Myrtila ano, buď nahradím tu muku bezlepkovou alebo pridám o 60g orechov viac (akože miesto tej muky). A ako som písala tak dávam menej cukru, lebo mi pripadal až moc sladký, ale to závisí od chuti
Jídlo a vaření
olivieraa Jo takhle s tema orechama! OK, dekuju ![]()
Myrtila V Lidlu mají mleté mandle, jsou hodně najemno, používám jako náhražku mouky. Akorát to maj vždy jen před Vánoci, tak kupuju do zásoby do mrazáku. Nepotřebuju péct bezlepkově, jen nám to tak chutná.
Udělala jsem konečně tu africkou polévkoomáčku. Je to chuťově mírně nahořklý, to je cajk?
Ounz nahořklé jsem to nikdy nepociťovala. Možná moc arašídového másla? To někdy může být svíravé
Tulipe no, to mi samotný chutnalo (jsem asi poprvý koupila to neslazený, tak sem chtěla ochutnat) uvidíme, do čeho se rozleží. Každopádně díky :)
andulka01 To je dobry tip, doma je sekam v blenderu, ale uplne hladke to neni.
Myrtila Dá se i koupit mandlová mouka, ale je to finančně náročný dycky. Ten Lidl mi přijde cena výkon ok. Zkus, uvidíš, já s tím mám dobré výsledky.
Ounz Četla jsem někde, že někdo je citlivý na nahořklou chuť kapusty. Možná to je tím? (já si žádnou hořkost nevybavuju, spíš je někdy potřeba doladit kyselost těch rajčat)
Aranel mně kapusta neva, dala sem tam jen protlak, no jeslti to neni jedovaty, tak to asi snim
Ounzted jsem delala ty kapustovy livanecky i kdyz po ty hrozny noci se mi s tim nechtelo moc crcat a uz vubec ne opekat,tak jsem testo udelala podle oka,pridala nastrouhanou goudu a upekla v troube.Vysledek je moc dobry.![]()
Zarinya tak to je fajn :) ty bych taky rada zkusila
Karja Tady ta boloňská, snad to bude vidět...
Varila jsem dneska a velky uspech! Timto moc dekuji za recept
clothilde
to mě těší!
Ounz hele nemelas tu kapustu z Rohliku? Ja dneska delala kapustovy karbanatky a kapusta co mi privezli byla takova hodne mlada a docela horka prave, tak to fakt mohlo byt tim.
711990 jonměla sem ji z rohlíku, ne úplně malou teda. Ale vypadala hezky. Ale ono to asi nevadí ta hořkost?
Ounz jako nevadi, jen me napadlo ze to mohlo byt tim:) mne teda prisla hodne krehka, nevim co ted s tim zbytkem:)
711990 no takže rohlík za to může :)
jinak ci se zbytkem taky tápu, buď ty lívance nebo karbanátky.
Ounzpodle me by se dal i coleslaw
711990 to asi jo? Něco ma cuketka myslim na blogu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY