Pinot Noir No ono to asi nejde takhle posuzovat, někdo najde svetr, ale třeba je to jeho třetí svetr....a naopak moje kamarádka má mraky věci, ale nepoznala bys to, chodí úplně běžne a 70procent koupených věci nenosí. Ta nestřídmost dnešní je nějak ve všem, jen na tom online shoppingu oblečení se to asi nejsnaz asi vidi. Já si naopak online ty věci mnohem víc promyslim, tím je i víc užiju, zbytečnosti a ležáky do skříně mi spíš víc vygenerují ty kamenné obchody.
Tu poslední větu můžu podepsat. Jedenkrát za pár měsíců si objednám co potřebuju a vyzkouším doma jak to sedí s tím co už mám a od té doby co to tak praktikuju tak nemám doma žádné ležáky. V obchodě už nakupuju minimálně, viz nedávná debata o Reserved, kde se podle mě většina lidí shodla na tom, že v tom obchodě a na eshopu je dost rozdílné zboží.
Chápu asi i to, že Pinot psala o něčem jiném. Tady jsem si nějakých masivních nákupů nevšimla, ale znám to v realitě, hlavně obchody typu Aliexpress, teď už asi víc Shein, kdy si někdo něco objednává snad každý týden, a výraz "stopadesáté polyesterové šatičky" je přesný.
Zároveň musím napsat, že by mě mrzelo kdy tahle debata měla vyústit v to, že by sem lidi přestali dávat tipy na nákupy. Už jsem tu na základě zdejších tipů pár hezkých kousků koupila (zdravím majitelky Didrikson parek
).