+ Ounz
Jů, děkuju! Já jsem si říkala, jestli tu s těma polívkama neotravuju...
Nj, polívkárnu, to vždycky říká můj muž, že bych měla vařit pro lidi, ale mně se nééchce!![]()
+ Ounz
Jů, děkuju! Já jsem si říkala, jestli tu s těma polívkama neotravuju...
Nj, polívkárnu, to vždycky říká můj muž, že bych měla vařit pro lidi, ale mně se nééchce!![]()
Rozhodně neotravujete, je to inspirace! A děkuju pěkně teda ![]()
Prosím, prosím, rádo se stalo!![]()
![]()
Jednou jeden říkal, že tyhle bleskový rady mu dává Duch svatej. To ho dost lituju, musí bejt dost frustrovanej, furt dobře radit a tak často zbytečně :-)
Žádná sranda, dělat anděla strážnýho.![]()
Ostatně, za nejtragičtější postavu řeckých bájí považuju Kassandru. Všechno věděla, pořád to říkala, a nikdo jí nevěřil.
Tak už se taky pokouším. Nejdřív jsem v obchodě koupila toto:

a pak jsem vyrobila toto. Je to první pokus, má svoje mouchy, ale i tak jsem na něj pyšná.

Parádní chleba!
Vítej do klubu! ![]()
Vypadá luxusně zvrchu i uvnitř
No tak nějak :) Byl to ten základní, jen pšeničný, bez kmínu nebo zrníček, takže jsem včera zkoušela i s tou žitnou moukou, trochu kmínu a příště bych chtěla zkusit přidat nějak cibuli, protože mám hrozně ráda cibulový chleba. Ale nevím tedy v jaké formě se to tam přidává, jestli syrová kolečka anebo restovaná nebo snad vařená...Taky bych chtěla zkusit někdy přidat dýňová semínka, ta jsou moje oblíbená.
Brzy sežranej =zítra zas čerstvej ![]()
Cibulovej jsem nepekla, ale přidala bych osmaženou cibulku, jinak podle mě nedosáhnete té chuti.
Díky za tip, příště to vyzkouším a osmahnu. Zajímavý je, že na tom cuketkově videu mají ten chleba relativně pevný (má tvar), já měla tekoucí beztvarou hmotu a stejně se to upeklo moc pěkně a s bublinkama. Asi je ten recept opravdu blbuvzdorný, čímž ho srdečně doporučuji všem, kteří zatím nebyli úspěšní.
Cibuli jsem zatím nepřidávala, ale kdyby jo, určitě bych ji předem osmahla a nebo bych koupila tu hotovou dánskou osmaženou. Je to ale jednoduchý: proužky cibule obalit v mouce, oklepat a hodit na pánev.
jo to mám i obalit v mouce? to se nemá orestovat jak normálně základ na nějaké jídlo? ![]()
Jaký mouchy? Vždyť je pěknej.. ![]()
Ja robievam cibuľovú ciabattu a do nej na oleji osmahnem cibuľku do zlata... obcas mi aj trosku zhori
aby bola taka karamelova. Nechám vychladnúť, zamiešam ju do cesta a potom ho dám vykysnúť. V múke ju neobaľujem.
Tipla bych si, že je to kvůli tomu, aby ta osmazěná cibule byla 'suchá' nesmí jít do těsta moc mastná, i sušený rajčata se nechávaj dlouho okapat, ten olej těstu nesvědčí, bylo by pak moc hutný a vůbec ne lehký a nadýchaný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.