Ted jste to naprosto rozsekala ![]()
Z te predchozi fotky nebylo poznat, ze je to az tak ploche. A jeste Rufuf pohled k tomu. Ale samozrejme vas lituju, i kdyz chutove je urcite skvela.
Ted jste to naprosto rozsekala ![]()
Z te predchozi fotky nebylo poznat, ze je to az tak ploche. A jeste Rufuf pohled k tomu. Ale samozrejme vas lituju, i kdyz chutove je urcite skvela.
Nic si z toho nedělejte...![]()

Jsem si vzpomněla na film Četník a mimozemšťané.
Náhodou je to boží - prokrojit, namazat a máte pražskej koláč
![]()

Tedy to vkládání je pro mě horor. Ale ještě větší bylo zkoordinovat časy kynutí a pečení.![]()
Tyjo ta vánočka je ukázková..chleba taky pěkný ![]()
Děkuji,pochvala od mistra obzvlášť potěší! To vkládání musím hodně trénovat,ve skutečnosti máme stůl nohama dolů ![]()
Haha mistr, já jsem stále pouhý učeň ![]()
Ale s úžasnými výsledky!
Já zase na Men in Black. ![]()
Chtělo by to červenajícího smajla
Hm, tak jsem chtěla ségře udělat radost, že jí k vánocům upeču roládu plněnou pudinkem, kterou jsem se naučila od babičky expřítele. Bohužel jsem ale tentokrát nekoupila obyčejnej pudink jako obvykle v Penny, ale Dr. Oetker. Myslela jsem si, že jí jako dopřeju. No to jsem si dala. Normálně mi během míchání zhrudkovatěl a zbytek zůstal řídkej. Absolutně nepoužitelnej![]()
.
Tak jsem teda urychleně mazala pro ten obyčejnej a všechno v pohodě.
Máte někdo podobnou zkušenost nebo jsem měla smůlu jen na blbej kus?
Kupuju skoro jen DrOetkera, zatím se vždy chovaly dle očekávání.
nebyl to ten co se pouziva za studena?(to se mi stalo,kdyz sem si ho koupila v Recku a neumela si to precist,byl to ten za studena a ja ho uvarila:-D)
A dopadlo to prave takhle podobne,jinak s normalnim nikdy.
Aha, to mě nenapadlo. Já jsem se dívala jen na nápis, ale návod jsem vůbec nestudovala, jen jsem ho drapla
. Díky. Teď už to dává smysl
.
stane se.
Ja prave taky drapla puding,ze je to ten varici,no a nebyl.Ne,ze bych umela extra recky,ale az kdyz to takhle dopadlo tak sem zkoumala pytlik a pak mi to doslo.:-D
bohuzel se mi nepoodarilo vyfotit jehneci eintopf s mandlema a susenyma svestkama, co jsem prave uvarila. v hrnci je nefotogenickej a vypada pomalu jak uz jednou snezenej. ale ochutnala jsem a je naprosto luxusni, uz se tesim na vecer!
recept s dekorativni fotkou zde: http://www.zeit.de/zeit-magazin/2016/47/lamm-pflaumen-wochenmarkt
mela jsem nahlednout driv, pecu jehneci na rozmarynu se spenatem na zitra k babicce.
i kdyz nevim, jestli takovou inovaci ocenila, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.