andulka01 To jo, znala jsem snad jen 3, ale ochutnala bych je všechny.
Jídlo a vaření
Když už jsme u toho, tak nevím jestli jsem to s láskou k dobrému a kvalitnímu jídlu u dětí nepřehnala...
Koupila jsem v restauraci k obědu výbornou svíčkovou. Dcera zhodnotila, že se to docela dá, ale něco se jí tam nezdálo, prý je omáčka trochu kyselá. (asi dali zakysanku)
Dáš si to s chlebem nebo rohlíkem? Chleba máš svůj? Ne, kupovanej. Zaksychtí se a že teda s rohlíkem.
V jídelně měli dýňovou polévku a představte si, že do ní nedávají dýňový olej! Skandál!![]()
Garfie Tak pokud nemusí foodstylistka umět vařit :)
Lamicka Co to je kyselinka? :)
Lamicka taky dobrý, fajnšmekr ![]()
nonemy V Masterchefovi na Nove sefkuchari zduraznuji, ze v jidle nesmi chybet krupavy element a taky trochu kyselosti a nazyvaji to "kyselinka". Tak u nas ted kyselinka jede porad.![]()
Lamicka Uf, už jsem přemejšlela, v jakým to nápoji robátko hodnotí kyselinku
Isca
no ted jeste ne, ale jestli bude po nas...![]()
Lamicka Aha, tak to jsem nějak nepostřehla :) Dcera snad taky ne ![]()
Lamicka Dýňový olej do polívky vyžadoval ve školní jídelně i můj syn. V první třídě
. A špetku muškátového oříšku do bramborové kaše. A rozmarýn ke krůtímu masu. Kuchařky si mě pozvaly na vážný pohovor. A nebyl úplně přátelský ![]()
faustefra Další adept hodný podpory, super
.
faustefra To je nahodou skvely!![]()
Kez by byl jedinym problemem nasi skolni jidelny chybejici dynovy olej... ![]()
999 Mam z toho mam radost. A jeste vetsi, ze chce ochutnavat a zkouset nove veci. Syn je opak, je to konzerva, uz od prvnich prikrmu, ale zase rad pomaha pri varini a peceni. Jakmile jsem v kuchyni, je mi v patach.
Lamicka Je to hezký a jestli se bude syn motat kolem vaření, tak se postupně taky "projí"
.
999 Uvidíme. Jemu ke štěstí stačí chleba s paštikovu a pěkná krkovice z grilu. Vtipný je, že na krkovici jsem měla chuť celé těhotenství.
Další dotaz k chlebu ![]()
vinohradský už je u nás jako doma, tak mám zaděláno na 33 z Esky. Akorát mi přijde těsto hodně tekuté, tak nevím jestli sázet na plech nebo do nádoby. Maskrtnica psala, že ona dala do litinoveho. A ten já nemám, že jo. Ale má formu z varneho skla. Můžu to rozehřát nebo mi to praskne? Chleba plánují vyndat z ledničky dopředu. Případně jsem přemýšlela, jestli to na to nedat i s pečícím papírem.
MaeGandal rozehrej spolu s troubou, rovnou viko a nadobu zvlast vedle sebe(pokud mas misto), aby se ti to lip bralo(tak mi to teda vyhovuje). Chleba muzes primo z lednice soupnout do toho skla bez papiru a priklopit vikem. U toho rozehrivani z lednice byva pak problem s tim ze uvnitr je chladnejsi a ruzne to pak v troube roste, pokud se nepletu.
711990 diky, tak se roho nebudu bat. No, teď jsem se ho snažila přeložit a je to teda hodně tekutý. Tak zatím mám pocit, ze to budu asi ráno do ty formy přelévat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY