Zarinya Já bych to teda skoro i vyzkoušela, vypadá to výborně!! Tuhle jsem si na tebe zrovna vzpomněla, když jsem si právě bez rozmyslu koupila balíček filo těsta a pak nevěděla, co ne moc pracnýho z toho upíct. Tak jsem nakonec umotala štrůdl a moc dobrý to bylo!
Jídlo a vaření
Karoleena jj strudl,z filo taky muzu.![]()
Ono je to jednoduchy.https://m.youtube.com/watch?v=ww8tv7otHXc
Dvé věci: za prvý, tu africkou omáčku s kapustou určitě ještě uvařim, nějak se mi (to) rozleželo
a za druhý

letos jsem určitě první ![]()
viktorka_od splavu copak, nelíbí?
Ounz je výborná, nicméně Vánoce nelíbí![]()
Ounz Tak tys nas takhle dopalila! Necekas na soutez na nejhezci vanocku, ale proste si ji upekla o mesic driv:-D. Dala bych si ji na snidani!!!miluju snidat vanocku a svacit vanocku a vecer vanocku!!!!
Už tu je vánočka, tak už mohu dotaz. Vždycky jsem pekla perníčky podle Cuketky, nevím, co jsem provedla jiného loni, ale měla jsem je tvrdý jak šutr. Nemáte někdo jiný recept na hned měkké, že bych vyzkoušela?![]()
Karja
U nás byla na snídani, na sváču asi nezbyde..
Ounz mnam! Ja ted zakladam na Katzumi bread, vanocka jde stranou:D
Zu z kucharky pro dceru
Tulipe vypadají zajímavě, ty zkusím! Díky!
Candance Je, ja si ji preju k Vanocum a zrovna ta me nenapadla, diky!
Zu opisuju rodinny recept "pernicky svetle od tety Zorky" :D
400g hladke mouky
140g cukru
50g masla
2 cela vejce
3 lzice medu
kyprici prasek do perniku(lzicka) nebo pul lzicky sody a pernikove koreni
nejlepsi je nechat v lednici den dva odlezet
711990 A cukr už žádný? Ten med stačí?
rozarkaha! 140g pardooon:) asi by to fungovalo, zvlast ozdobeny polevou, ale radsi jsem upravila:)
Ounz Vánočka je krásná! Mandle na posyt namáčíš? A na kolik pečeš? Já mám ty madle vždy trochu přismahlé, raději je dávám už jen do těsta.
711990dik, ony by se snědly i tak
, ale sladké mám raději
rozarka tyhle jsou overeny, mamka jich kazdorocne pece hrozne moc do skoly, aby deti mohly zdobit. A davame je i na stromecek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY