MaeGandal a brala jsi ten trosku upraveny recept od ni? Myslim, ze si taky stezovala na tekutost. Nicmene i kdyby, do formy to jde i nalejt a bude vybornej!
Jídlo a vaření
711990 postup podle ní, ubírala jsem taky na soli a kmínu. Zbytek podle ní. Nějak nevím, nechtělo se mi to míchat víc než těch 15 minut. Uvidím ráno. Vyplynout to teda nechám s hustě posypanou uterkou (edit), jinak bych to ven nedostala.
MaeGandal to varny sklo je v pohode, taky jsem se poprve bala. rozehrivam poklop naspod a v nem postaveny spodek, lip se to bere horke:-)
MaeGandaldrzim palce a jsem zvedava!:)
viktorka_od splavu 711990 děkuji za psychickou podporu, zítra dám vědět, jak to dopadlo. Zatím jsem to a půl pytle mouky přesunula do ošatky ![]()
MaeGandal je tekutej a je vybornej
varný sklo je v pohodě a k rozpálenýmu se nepřilepí
Nemate prosim nejaky zajimavy recept s koprem pro lidi, co neji koprovku? Dostala jsem kopr od rodicu a muz koprovku odmita...
baltik Kulajdu? ![]()
baltik gravlax:-)
baltik golubce https://www.labuznik.cz/recept/golubce-jak-je-delam-ja/
https://www.labuznik.cz/recept/salat-z-mladeho-zeli-s-koprem-od-evy-v-z-bucku/
https://www.labuznik.cz/recept/okurkovy-salat-s-celerem/
Zeleninový salát s trochou majonézy a koprem, - jenom přidáš do salátů kopr
bramborový staročeský s koprem - kysana Smetana, majo a hodně kopru
baltik tzatziki
Potrefenáhusa viktorka_od splavu tak jeste jednou dekuju za psychickou podporu. Prave jsem ho vyklopila z formy. Trochu hsem podcenila pomoučnění peciciho papiru (cti nepouzila jsem mouku), tak se lehce přilepil, tak je takovej ještě jednou přeloženej

Vstavala jsem v 7, abych detickam udelala livanecky. Tvaroh a jahody fuuuj, proc jsou v tom ty dirky (bublinky v teste), proc je to sisaty (nemam livanecnik). Az kdyz na to dostaly nutelu, tak neco snedly, gurmani.
MaeGandal vypadá že bude vynikající:-) no ale pečicí papír
naco?
V pátek na nákupu jsem dostala strašnou chuť na meruňkový koláč.
Můj tradiční, jogurtovy s drobenkou.
Jen jsem zapomněla, že jsou potřeba jogurty dva, tak jsem ho nahradila zakysankou.

Dadoo taky jsem v pátek pekla meruňkový! teda meruňkovou. dělám už dlouho a je to výborný meruňková bublanina
tentokrát jsem nahradila trochu mouky celozrnnou a navrch smíchala "drobenku" z mandlových lupínků a ovesných vloček. pro mě tadyta vylepšení moc nejsou, ale vezla jsem na akci a naštěstí chutnala (protože neznaly originál:P
viktorka_od splavu krásná buchta. Tím tvarohem vláčná, to mám ráda. Akorát trochu pracnejsi.
Ja na ovocne buchty mám nejradši tuhle jogurtovou. Jenom všechno smíchat, poklast a posypat.
Není čas na hrdinství ![]()
Dadoo jj to mam taky nejradej:-) ale i snih jsem vzala nakonec na milost, nicmene da se klidne ignorovat a namisto zloutku dat rovnou cely vajicka. postupne to hazim do robotu, takze s tim prace neni. lupnu na pecici papir a slus
Kokoska Cože? Fuuuj jahody??!
co já bych dala za to, kdyby někdo vstal kvůli tomu, aby mi udělal k snídani lívance s jahodama! Potlapkávám!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY