Garfie
si založím pořadníček!
Jídlo a vaření
Karoleena když ona tak chuť domácího kvasovýho chleba... já se teda snažím to časovat tak, abych s těstem pracovala večer, tj od zamísení v robotu do vrznutí do ošatky 2,5hod, šoupnu do lednice a ráno rovnou peču. I starší dcera už mě prosila, abychom už zdejší velkopekárenský chleba nekupovali.
711990 já si teda na sladký kváskový netroufám, nevím, jestli bych dala udržovat navíc i pšeničný kvásek, takže za mně klobouček!
Zarinya děti a zvířátka na jedný fotce, to je tutovka ![]()
Ounz tak tak, zainteresovaní vědí ![]()
marieu boxeři jsou the best ![]()
a jinak sladkýho kvasovýho se neboj, on se ten pšeničnej dá udržovat i k tomu žitnýmu, daj se z něho udělat i pšeničný chleby, nebo jen nakrmit a z produktu lívance, to sladký je ledaco - koláče, bábovky, babky, croissanty, konlihy a to se v rodině uživí. A kdo zkusil kváskovou vánočku, už jinou nechce
(a závidí 711990 to panetttone)
Ounz možná časem, ačkoliv pochybuju. Dvě přísavky doma, 0,5 úvazku v práci, kde po mně v pravidelných intervalech chtějí služby, žádný hlídání, za rok celý úvazek a ty služby vysoce pravděpodobně... moc to nevidím, ačkoliv bych velmi ráda.
marieu ja bezne drzim jen psenicnej, zitnej si ted zkousim jen pro radost
marieu No, my si doma pečem chleba z droždí a už i ten mi přijde lepší, než co je běžně v marketech k dostání, i když kváskovej je kváskovej, to se nedá nic dělat. Plus já teda navíc peču bezlepkovej, takže už jen vychytat dobrej chleba bez lepku mi přišlo dost o nervy, natož rozjíždět ještě bezlepkový kváskový aktivity... Ale teď už ten drožďovej bezlepkáč umím fakt dobrej, tak kdoví, třeba budu za chvíli znuděná vyhlížet další metu k pokoření. :)
marieu chápu. Voni se to dá dost přizpůsobit tou lednicí, ale jo, čas to požere..
711990 děkuju ![]()
Karoleena já sem od počátku sledovala na insta avu celik, tč už aera bread, vymazlila si recept na bezlepek, panč má celiakii a pak s podporou obdoby hithitu rozjela pekárnu v Berlině, už teď zařizuje daľí pobočku a její chleba a ostatní pečivo je na roztrhání. Má to krásný (a dobrý!) i bez toho lepku se s tím dá dělat ledaco, ale imho je to fakt vyšší dívčí, seš dobrá.
Ounz přesně vo všem, cos napsala.
Ounz Teda to je velká krása, hned jsem si přidala do sledovaných, ať mám motivaci. :) A až zas půjde jet do Berlína na výlet, tak určitě vyzkoušíme.
Jitka77 Mrs. Bartolozzi. Skvělý album. Kurnik, sem chodí lidi s vytříbeným vkusem přes všechno až ke chlebu a panettone.
Hudební mlsoun, to já jsem - poznala jsem to někdy v šestnácti, kdy mi můj třídní půjčil kazetu tuším kvůli Van der Graaf Generator a na druhé straně bylo první album King Crimson, uááá ![]()
Karoleena určitě běž, stojí to za to a i je to na docela dobrým místě.
Jitka77 dost dobrej třídní ![]()
Ounz prosim, jak se jmenuje ten ucet? Nemuzu to vubec najit.
Lamicka ten bezlepkovej? aera_bread
Ounz jj, ten. Krásný profil. Děkuju.
Lamicka nní zač :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY