti musím většinou něco vyhodit, což člověka dost brzdí než ohledu na způsob jak to do naší domácnosti doputuje.  

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:05

Lama_z_Lana mi to taky vadi. nakupuju, kdyz vyhodnotim, ze potrebuju neco do satniku, ne kdyz jsou slevy ("za tu cenu jsem to tam nemohla nechat" - uprimne, vetsinou mohla) nebo jsem mela spatnej den.

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:07

Lama_z_Lana

A ty někoho takového znáš? Jakože než by šli do vedlejší ulice, tak si to objednaji? Já ne, jen ty co nakupují potraviny. 

1/4 roku:D:D Já mám z eshopu něco dvakrat tydne sv prumeru, ale fakt. A nemyslím si, že to jde omezit nějak aby se tím něco získalo.  Tento týden mi třeba přivezli autosedačku dětskou, sprchové dveře, spodní prádlo pro mě a ještě Alzu (ta je skvělá, jak tam koupíš všechno, tam mám zvonek,nějaké stavební materiály, kancelářské potřeby, kosmetiku). Umíš si představit toho času a úsilí než bych to všechno objela a koupila?:D. Jedine mít na to lidi....:D:D

Offline Pinot Noir
30173 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:10

continuity myslím, že souvisí. Myslím, že věc, co si vyzkoušíš v kabině, tak snadno nezapomeneš. Taky takové to přihazování věcí, aby bylo poštovné zdarma... To věčné vracení.

Sama na e-shopech nakupuju. Ale s rozmyslem a věci, u kterých jsem si jistá. A v poslední době opravdu už jen věci, které potřebuju a vím, že je budu používat. 

Nebudu nikoho přesvědčovat, ale myslet si o některých nákupech tady budu svoje. 

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:11
Reakce na Pinot Noir:

Karja já nemám nic proti nákupům na e-shopech, ale to, že vedou k nestřídmosti a nakupování zbytečných kravin je fakt, a i tady je to vidět skoro denně. Viz objednala jsem si sukni a pak zjistila, že jsem si tu stejnou už koupila loni a ještě ji neměla na sobě, nebo našla jsem svetr, na který jsem nikdy neměla na sobě. Mně to připadá dost hrozné. 

​jj, na to vzdycky cumim.

ja mam fakt dost malo obleceni v nejakym celkovym prumeru, ale vsechno to jsou kvalitni veci z kvalitnich materialu, co mi slusi. a klidne je nosim kazdej tyden. jsem vybirava, takze mi da praci vubec neco najit :D

Online Gatita
8744 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:13

continuity ja tu nestridmost chapu tak, ze na tom internetu toho vidis proste vic nez v obchode, vic toho chces a vic toho nakonec asi koupis. A vic to resis, nejdes do obchodu a nekoupis jednu z 5 detskych cepic, co tam maji, ale objednas nejakou jinou, co ti poradily zensky na internetu:))) 

A co me desi, je muj mobil. Mam dojem, ze 90% moji cinnosti na internetu jsou v podstate nakupy, prohlizeni produktu. Prijde mi to takovy nejaky redukujici.

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:14

Lilly_KuŠpatnej den je ale nejlepší čas na unboxing, Alzu mám schovanou pro děti na víkend:D. Ne, já třeba nakupuju jak chci, ve špatným dnu je to samozřejmě nejlepší, ale mám normálně nákupni seznam v excelu, co kde jako se potřebuje, i třeba nějaký odkaz na eshop či znacku. A dneska jsem měla nakupovat, Ikeu mám rozdělanou 14 dní a zdržuji se tady:D

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:15

Karja ja ve spatnym dnu jdu na kolo nebo do gymu no

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:16

Gatita Je, no jako je toho moc na výběr, to je pravda! S tou čepici je to jasnej příklad, proč bys měla něco jen tak uspokojiveho, když to můžeš mít lepší no...

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:18

Lilly_Ku

To je v mnoha ohledech mnohem náročnější:D

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:19

Lilly_Ku Pro mě byl velkej impulz to stěhování, kdy jsem vyhodnotila, že toho mám fakt dost a nosit to beztak nemám kam :) Takže už bych chtěla dospět do fáze že už jen kus za kus a aby tam byl nějaký upgrade v kvalitě. Ideálně to ještě zredukovat.   

Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:22

Gatita cepice neposoudim, to u nás už děti nenosí, ale v pěti kramech měly v každém 4 pyžama a to byla většinou nějaká plyšová hrůza, ani jsem to nesundala z věšáku. Kdybych byla odkázána na obchody, tak nakonec koupím bavlněné leginy a tričko. Takto mají každá hezké pyžamo. Teda přesně dvě. 

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:28

Karja já mám asi taky "stěstí", že k životu nic extra nepotřebuju a tak si i vystačim tady s místní nabídkou :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:35

continuity zrovna tenhle týden máme třetí děravé teplé legíny, čímž se jejich počet limitně blíží nule. Popravdě ani nevím, kam je jít koupit offline, online hm bude jistota. Na podzim jsem takhle oběhla snad 4 céáčka kvůli tričkům, koupit to rovnou na webu, ušetřím času.

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:39

Lama_z_Lanajaký nic extra? Co to nove sako? extra třída!:D

Evaeva No máš pravdu, že i mít kamenný obchod v dosahu není jistota, že poridis věc co mají běžné na webu

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:41

Karja však ho měli na krámě třeba podle obrázku na eshopu bych ho v životš nekoupila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:46

Karja jo, já mám v dosahu kde co. Ale jednak to znamená najít na to nějaký čas bez dětí (s nimi jdu tak akorát do pepca), a když přesně vím, co chci, obvykle neuspěju. Ale teď jsem udělala nákup v dekáči za dva litry úplně offline

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:48

Lama_z_Lana No právě, máte asi extra krámy;-). Já jsem za ty eshopy tak vděčná, to si neumím představit jak bych bez nich fungovala, mě třeba hrozně otravoval ta část stavění, když bylo záhodno ty věci vidět živě, jít vybrat do obchodu, hroznyho času a organizace

Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:52

Evaeva no treba HM má docela dobrá basic trička, ale absolutně ne v těch větších dětských velikostech, ty jsou jenom on line. 

Pro sebe vlezu i do M&S, ale taky radši vyčkám na slevy. Zas taková honorace nejsme, abych si mohla dovolit vše nakupovat za běžné ceny, zejména boty teda. Teď jsem se u toho lyzaku, na který zítra dítko jede, pěkně prohla a to jsem výbavu půjčovala, oblečení pořídila ve slevách a dost věcí jsem ji půjčila mých. 

Starší si při tom pádu rozbila brýle. No leden bude výživnější. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 22:57

continuity myslím, že ten věk tvých holek je na nákupy nejhorší. Už se s nimi v dětském tolik nepočítá, přitom dospělé věci jim nesedí střihem ani designem.