Ounz ted jeste to panettone! Uvidime v sobotu:)
Jídlo a vaření
711990 určitě bude krasny! Pak se pochlub :)
No, jsem v pulce procesu a prvni testo vykynulo asi tak o 4 hodiny driv, takze to vypada, ze budu vstavat ve 4 rano a pect![]()
whiskas se zpožděním slíbená TVAROHOVÁ BÁBOVKA. Nevhodná pro milovníky "dusivky", fakt je hodně vláčná.
4 vajíčka, 1 máslo, 250 g tvarohu ve vaničcce, 250 g polohrubé mouky, 125 g cukru moučka, prášek do pečiva, vanilkový cukr. Všechno jednoduše smíchat (žádné šlehání bílků), 160`C, cca 50 min.
Makara Děkuju moc! Takové recepty se mi líbí, žádné složitosti :-D. Vláčná je vždy vítána, dusivky u nás nejednou (je pak velká spotřeba rumu do čaje :-D). A forma se vymazává máslem a vysype moukou?
whiskas to asi záleži na formě. My máme silikonovou, tak ji jen vytře olejem, ničím nevysypává.
Makara Díky. K silikonové jsem ještě nedospěla, ale koukala jsem na ně (s nedůvěrou). Ovšem, když ji doporučuješ, cvičně si nějakou zakoupím. Díky.
whiskas formu vysypávám, když pecu třené těsto, vždy, nic se tím nezkazí. Já teda používám kokos místo mouky, ale to záležitost chuti.
continuity Máš na mysli běžnou formu, ne silikonovou, jak zmínila Makara ?
whiskas jj, běžnou formu, mě ten silikon přijde nějaký nedobrý
Dnes začínáme mexický týden. Aztécká polévka - fazolová variace.

continuity
Já jsem na silikon sahala a jak jsou ty formy takové měkké, nevzbudilo to ve mně důvěru. Ale já se v tom nevyznám, byl to jen můj pocit.
continuityVypadá dobře. Jak je mi pořád zima, tak takové jídlo by bylo to pravé. To v té malé misce je co? Vypadá to jako salám
.
whiskas opečené chorizo. taky jsme se už potřebovali zahrát, dnes to byl teda už extrém.
continuity Vypadá skvěle! Jdu hledat recept :-).
continuity Jezis, no to vypada vyborne! Ja si dnes chtela udelat koleslaw k pecenym kridlum a ani na ten jsem se nezmohla! Ale stejne nemam majonezu a bez ni jen s jogurtem je to asi o nicem.
Karja když máš fazole v plechovce, (mela jsem černé), je to za 15 minut a to jsem ještě krajela rajčata, co taky můžou být z plechovky. ( Jinak priste dám fazole klidně červené, je to asi jedno).
Karoleena nepodelila by ses o recept na bezlepkovy chleba? Mne se dari jen srazene placky. Asi bych teda potrebovala i postup...
Ounz tak po slibnem zacatku to dopadlo docela blede, mela jsem malo malejch forem, tak jsem udelala dve kilovy a dve pulkilovy a ty kilovky se mi propadly po vytazeni z trouby rychlosti blesku, nestacila jsem vubec veset. Ale chutove dokonaly, neprekynuty. Pekla jsem to ve 4 rano
jednu tu propadlinu jsem z pulky posnidala a dobry![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY