Krásne, ako vždy.... Plánujem zajtra na raňajky. To mascarpone tam dávaš priamo z tégliku? Myslím, že či ničím nedochucuješ.
Jídlo a vaření
milacka krasny talir ![]()
milacka škoda, že nebydlíme u vás :-)
10 minút práce v kuchyni. Len treba chuť na trochu zdobenia.![]()
Biely kvet Mascarpone, šľahačka, tvaroh, med, vanilkový lusk. Zostalo mi z predchádzajúceho dňa, keď som robila ovocné poháriky. Ale úplne si vystačíš aj s jogurtom.
Lamicka Díík, zo včerajška sa ešte dojedol dezert, mascarpone, tvaroh, šľahačka je vďačná trojica.
milacka to bych si dala hned :)
Večera. Táák sa mi nechcelo variť, ale dokopala som sa a indické butter chicken pristálo na tanieri. Hlad bol veľký, nedovolil mi veľkú estetičnosť a tak som to nahádzala z hrnca na tanier. A hneď zhltla. Vynikajúce jedlo. Bez koriandra ani na krok![]()

milacka Tak to bych si tak dala!!! Ale koriandr mi zhynul;-/ A bez nej budu furt myslet na to, ze mi tam chybi.
No nic, jdu k rodicum do lednice vyskemrat nejakou klobasu. Sice mam v lednici paprikovy lusk a asi tak milion ovoce zeleniny a dalsich zdravych potravin!
milacka krásné a lákavé
Minulý týden jsem uvařila tikka masala, super to bylo a bez koriandru taky ani ránu :)
Karja Mne sa koriander minulý rok z hrantu vysemenil do jedného kvetináča obďaleč, v ktorom som mávala jahody. Jahody mi z neho odcupitali na zem a v kvetináči mi na jar vyrástol koriander. Najskôr som si myslela, že je to burina.
A je ho viac a viac. Božská chuť.
Tulipe Tikka masala je moje ďalšie obľúbené jedlo. Vitaj v koriandrovom klube ![]()
milacka No mne to nejak vsechno zadusil plevel! Dam druhej vysev;-)
BEZ LAKTOZY - poradte prosim cim nahradit smetanu v hovezim Stroganov.
continuity no už mám chlapskou porci v lednici
.
Makara Bezlaktozová smetana by to být nemohla?
DruI budu muset jit ten (ne)mlecny koutek prozkoumat.a taky nejaky web.Zatim znam jen bezlakt. jogurt a mleko. Myslela jsem treba na kokosove mleko. To vsem mym stravnikum v kari chutna.
Postizeny stravnik mleko a smetanu jednoduse vyloucil a nahrazky neresi, takze ani na se po nich zatim nepidila.
Makara Jestli někdy nakupujete na rohlíku/košíku tak tam se bezlaktózově vybírá nejpřehledněji, protože to člověk nemusí složitě hledat po obchodě :o) Jinak jestli nemusí strávník vylučovat laktozu striktně, tak bych řekla, že ty bezlaktozové výrobky jsou lepší než rostliné náhražky. Ale to je věc osobních preferencích.
Makara já dělala z posledního kousku vídeňské roštěnky a dítě: co to je mami? to je dobré!
Na to, že je nejedlik...![]()
Makara v Lidlu mají kokosovou smetanu. Moc dobrá je.
Dadoo @Drulcontinuity díky. Proberu se tím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY