Ounz
nechala jsem ho "za oknem" venku, do lednice se mi nevedne, v bytě příliš teplo a na chodbě letos taky. Tak jsem teda zvědavá, jak dlouho mu to bude trvat...
Jídlo a vaření
marieu já ho narvala do lednice. Až bude chladněji, zkusím špajz. Za okno já nemůžu, do ulice blbý a na druhou stranu je to jih - taky blbý :)
mel by prosim nekdo recept na pernik - na plech, ne pernicky, takova ta tlusta vlhka buchta ze skolni jidelny? diky!
viktorka_od splavu Zrovna jsem sem chtěla dát ten samej recept, se kterým mě předběhla Ounz , ten dělám často a je fakt snadnej a dobrej, a když ho uděláš kakaovej, bude podle mě tomu školnímu podobnej.
Ounz Okno na východ, nad bočním vchodem do domu, jen příjezdová komunikace, široký parapet s jakože okeasnou mříží (50. roky hadr). Ideální lokace. Dneska je tam kosa, ale dál má být v noci kolem 6-10st.. Za jak dlouho ho máš hotový v lednici??
marieu no podle toho jak moc ji nastavím (střídám to trochu kvůli chlebu) posledně to bylo asi za 6 týdnů..
Ounz Uff, dlouho. No přinejhorším ho vyhřeju v chodbě, tam bude třeba 18st. Ledničku na chleba přes noc mám na 4st stabilně.. peču 2x týdně, ale nepřenastavuju, nevzpomněla bych si...
marieu no já ho nechávám chvíli ,nastartovat' vedle lednice, ale pak to šoupnu do ní. Teď ji mám na míň, tak uvidíme..
Ounz Tak ať bublá dobře!
marieu Díky, taky :)
Kde jsme se to bavily o kráječích na vajíčka? Tady je další vychytávka, nemusíte loupat!
Muž je doma, začal vařit. Včera byl roastbeef (maso jsem teda koupila já,) a strašně se mu povedl, dnes vyrábí rizoto, do kterého zhucela skoro celá láhev vína ![]()
Perník jsem teď pekla podle tohoto receptu, ale uvnitř strouhané hrušky místo cuket, proto jsem ubrala cukru (my teda erytritol+trocha datlového sirupu), kakaa dala méně a koření více, chutná nám.

tarra Ten je krásnej! Pečené hrušky ![]()
tarra to vypada krasne, dekuju!
Muž je doma, začal vařit. Včera byl roastbeef (maso jsem teda koupila já,) a strašně se mu povedl, dnes vyrábí rizoto, do kterého zhucela skoro celá láhev vína
kdyby tak bylo nakazlive i tohle![]()
Roastbeef ale u nas take vyrabi muz, umi ho skvele.
tarra Ten musí být dobrý a vypada suprově
Dneska steak z tuňáka a salátek z jablka Halloween Sour
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY