marieu heh povinne donest cukrovi to je letita klasika od skolky az do konce zakladky, v dnesni epidemicke situaci ovsem uz hranici se silenstvim![]()
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu to si děláš srandu?!? To jsem naštěstí nezažila.
viktorka_od splavu já jsem myslela, že doma dělaný cukroví/dorty se nesmělo nosit do školky už ani v předkoronové době...
marieu to ne, je to fajn školka a mají skvělé učitelky. Kdo nechce, nic nosit nemusí a nikdo se na něj nezlobí. Taky máme přinést drobný dáreček pro dítě z dětsk. domova. Budou si o tom s dětmi něco vyprávět. Zase je to dobrovolné.
tina ale tak to je moc moc pěkné. Naše školkařka měla první rok fantastickou učitelku, která hned zkraje druhého roku odešla na mateřskou a od té doby tragédie. Teď tam ani mechce chodit a já jsem upřímně ráda, že jako "nemusíme", ačkoliv je předškolačka a můžem hnípat doma a vymlouvat se na covid.
RoSa hahaha, na všechny besídky visel papír, že budou rádi, když Munky něco přinesou.
Do školy jsem posílala na takové jejich třídní jecheche, letos ještě nevím jak to bude. Zatím nemáme ani dárečky pro kamarádky.
continuity Muňky??!
Jen malý příspěvek k těm vykrajovacim formičkam.
https://www.facebook.com/1614251518827491/posts/3346140288971930/
Dadoo Socha svobody? Ananas? Jelen? Na parfu zvítězil Lenin! ![]()
Myslím, že potrebuju nové formicky:)
RoSa to sem tak maximálně viděla v americkým filmu. jinak dokud byly děcka na zš takže 4 roky zpět vždycky něco měli přinést, většinou strašně dopředu když jsem ještě nic neměla nebo jen dva tři druhy a dát toho každýmu krabičku znamenalo že nic nezbyde doma
Karoleena zajimavy napad! Muz miluje makovou naplne, tak zkusim, co rekne na makove linecke. Kolik maku tam davas? Povidla mam vlastni, pekelne kysela'.
Karoleena zajimavy napad! Muz miluje makovou naplne, tak zkusim, co rekne na makove linecke. Kolik maku tam davas? Povidla mam vlastni, pekelne kysela'.
Makara Do lineckého těsta z půl kila mouky jsem dala 100 g máku. A zrovna dneska jsem viděla makové cukroví s povidlím i na instagramu Petry Burianové z Peče celá země, tak přikládám screenshot pro ilustraci, jak to pak vypadá. Já ještě bohužel nemám slepeno, že bych se pochlubila vlastním výtvorem. :)

Karoleena diky!. Nejakou testovaci davku snad jeste letos zvladnu.
Karoleena hmmm pomalicku si zacinam pripoustet myslenku, ze bych snad neco... ze uz bych mohla.. tak neco treba upecu. asi![]()
Tyjo, tady se peče vostošest! Tak já ještě nepeču, mám jiné povinnosti. Třeba rozbourat 11kg uzenou šunku. Kočka se mohla zbláznit ![]()

andulka01 naše Bella vůbec žádný lidský jídlo nejí, nežebrá, nekrade, nic. s výjimkou syrovýho masa a šunky. tu pozná ještě zabalenou v papíře a dělala by i kotrmelce
Bezva zmena po sladkostech a politice. Prihazuju mufloni ragu, ještě nehotove.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY