Do Velikonoc ještě daleko, ale kopřivy už rostou!
(Maso nezkoumejte, Košík byl úplně vyžranej)

Do Velikonoc ještě daleko, ale kopřivy už rostou!
(Maso nezkoumejte, Košík byl úplně vyžranej)

Potrefenáhusa i medvědí česnek roste, na ten se vždycky moc těším
my jsme dnes meli k obedu kachnu :) koupila jsem dve ctvrtky, vcera vecer je jen se soli a kminem upekla, zeli mame vlastni kysane a jako prilohu jsme meli takove neco jako halusky, co maji v bille chlazene a zapomnela jsem nazev
clothilde nz to me tesi![]()
baltik špecle?
Potrefenáhusa a je to prekvapive chutny a rychly jidlo:)
Hliva usticna - v lednici vydrží max 2 dny že jo?
Magráta Měla jsem v papírovém pytlíku a týden dala.
RoSa ano, specle, diky
Magráta Ja ji mívám dele, 5 dni třeba
Lamicka K návodu na kvásek mám velmi hloupý dotaz - ten druhý den těch 10 g kvásku - to odvažuješ, bereš od voka třetinu té směsi z prvního dne (což by mělo být 15+15=30) , nebo těch 10g je prostě základ pro počítání poměrů (takže vím, že udaný množství mouky a vody se mají násobit třema, když se přidají k celé směsi z prvního dne) ?
Další dny dtto..
Tulipe no, taky ji mám v lednici tak dlouho, tak snad se nic nestane:-)
Já jsem dnes ze zbytku pečeného králíka udělala klasické školkové rizoto a madam si dvakrát přidala. To se člověk furt snaží vymejšlet nějaký zajímavý jídla a oni stejně pořád chcou rizoto se sýrem ![]()
Já včera masový vývar a tvarohové knedlíčky plněné jahodami a dnes boloňské špagety.
Jestli seženu květák bude zítra ten, ale zatím jsem se nevykopala z domu.
Isca ja na to az takhle vedecky nesla, jen jsem se volne inspirovala
kazdy den jsem rano a vecer pridala vrchovatou lzici zitne mouky a trochu vlazne vody, takze ten 9. den jsem ho mela opravdu hodne. Z nej jsem odebrala na krmeni kvasu do chleba (krmila jsem 3x cca 100 g vody a mouku na zahusteni) a z toho zbytku (mela jsem ho opravdu hodne) uvarila to kyselo.
Magráta co z ni budes delat?zrovna mam v lednici taky.Ja ji mam moc rada s kus-kusem,ale zapomnela jsem ho koupit.
Tak by se inspirace hodila.
Zarinya udělám dršťkovou z hlíny, mně takhle chutná nejvíc
Lamicka No zase hledám problémy, kde nejsou, kvásek je živej, tak to chce asi odlehčenější přístup :-)
Zarinya udělám dršťkovou z hlíny, mně takhle chutná nejvíc
Tak teraz v tom vojnovom stave možno aj z hliny bude dobrá...![]()
Biely kvet jeeee ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.