Ounz
vypadá celkem v cajku, až teda na ty nářezy, budu si muset pořídit žiletku![]()
Jídlo a vaření
Ounz ale zespodu prasknul
neměla bys radu, čím to je?
Vilemina žiletka nutna, a je to levna investice :) praskl asi že unikala ta pára z něj, dalo by se to ovlivnit pořádnym nářezem. Ale mně prasknuti neva, to chuti neubere :)
Vilemina a je krásnej
Ounz dík, nějak mě to začíná děsně bavit
další výzva bude kvasková vanocka![]()
Nas uz je taky hotovej, zvenku je to dobry, az na ty natrhy misto narezu:D uvidime uvnitr!

711990 ooo krásnej!
A ma takhle vypadat uvnitr?

Proč vám vadí na chlebu praskliny? Ty jsou nejlepší ![]()
Chleby máte krásný, akorát některé jsou bez těch prasklin![]()
711990 máš ho krásnej. A chutna?
Magráta já je nařezávam,, abych to 'praskání' korigovala.
Ounz jeste nevim! Ale vypada to fakt slibne. Zato Vinohradskej se mi prilepil k uterce a musela sem ho odriznout
takze je nevzhlednej, ale nafoukl se do uctyhodnych rozmeru. Jen mi jeste rekni, co je vlastne zadouci? Maly bubliny? Velky bubliny? Ja nikdy nevim
Coz mi pripomina, kdybyste nekdo chtel chleba, reknete...Tonda me nuti denne hnist testo, ale nema to kdo spotrebovavat![]()
711990 hele bublinky takový jaký chceš. Když bude víc žitnej je jasný, źe budou malý, jinak spoust lidí teď jde po tom nepravidelným bublinování, což ještě nedávno v módě nebylo, proto pečou ty pšeničný a neutahujou je při tvarování tolik - a proto je insta plnej fotech těch prosvicenejch plátků - jako abys viděla jak vyvinuli lepek ![]()
já ráda spíš to pravidelný probublání, který je typický pro český a německý chleby. Ale pochutnam si fakt na všem, bubliny tu chuť neurčujou. Střída by neměla být drolivá a sražená, správně.
711990 škoda že bydlíš daleko, jinak bych ho brala hned:-)
Ounz Módní trendy i v chlebu? Pomóc!![]()
Sweet Potato klid, ty nemusíš následovat.
Ounz tyjo to je veda! Tak snad ho mam proste dobrej(jen ma malinkej brousek) no a chutove je taky dobrej, ted jsme ho chutnali!
711990 máš ho fakt pěknej ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY