Taky jsem odkrajovala a pak to vzdala. Je to fakt skoda, ale tou kurkou ten chleba proste kazi.
Jídlo a vaření
Zkuste jim to napsat. Někdy je dobré mít zpětnou vazbu. Já takhle psala jednomu malému výrobci mraženého jídla, že se mi něco v produktu nezdá. Asi měl víc podobných reakcí, protože to opravdu změnil na přání zákazníků.
Napisu, uz proto, ze evidentne nejsem jedina, kdo s tim ma problem.
děkuju a neustanu :)
To je presne, takhle probihal muj nakup chleba... Ale ja jim ten e-mail napisu, s nejakym vysledkem nepocitam, ale i kdybych psala, co snad kazdy vi, tak at to maji alespon cerne na bilem.
Jsem moc zvědavá, co odepíší, určitě dej vědět. Myslím, že mají dvě možnosti. 1. tak má vypadat správný chleba a naši zákazníci si musí zvyknout. 2. ano, víme o tom a snažíme se problém odstranit... O druhé možnosti dost pochybuju
.
Ono vypadání by mi zas tak nevadilo, ale ta chuť je fakt cítit po spálenině. Také moc prosím o sdělení, jestli a co odepsali.
Mam tu kvetak - nejaky tip, jak ozvlastnit kremovou kvetakovou? Pripadne cely recept?
Co třeba parmazánové noky do ní?
ja davam muskatovy orisek, parmazanove noky zni taky dobre.
Ono vypadání by mi zas tak nevadilo, ale ta chuť je fakt cítit po spálenině. Také moc prosím o sdělení, jestli a co odepsali.
A co zdravotní nezávadnost? Ve spáleném jídle přece vznikají karcinogenní látky. Netuším, jestli je to v nějaké vyhlášce nebo tak upraveno. Já bych si teda vyloženě spálenej chleba nekoupila.
Polévka z pečeného květáku. Třeba takhle:
http://www.apetitonline.cz/recept/polevka-z-peceneho-kvetaku
Nebo přidat pečený česnek.
Miluju indické květákové kari s hráškem, což teda vůbec není polévka. Jen mě to tak napadlo pro případ, že by ti kus květáku zbyl :) U nás ho maj teď bohužel za tak extrémní ceny, že už se mi ani nechce ho kupovat. Až potkám nějakej levnější, květákové kari nás nemine. Musím už v břiše to miminko zvykat na indické chutě, aby se mi pak neosypávalo a nemusela bych na dlouho vynechat svá oblíbená jídla :)
tady ty nocky jsou taky vyborne
http://www.apetitonline.cz/recept/kvetakova-polevka-se-syrovymi-nocky-0
Jestli jsi na Indii, znáš Míšu Samant?? A její blog Ako chutí masala?? Skvělé, dokonale popsané a nafocené recepty. Míša žije v Indii už řadu let :-)
Vypadá to moc zajímavě, ukládám si! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY