Jídlo a vaření
continuity Díky, já z toho udělala fajitas s mangovou salsou a bylo to výborný :-).
999 To je ten zavakuovany kus masa v Bille? Párkrát jsem ho měla v ruce, tak říkáte že nemám váhat?
andulka01 Jj. Já bych si ho taky nikdy nekoupila, ale když ho continuity chválila, tak jsem to riskla. Bylo fakt v pohodě.
999 vidíš, já mám dlouho chuť na nějaké Mexiko.
Pinot Noir Prosím tě, neznáš tohle víno? 
Tak kupim fajnove hovadzie, idem dnes na nakup, prejdem dva obchody nez zozeniem šampiňóny a idem konecne varit hov.po burgundsky a zistim, ze som zabudla na cervene vino?
. Ma porazi, tak som sa to jedlo tesila. Teraz vymyslat daco nove dokelu! Mäkne mi mozog, fakt.
Nemáte někdo tip na fakt kvalitní a dobrý earl grey?
brrr Harney and sons? Ja earl gray nepiju, ale uz jsem ho asi 3x darovala znalcum a vzdy s velkym uspechem.
brrr Anastasia od Kusmi (lepší než jejich přímo earl grey), prodavaj to i na váhu bez plechovky
brrr A teď mám docela slusnej i z oxalisu, ale měli různý tři a nevim, kterej přesně to je, některý byly jen s aromatem a některý s bergamot.silicí, tak nejakej z těch se silicí
a slusnej pytlikovej má Marks a Spencer
Garfie Píšu si. Bergamot je proste ![]()
Včera jsem dělala vývar. Je fakt, že jsem měla velkej krůtí skelet, takže měl z čeho nabrat sílu, ale podle místních doporučení jsme ho osolila lžící soli hned na začátku a fakt je konečně jak od babičky. Ne, že by se mi doteď nikdy nepovedl, ale takhle je zaručeně nejlepší. Mám radost.

Garfie Potrefenáhusa Dík oběma. O Harneys jsem uvažovala, ale říkala jsem si, jestli není nějaký ještě lepčejší :-) Na Kusmi jsem zapomněla, akorát teď se budu muset rozhodnout ![]()
Ava jeej, dala bych si hned.
Ava ehm... ja som robila dnes prvý krát v živote vývar
ale zapamätala som si radu o soli hneď na začiatku, osolila a či je dobrý teda netuším, ale dieťa sa išlo za ním potrhať, muž ešte nie je doma z práce, som zvedavá, či aj jemu bude chutiť
Ava Ten vypadá úplně luxusně!
Ava Super!! :-)
Ten vývar...já ho normálně solím od začátku,když teda vařím polévku. Ale vy solíte i např demi glase?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my