Dadoo Ďakujem. ![]()
Jídlo a vaření
Dnes jsem pekla "πορτοκαλοπιτα" pomerancovy zakusek.
Je to zajimavy recept,zadna mouka,ale nalamane ususene filo testo.
Tak to tady asi nevyzkoušíme![]()
Ounz tak not great, not terrible....asi to znovu uvarime nekdy, ale teda v top vyberu to jidlo u me neni:) ale druha pulka kapusty uz horka nebyla:D
711990 jako top ne, to máš pravdu, já to jen celou tu dobu vařila s myšlenkou 'ježiš to nepůjde jíst, já to snad budu muset vyhodit', tak mě pak fakt překvapilo, že nakonec ne, že se to jíst dá
Ale ona psala, že je to lepší druhej den rozleželý a to teda rozhodně pla!
Ounz tak presne s touhle myslenkou jsem to varila taky
pak jsem byla prekvapena. Teda udelala jsem polovicni mnozstvi a stejne toho tuna zbyla, dame tomu zitra teda sanci znovu:D
711990 no je toho fakt hodně, taky jsem dělala z půlky a i tak..
Sweet Potato proc?....pokud nejsi ze zapadle vesnicky nekde u lesa,nejezdici do Prahy?![]()
Dneska babiččin majstrštyk.

Prosím o radu - dostala jsem dvě máslové dýně, z jedné jsem udělala kotel polévky, ale co s tou druhou?
Alena_In máslová je dobrá pečená - oloupat, nakrájet na měsíčky nebo kousky a olej sůl pepř. Na papíře upéct. Nejlepší je samotná, ale dá se i s bulgurem nebo tak něčím udělat salát. V tom připadě tam dám i jinou zeleninu.
Ounz Díky, to by šlo, zítra ji upeču. A vnitřek se taky při pečení vydlabává, že?
Alena_In jj, to se vyhazuje.
Ounz
Díky.
Alena_In není zač
Sweet Potato proc?....pokud nejsi ze zapadle vesnicky nekde u lesa,nejezdici do Prahy?
Zapadlá u lesa docela jsem, obrazně i doslova - listím![]()
Do Prahy jezdím, ale abych někde sháněla filo - čerstvé? Zmrzlé? A pak ho sušila? Takový pekařský nadšenec asi nejsem.
Tulipe Taky moc děkuji, asi udělám část pečené a z druhé poloviny špagety. ;-)
Na špagety je nejlepší dýně špagetová. Vyrobit špagety z něčeho jiného (dělám ceketové) je docela vopruz.
Zapadlá u lesa docela jsem, obrazně i doslova - listím
Do Prahy jezdím, ale abych někde sháněla filo - čerstvé? Zmrzlé? A pak ho sušila? Takový pekařský nadšenec asi nejsem.
no,proto budes navzdy sthla a ze me bude misa kulicka.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY