diky.:-)
Jídlo a vaření
tak jsem to zkoukla, zajímalo by mě, jestli to ve zdraví přežil... tipla bych to spíš na nějaký žlučníkový záchvat :-)
Taky jsem si říkala, že ten člověk musí mít dost odolné zažívání :) Když jsem hledala ten odkaz, tak mi Google nabídnul obrázek Anthonyho na nemocničním lůžku, ale to asi byla jiná story...
To vypadá krásně, a že to bude moc dobrý!
Díky,bylo to moc dobrý :-).
Hele, kdo z vás dělá v Apetitu? Dneska dali na svuj FB květákovou kari polívku ![]()
Viděla jste některá Americká bizarní jídla ? Andrew Zimmern cestuje po Americe, navštěvuje různé komunity a ochutnává jídla, která si přivezly že svých zemí. Ten chlap opravdu pozře všechno! Od rypáčku po ocásek.
Jednou jsem zachytila, jak navštívil českou komunitu a oni tam dělali jitrnice a drobili do nich sušenky! ![]()
Tak už jsem kvůli Jehelníček zakoupila červenou čočku, a teď koukám že bych měla běžet i pro květák ![]()
Dneska jsem zkusila upéct bagetu, nebo síš takovou veku, protože nemámoc hezkou kůrku,je dost hladká. Jsem s výsledkem poměrně spokojená, má nad očekávání nadejchanou bublinkatou střídku.

A chci se zeptat, máte někdo doma knihu Pekařský učeň? Přemýšlím, že si jí pořídím, ale chci znát názor lidí, jestli jsou tam použitelný recepty a rady?
A taky, jestli máte někdo Vaňkovu novou Velkou kuchařku Čecha Moravy? Mají ji všude jen ve folii a nemohla jsem jí prolistovat...
Já mám učně, ale zatím jsem ho nepoužila, jen prolistovala..a četla jsem na něj dost rozpačité recenze (samozřejmě až když už jsem ho měla) já peču s kváskem a tam je víc receptů s droždím, mám dojem..takže tak. Asi doporučuju důkladně prolistovat, jestli vůbec k něčemu bude. V recenzích je teda i napsaný, že jsou tam faktický chyby.
a velkou kuchařku nemám, k prolistování ji maj, nebo aspoň měli v neoluxoru na Václaváku a co jsem do ní koukala, budou tam dost recepty, co už jsou v těch předchozích, takže sobě ji nekoupím, ale jako dárek pro kamarádku, co nemá ty starší rozhodně koupím.
Jinak teda veka pěkná..úplně chlebíčková..
děkuju,já to ještě omrknu, mně recepty s droždím neva, ale chyby jo...kouknu ještě na recenze!
Maškrtnice a Cuketka o ní psali oba myslím..
A že se k tomu vracím, jsem nahlídla do učně, a hned jsem tam jednu chybu našla, ve štole je 1 lžíce cukru, v zavorce 140g..ehm, tak to asi myslej těma chybama, blbý docela.
Děkuju, já jí kupovat nebudu. Jsem ráda, že jsem se zeptala, byla bych pak zklamaná.
Simvás, tím je samozřejmě myšlena lžíce na boty! Vy s ní snad cukr neodměřujete?![]()
Nz
Simvás, tím je samozřejmě myšlena lžíce na boty! Vy s ní snad cukr neodměřujete?![]()
![]()
140g? To možná odměřovat rovnou tou botou.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY