Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline dorota
1240 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 11:33

Asi som divná, ale nemám doma oblečenie typu bunda, sukne, šaty, svetre a pod. ani topánky, ktoré som nikdy nemala na sebe. Niektoré veci nosím menej často, ale to sú tie, ktoré sú určené na nejaké príležitosti. Nepoznám to, čo označujete za ležiaky. Oblečenie a topánky nakupujem takmer výhradne v obchodoch, v e-shopoch veľmi málo, problém mám najmá s trafením strihu nohavíc a topánok tak, aby sedeli. Väčšinou nakupujem, keď niečo dosluhuje a potrebujem nové, napr. taký výber topánok mi trvá dlho, prechodné topánky som vyberala cca 1,5 roka, kým som našla také, čo by mi sedeli na nohu a hodili sa k veciam, čo nosím oblečené.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 11:56
Reakce na bublifuk:

A vy co nosíte vagabondy s tlustou podrážkou... nepraská vám? Už jsem měla troje a všem podrážka praskla. Takže na letošní zimu mi zůstaly akorát podzimní lakýrky. Pro změnu se udělala v podrážce díra, takže do nich teče spodem...

Ale konečně můžu pochválit boty na venčení...

​Moje Vagabondy praskají na nártu, takže první a poslední, už nikdy víc.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 12:01

Já mám Vagabondy šestery, manžel troje a nepraská nám nic.

edit: a stejně jako Karje nám drží léta a pořád v super stavu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2024 12:20

Tak Betty noo

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 12:46

Pinot Noir U me k nestridmosti vede hlavne placeni kartou :))

a k tematu:

Kalhoty:

a sukeň

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 13:09

Nikdy jsem moc neobjednávala, neumím to odhadnout a po videích od Natálie Pažické už nemám ani moc chuť. Když pominu tu ekologickou stopu, tak je mi strašně líto těch žen a dětí, kteří šijí v úplně nelidských podmínkách, za almužnu. Strašný v 21 století. No a COS se vyřešil sám, platit kartou mi nejde stále. :D  A Vinted zrovna tak, pouze jsem tam prodávala a odstavili mi účet, proč to nevím, mám pokaždé hodnocení 5 hvězdiček. Třetí strana vyhodnotila můj účet jako rizikový. Tak ať si všichni trhnou.

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 13:12

bublifukVůbec s vagabondy nemám problémy vydrží mi několik let

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 20. ledna 2024 13:20

Karja jde mi hlavně o tu vysokou podrážku, ta se mi dost líbí, ale jestli do toho ještě jít. Možná zkusit jiné kopyto než Dioon. No uvidíme.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 13:21

bublifuk mám dvoje na vysoké podrážce a jsou v pořádku.Jedny třetí sezónu a další druhou.

Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 14:09

bublifukjá bych to hlavně reklamovala,vzrovna tohle je vada, co se těžko bude zdůvodňovat opotřebením. 

Taky nemám s kvalitou vagabondu větší problémy. Vydrží mi teda tak dvě- tři sezóny, pak jsou už onošené, ale já nemám moc bot a dost chodím pěšky za každého počasí. 

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 14:18

bublifuk Já mám všechny s vyšší, takovou tu 4cm jak má asi? Mně se třeba nesovědčily letní sandále, to mi přijde jako nepohodlné šlupky, ale jinak fakt vagabond je moje stálice.

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 14:21

Já teda už debatu nedočítala, ale ráno jsem se vzbudila, vedle mě se válely sluchátka, kde mi přestalo tento týden jedno jít, a jako první myšlenka se mi v hlavě objevila Lama_z_Lana  a říkám si "ty vole, a kde to mám koupit ty nový?":-D

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 16:09

Karja haha, no kde, asi kde chceš ne? 

Jako taky jsem dnes byla marnotratná, koupila jsem si pokojovku, potřebovala jsem nějakou popínavku na polici. Ale už mám konečně doňunanou pracovnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2024 16:46

Karja jak ti sedí velikost těch kenova? Obvyklá, větší, menší? Moje obdobné teď nosím prakticky jen na "lepší", jinak beru spíš bf. Akorát že jejich stav už neodpovídá tomuto účelu, jsou spíš na písek Tak jsem si říkala, až natrefím na slevu...

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 17:37

EvaevaMám obvykle číslo, ale teď ti nevím, jestli mám Kenova, já si nakonec vzala jiné...nesnerovaci. 

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 17:39

Lama_z_Lana Jako myslela jsem bez online shoppingu:D. No mám toho hodne, myslím, že za leden dám 12 zásilek jako nic a to oblečení a kosmetika je pro mě a pro děti 3krat:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2024 17:39

Karja díky 

Offline Samantha
3309 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 17:43

moora kalhoty a sukně krásný, úplně je vidím na tobě,  budou ti fakt slušet 

Online Gatita
8744 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 18:00

bublifuk mam vagabondy na tluste podrazce, nosim je krom parneho leta skoro denne a jsou v poradku. Dohledala jsem objednavku v mailu, je to model Tara a nosim je uz ctvrtym rokem. Pristi rok si planuji koupit nejake nove, ale vlastne to neni nutne

Offline Janulik03
20444 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 18:30

moora oboje parádne, rada ich uvidím na tebe