Makara kupují bezlaktozovou smetanu na rohliku a jak píše DruI , bezlaktozove výrobky se mi zdají lepší, než ty rostlinné alternativy. Takže na rohliku kupují i bezlaktozove jogurty, lucinu, tvaroh, mléko a smetanu na vaření, i šlehání.
Jídlo a vaření
nonemy Hele a neprijde ti, ze se ta bezlaktozova smetana chova v omackach trochu jinak? Mne se vzdycky trochu srazi, jako malinko, nevim, zda je to neumetelstvim nebo tou smetanou;-).
Mam kvetak!!!! Chtela bych ho udelat obalovany, da se ten obalovan pect v troube misto smazeni a bude to dobre? Fritezou ho nechci prohnat kvuli dceri, jinou upravu si asi moc neda, tohle by ji mohlo chutnat.
Karja ja to pecu v troube,ale polivam trochou oleje..
Karja Já mám dojem, že se občas trochu sráží ta nízkotučná.
DruI Jo, ja bezlaktozovou kupuji jen 10procetni, tu vysokoprocentni u nas malokdy maji a navic je dost draha.
Zarinya A normalni peceni, nebo nejakej horkovzduch? Mne frci dobre asi jen to normalni.
Jinak jako mam zas doma moly, furt se to teda drzi na nizky mire, jenze leto uz se blizi, chladny spajz nebude chladny a co potom? To bude apokalypsa! Vubec nevim, jak to konecne vyresit, ty maly nestvury!
tak hlasim, ze buchty coby uplatek do dilny, snad dopadly dobre, delala jsem povidlove a samozrejme zaznela pripominka a co makove a tvarohove, ale testo pry bylo dobre :)
Karja Musis najit zdroj. Muze to byt i susena kytka, koreni... neco co by te vubec nenapadlo.
Karja Klidne normalni peceni, kdyz dobre pece. Davam hlavicky na pecici papir, pokapu rovnomerne olejem a kdyz jedna strana zezlatne, tak otacim.
Karja já květák dělám na horkovzduchu, ale asi to bude jedno. Na plech pomazaný olejem a maslovackou to normálně potiram olej zvrchu.
Je to dobrý, ja to jinak ani nedělám, jedna kvůli smažení a je s tím míň práce.
Karja Konečné řešení je fakt jen plamenomet.
Karja horkovzduch a otacim to.
Jao teda dávam na naolejovany pečící papír a otočím maximálně celý plech. ![]()
zlaté je to že všech stran.
nonemy Hele a neprijde ti, ze se ta bezlaktozova smetana chova v omackach trochu jinak? Mne se vzdycky trochu srazi, jako malinko, nevim, zda je to neumetelstvim nebo tou smetanou;-).
Nepřijde, ale já moc vařit neumím, tak to třeba ani nepoznám ![]()
Mam kvetak!!!! Chtela bych ho udelat obalovany, da se ten obalovan pect v troube misto smazeni a bude to dobre? Fritezou ho nechci prohnat kvuli dceri, jinou upravu si asi moc neda, tohle by ji mohlo chutnat.
Dělám radši pečený, po smaženém je mi těžko, ale pečený mi přijde lepší v těstíčku, než klasický trojobal, ten bývá vysušený.
Karja Taky mám květák, krásnej :-) V plánu je pečený vcelku s rajčaty, inspirace Jamie Oliverem. Musim se stavit pro kapary a ančovičky.
nonemy A mas tip na testicko? Urcote to bude i mene pracne;-)
andulka01 To vis, ja bych to snedla, ale zbytek osazenstva dona asi ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY